Haltele Neptun şi Costineşti Tabără vor fi modernizate

Haletele Neptun şi Costineşti Tabără vor fi modernizate cu fonduri nerambursabile şi de la bugetul de stat. CFR SA a lansat licitaţia pentru execuţia lucrărilor.

163 afișări
Imaginea articolului Haltele Neptun şi Costineşti Tabără vor fi modernizate

Haltele Neptun şi Costineşti Tabără vor fi modernizate

Compania CFR SA anunţă că au fost lansate licitaţiile pentru modernizarea clădirilor de călători din haltele Neptun şi Costineşti Tabără.

Licitaţiile vizează elaborarea proiectelor tehnice şi execuţia lucrărilor de modernizare.

Valoarea estimată este de 18.213.251,82 lei fără TVA pentru Neptun şi de 15.285.568,12 lei, fără TVA pentru Costineşti Tabără.

Sursa de finanţare va fi asigurată din fonduri externe nerambursabile din Pprogramul Transporturi şi de la Bugetul de stat, durata pentru elaborarea proiectului tehnic şi execuţia lucrărilor fiind de 12 de luni, pentru fiecare contract.

Modernizarea clădirilor include următoarele lucrări: clădiri noi de călători, peroane noi, inclusiv rampe pentru persoanele cu dizabilităţi, sistematizarea accesului la peroane, amenajarea trecerilor la nivel, garduri de protecţie în zona liniilor, instalaţii moderne de telecomunicaţii şi pentru siguranţa circulaţie şi sistem de supraveghere video.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici