Horoscop, 10 Mai 2019: Astrologul Anca Martin îţi spune care sunt zodiile pentru care nu sunt recomandate deciziile pripite

Horoscop, 10 Mai 2019. Nu la mult timp după ce Luna intră în semnul Leului, ea formează un aspect tensionat de careu cu Uranus din semnul Taurului. Este de aşteptat aşadar ca zodiile fixe, adică Taurii, Leii, Scoprionii şi Vărsătorii, să se simtă anxioşi. Li se recomandă să nu ia decizii pripite.

3351 afișări
Imaginea articolului Horoscop, 10 Mai 2019: Astrologul Anca Martin îţi spune care sunt zodiile pentru care nu sunt recomandate deciziile pripite

Horoscop, 6 mai 2019

Horoscop Berbec

Luna poposeşte azi în casa iubirii, a hobby-urilor şi a copiilor din horoscopul tău general, atrăgându-ţi atenţia asupra acestor aspecte şi relaţii. Pe fondul aspectelor pe care le perfectează cu alte planete din alte semne, ai putea fi tentat(ă) să cheltuieşti bani de care ai avea nevoie pentru alte proiecte pentru a le face pe plac persoanei iubite şi/ sau celor mici ori pentru a-ţi finanţa o pasiune. În niciunul dintre aceste cazuri, nu se justifică să strici tot bugetul sfârşitului de săptămână. Poate trebuie doar să cauţi mai mult timp după ofertele cele mai avantajoase. Nu se ascund departe.

Horoscop Taur

Luna ajunge azi în casa familiei din horoscopul tău general, iar din configuraţiile astrale pe care le trasează putem deduce faptul că ar putea interveni unele tensiuni între tine şi apropiaţi. Faptul că atrag atenţia lor sau dramatizează chestiuni minore ar putea să te deranjeze destul de mult şi chiar să ajungi să le faci reproşuri din acest motiv. Nu poţi schimba însă nimic în comportamentul lor, iar orice tentativă de a produce un declic nu face decât să-ţi irosească energia fără să aducă rezultate. Acceptă-le personalitatea, iubeşte ce-i face unici şi vei naviga mai lin aceste diferenţe de caracter.

Horoscop Gemeni

Intrarea Lunii în casa comunicării poate face să circule tot felul de zvonuri, veşti şi bârfe în jurul tău, iar aspectele în care se angrenează semnalează faptul că unele din acestea ar putea fi adevărate, iar altele au o tentă maliţioasă pe care trebuie s-o discerni în timp util, înainte de a face sau a spune lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Nu te îndoi că adevărul va ieşi odată şi-odată la iveală, dar n-ar strica să te bazezi şi pe propriile instincte atunci când eşti nesigur(ă) de ceea ce se vehiculează.

Horoscop Rac

Luna îşi face azi intrarea în casa banilor şi a bunurilor câştigaţi din munca proprie, iar configuraţiile astrale pe care le trasează vorbesc despre riscul unor investiţii făcute în pripă. Un prieten ar putea încerca să te convingă să faci o infuzie de capital într-un proiect de grup în care este implicat sau vrei să speculezi o anumită situaţie de pe piaţă şi să lansezi o afacere care ar mai fi necesitat muncă de rafinare. În alte cazuri, ai fi putut avea parte de oportunităţi de câştig de pe urma unor astfel de întreprinderi, dar astăzi nu-i de partea ta.

Horoscop Leu

Luna poposeşte azi în semnul naşterii tale, ceea ce-ţi conferă o binemeritată infuzie de energie la final de săptămână, numai bună să începi weekend-ul cu forţe proaspete. În acelaşi timp însă, s-ar putea să fii catalogat(ă) drept înfumurat(ă) de anumite persoane care ai vrea să aibă altă impresie despre tine. Cel mai probabil va fi vorba de superiori, care se feresc să-ţi delege sarcini importante din cauza atitudinii de care dai dovadă. Există posibilitatea să remediezi o astfel de opinie nefastă, dar pentru ca ea să se schimbe, este nevoie de eforturi consistente din partea ta. Mai ai de demonstrat.

Horoscop Fecioară

Luna ajunge azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce face să nu te mulţumească volumul de atenţie care ţi se acordă astăzi. Fie crezi că nu eşti apreciat(ă) suficient pentru ceea ce faci la locul de muncă ori în familie, fie nu vrei să ieşi la rampă pentru a culege laurii realizărilor înregistrate în ultima vreme. Oricare ar fi situaţia, cert este că aceste sentimente contradictorii au o cauză clară. Cel mai probabil se trag de undeva din trecut, când ai dobândit o incapacitate de a gestiona corect atenţia care ţi se oferă. Lucrează la acest aspect.

Horoscop Balanţă

Luna intră astăzi în casa proiectelor de grup, a planurilor de viitor şi a prietenilor din horoscopul tău general, ceea ce aşază aceste aspecte în fruntea listei tale de priorităţi. Acest lucru se întâmplă şi din pricina aspectului tensionat la care aderă acest astru şi care atrage atenţia asupra unor probleme de încredere între tine şi unii prieteni sau persoane implicate în aceeaşi afacere sau activitate profesională ca tine. S-ar putea ca, pe parcursul acestei zile, să se spargă buba şi să vezi în cine merită să ai încredere pe viitor şi de cine ar fi cazul să te desparţi.

Horoscop Scorpion

Luna poposeşte astăzi în casa carierei şi a statutului social din horoscopul tău general, ceea ce face ca aceste sectoare să te preocupe destul de mult chiar la finele săptămânii. Problema este că s-ar putea să nu-ţi mai rămână suficient timp şi energie pentru chestiunile de cuplu, fapt ce poate să atragă critici şi reproşuri din partea partenerului care spera ca, măcar cu ocazia weekend-ului, să-ţi îndrepţi atenţia asupra sa. Dacă nu cauţi să păstrezi un echilibru în viaţa ta, s-ar putea să ajungi să ai de pierdut pe mai multe planuri. Caută să restabileşti balanţa şi să o menţii.

Horoscop Săgetător

Intrarea Lunii în casa filozofiei tale de viaţă, a călătoriilor pe distanţe mari şi a studiilor înalte îţi atrage atenţia cel puţin în direcţia unuia dintre aceste aspecte. Dar dacă ţinem cont de aspectele pe care le creează ea în acest semn, s-ar putea ca veştile să nu fie tocmai bune. S-ar putea să ai de-a face un întârzieri mari ale trenului sau avionului ori cu probleme cu maşina. La fel de posibil este să nu reuşeşti să întocmeşti dosarul necesar pentru admiterea la un curs de perfecţionare continuă. Caută doar să nu te îngrijorezi şi să rămâi în control.

Horoscop Capricorn

Cu Luna în casa emoţiilor, ziua de azi nu poate decât să-şi lase amprenta pe starea ta de spirit. S-ar putea să se creeze unele tensiuni între tine şi persoana iubită pe fondul lipsei de încredere, al unor îndoieli sau dezamăgiri. Indicat ar fi să discutaţi despre ele şi să nu le permiteţi să degenereze în surse permanente de şicane şi reproşuri. Aveţi multe să vă spuneţi pe această temă şi nu aveţi nevoie decât de deschidere unul în raport cu celălalt pentru a face ca relaţia voastră să evolueze sănătos. Acordaţi-i o mână de ajutor pe parcursul acestei zile.

Horoscop Vărsător

Luna intră azi în casa cuplului din horoscopul tău general şi îţi atrage atenţia asupra parteneriatului de viaţă. S-ar putea să apară unele discuţii în contradictoriu cu persoana iubită pe unele teme domestice sau familiale. Poate că unul dintre voi nu face eforturi suficient sau, în orice caz, la nivelul celuilalt pentru a se asigura că totul merge bine pe acest plan. Ar fi cazul să discutaţi pe îndelete acest aspect întrucât există riscul ca problema să se acutizeze şi să producă efecte pe termen lung. Este în puterea ta să produci o schimbare pe acest plan. Trebuie să vrei.

Horoscop Peşti

Luna poposeşte astăzi în casa muncii din horoscopul tău general. Vestea bună ar fi aceea că ai spor la lucru, cu toate că este ultima zi lucrătoare din săptămână, dar riscul să apară probleme din surse indirecte, independente de tine este mare din pricina aspectelor pe care le formează această planetă. Străduieşte-te să comunici eficient cu colegii de muncă, nu lăsa loc de interpretări şi caută să eviţi exprimările lacunare şi evazive. Acestea ar putea duce la neînţelegeri care riscă să se reflecte în munca ta. Caută să eviţi orice situaţie încurcată care îşi poate pune amprenta asupra realizărilor tale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici