HOROSCOP 10 noiembrie. Astăzi, patru zodii îşi cunosc limitele. Dau peste obstacole extrem de mari

Mercur şi Marte realizează azi o conjuncţie în semnul Scorpionului, de unde Mercur îi trimite şi un careu tensionat lui Saturn din Vărsător. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) se confruntă azi cu situaţii grele, care le aduc în cale şi unele limitări de ordin personal sau exterior la care nu se aşteptau.

7892 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 10 noiembrie. Astăzi, patru zodii îşi cunosc limitele. Dau peste obstacole extrem de mari

HOROSCOP 10 noiembrie. Astăzi, patru zodii îşi cunosc limitele. Dau peste obstacole extrem de mari

HOROSCOP 10 noiembrie - Berbec

Mercur se întâlneşte astăzi cu Marte în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce pare să dea de înţeles că riscă să se nască tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri cu privire la finanţele deţinute la comun. Acest lucru îţi poate trezi unele temeri cu privire la viitorul relaţiei voastre şi/ sau cu privire la faptul că anumite proiecte s-ar putea să evolueze defectuos din cauza acestor incompatibilităţi de viziune, dar s-ar putea să fie vorba de ceva temporar totuşi, care se poate rezolva prin intermediul unor discuţii deschise la momentul oportun.

HOROSCOP 10 noiembrie - Taur

Mercur realizează azi o conjuncţie cu Marte în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce poate face ca unele discuţii cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi să fie destuld e volatile, să nu prea ştii la ce să te aştepţi dacă deschizi anumite subiecte de discuţie. Este clar că unul dintre voi încearcă să se impună, că raportul de forţe s-a cam dezechilibrat în ultima vreme şi acum vedeţi urmările acestor dereglări. Nu este prea târziu să faci ceva pentru a remedia lucrurile, dar trebuie să existe reciprocitate şi eforturi concentrate din ambele părţi.

HOROSCOP 10 noiembrie - Gemeni

Mercur aderă astăzi la o conjuncţie cu Marte în casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta generală, motiv pentru care se arată o zi destul de solicitantă la locul de muncă, atât în ceea ce priveşte miza unor conversaţii pe care trebuie să le porţi, cât şi cu privire la consumul nervos şi de energie pe care îl implică unele sarcini de serviciu. Riscul de a comite erori este unul destul de mare, astfel că din acest motiv, este nevoie să tratezi cu seriozitate maximă toate sarcinile care îţi revin. Ai ceva mai multă grijă cum îţi ierarhizezi priorităţile.

HOROSCOP 10 noiembrie - Rac  

Mercur şi Marte îşi dau astăzi întâlnire în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, ceea ce face ca atmosfera dintre tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii să nu fie una pe care să o controlezi foarte uşor. În plus, s-ar părea că vă doriţi lucruri diferite de la viaţă în acest moment, ba chiar aveţi aşteptări diametral opuse momentan. Este clar că lipseşte un dialog sincer între voi, că s-a rupt ceva între timp şi este nevoie de o discuţie calmă pentru a redescoperi acel teren comun pe care să reconstruiţi împreună un cămin armonios.

HOROSCOP 10 noiembrie - Leu 

Mercur şi Marte se întâlnesc astăzi în casa familiei din horoscopul tău general, semn că nu prea ştii la ce să te aştepţi de la discuţiile cu persoanele dragi. Sunt multe lucruri nespuse care trebuiau discutate altă dată şi dacă unele conversaţii merg prea departe, s-ar putea să iasă la iveală într-un moment deloc oportun. Riscul cel mai mare se conturează în cadrul discuţiilor cu partenerul de viaţă, căci păreţi să aveţi idei diferite cu privire la modul în care ar trebui gestionate unele chestiuni de ordin casnic, domestic sau locativ. Este important să realizezi că trebuie să faceţi echipă.

HOROSCOP 10 noiembrie - Fecioară

Mercur şi Marte aderă azi la o conjuncţie în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce te face mai incisiv(ă) în discurs, dar şi mai asertiv(ă). Acest lucru s-ar putea să te ajute mult în cazul unor discuţii pe care le porţi astăzi, dar în altele, există riscul să te distanţeze de interlocutori şi să îţi creeze o imagine neconformă cu cine eşti tu de fapt. Aşadar, gândeşte-te bine înainte să dai curs unor declaraţii sau gesturi pripite, pe care să le regreţi mai devreme sau mai târziu. În unele contexte, diplomaţia ar trebui să fie cea care primează.

HOROSCOP 10 noiembrie - Balanţă

Mercur şi Marte realizează azi o conjuncţie în casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce te expune riscul de a la unele decizii financiare nu tocmai înţelepte. S-ar putea, de exemplu, să cheltuieşti mai mult decât ar trebui pe unele produse pe care le-ai fi putut cumpăra la un preţ mai bun în altă parte. Sau poate că eşti tentat(ă) să faci unele investiţii care nu sunt tocmai recomandate în această perioadă, dat fiind că nu ai luat unele riscuri în considerare. Încearcă să amâni aceste angajamente până după ce faci unele analize ceva mai atente ale riscurilor aferente.

HOROSCOP 10 noiembrie - Scorpion

Mercur şi Marte se întâlnesc astăzi în semnul naşterii tale, ceea ce denotă faptul că eşti energic(ă) şi comunicativ(ă) astăzi. Există însă posibilitatea ca unele persoane, de la locul de muncă mai ales, să interpreteze nu tocmai corect unele afirmaţii sau gesturi pe care le faci astăzi. Aşadar, trebuie să ai mai multă grijă cum te porţi în anumite contexte, mai ales dacă intenţionezi să investeşti mai mult în unele relaţii pe viitor. În caz contrar, s-ar putea să-ţi atragi unele antipatii pe care nu va fi uşor să le gestionezi sau, mai bine spus, să le remediezi mai încolo.

HOROSCOP 10 noiembrie - Săgetător  

Mercur şi Marte intră astăzi într-o conjuncţie în casa subconştientului din horoscopul tău solar, fapt pentru care s-ar putea ca unele trăiri sau chiar frustrări care au mocnit până acum să aibă tendinţa de a veni la suprafaţă în momente total neoportune. Din acest motiv, poate că ar fi mai bine să te ţii departe de mediile şi de persoanele care îţi potenţeză stările negative, care te fac să îţi pierzi şi mai mult din energie şi bună dispoziţie, şi aşa limitate, de care dispui astăzi. Nu este nimic rău în a te pune pe tine pe primul loc uneori.

HOROSCOP 10 noiembrie - Capricorn

Mercur şi Marte îşi dau astăzi întâlnire în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, semn că te simţi impulsionat(ă) şi inspirat(ă) de prieteni şi de activităţile tale din această perioadă. Pe de altă parte, însă, există riscul să te pripeşti cu unele decizii cu privire la proiectele tale pe termen lung. Nu te grăbi să îţi iei angajamente sau să faci alegeri atunci când nu eşti conştient(ă) de toate riscurile pe care le-ar putea implica ele pe viitor. Acum nu este momentul să te laşi ghidat(ă) de impuls, oricâtă încredere în el ai avea în multe alte situaţii.

HOROSCOP 10 noiembrie - Vărsător

Mercur şi Marte se întâlnesc astăzi în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce îţi conferă asertivitate la locul de muncă şi capacitatea de a-ţi formula ideile într-o manieră convingătoare. S-ar putea însă ca unele persoane, în ale cărora graţii ţi-ai dori să fii sau ar fi bine să te afli, să aibă alte aşteptări de la tine sau poate că tu eşti cel(a) care le vinde o imagine pe care nu o poate întreţine până la final. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să dai dovadă de autenticitate. În caz contrar, există riscul să dezamăgeşti uneori.

HOROSCOP 10 noiembrie - Peşti

Mercur şi Marte îşi dau astăzi întâlnire în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. În toate aceste situaţii, trebuie să ai grijă să nu te ia gura pe dinainte, dar nici să nu faci alegeri mânate de impuls. În caz contrar, există riscul ca unele situaţii să se complice, să te simţi copleşit(ă) de stres sau să îţi aduci deservicii pe alte planuri, cum ar fi cel profesional. Trebuie să ţii cont aşadar că lucrurile sunt interconectate, că se leagă şi că trebuie să ai grijă să nu pierzi nimic din vedere acum.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici