Guvernul întârzie cu depunerea PNRR la Bruxelles. „Până la ora 14.00 nu a fost depus deşi astăzi era termenul”

Până la ora 14.00 nu a fost nimic depus deşi luni „era termenul, arată eurodeputatul PSD Victor Negrescu, referitor la PNRR: „Acest guvern arată ca un elev corigent care caută să înveţe în dimineaţa examenului de bacalaureat”.

857 afișări
Imaginea articolului Guvernul întârzie cu depunerea PNRR la Bruxelles. „Până la ora 14.00 nu a fost depus deşi astăzi era termenul”

Guvernul întârzie cu depunerea PNRR la Bruxelles. „Până la ora 14.00 PNRR nu a fost depus deşi este astăzi era termenul”

„Haideţi cu depunerea planului! Până la ora 14h00 nu a fost nimic depus deşi astăzi era termenul. Este adevărat că până la ora 24h tot mai este timp. Este clar că suntem printre ultimele state care vor depune planul dar cel mai grav este că şi la această oră tot corectează la el şi fac modificări. Cum să lucrezi un an la un plan, să fie de mai multe ori respins şi să fie corectat pe ultima sută de metri. Acest guvern arată ca un elev corigent care caută să înveţe în dimineaţa examenului de bacalaureat”, transmite Victor Negrescu.

El precizează că, între timp, pe lângă criticile adresate de sindicate şi patronate, apar şi nemulţumiri din partea organizaţiilor neguvernamentale.

„Acest plan a reuşit să genereze consens naţional privind faptul că nu este un plan bun”, conchide eurodeputatul PSD.

Guvernul va trimite luni, la Bruxelles, planul de 29,2 miliarde de euro.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
negrescu,
pnrr,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici