Hidroelectrica, o nouă investiţie în Munţii Lotrului

  • Hidroelectrica a pus în funcţiune o staţie de pompe în Munţii Lotrului
  • Costul lucrărilor s-au ridicat la peste 3 milioane de lei
  • Staţia este amplasată pe cursul râului Latoriţa, la 17 km de localitatea Ciunget
2104 afișări
Imaginea articolului Hidroelectrica, o nouă investiţie în Munţii Lotrului

Hidroelectrica a pus în funcţiune o staţie de pompe în Munţii Lotrului care captează apele provenite din afluenţii râului Latoriţa. Costul lucrărilor s-au ridicat la peste 3 milioane de lei.

„Hidroelectrica a pus în funcţiune staţia de 110/6/0,4kV din cadrul obiectivului de investiţii <Modernizare staţie de 110/6/0,4kV aferentă Staţiei de Pompe Petrimanu>. Costul lucrărilor, derulate în conformitate cu graficul din contract, precum şi al cheltuielilor aferente efectuării probelor tehnice, s-au ridicat la valoarea de 3.336.727 lei”, anunţă Hidroelectrica într-un comunicat de presă.

Staţia Petrimanu este amplasată în munţii Lotrului, pe cursul râului Latoriţa, la 17 km de localitatea Ciunget.

Potrivit sursei citate, amenajarea Hidroenergetică Petrimanu are ca scop captarea apelor provenite din afluenţii râului Latoriţa şi de la cele 25 de captări secundare din ramura sud pompaj, în lacul de acumulare Petrimanu. Prin intermediul a trei grupuri special dedicate, apa este pompată în lacul Vidra.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici