HOROSCOP 13 APRILIE 2020: Zodiile care încep săptămâna cu stângul

HOROSCOP 13 APRILIE. În prima parte a zilei, resimţim efectul aspectului tensionat de careu dintre Luna din Capricorn şi Mercur din Berbec, semn că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) încep săptămâna cu stângul.

9259 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 13 APRILIE 2020: Zodiile care încep săptămâna cu stângul

Sursa foto: Profimedia

Dup-amiază însă, se schimbă norocul Capricornilor, dar şi al celorlalte semne de Pământ (Taur şi Fecioară), care primesc forţe proaspete de pe urma aspectului armonios de trigon dintre aceeaşi Luni şi Uranus din Taur.

HOROSCOP 13 APRILIE BERBEC

Începutul acestei săptămâni ar putea veni la pachet cu tensiuni pe plan profesional. Acestea s-ar putea datora responsabilităţilor pe care le ai şi de care nu prea îţi dai seama cum ai putea să te achiţi în condiţiile impuse de şefi. E drept că ai parte de multă bătaie de cap astăzi şi că poate atmosfera dintre tine şi partener nu este tocmai armonioasă, dar merită să faci un efort. Dacă îţi faci bine treaba şi treci cu bine peste provocări, s-ar putea să devii eligibil(ă) pentru un bonus care nu-ţi va pica rău deloc, acum în prag de sărbători.

HOROSCOP 13 APRILIE TAUR

Nu pari a fi într-o formă prea bună la începutul acestei săptămâni. Poate că nu ai apucat să te odihneşti suficient, te gândeşti la faptul că îţi vei petrece sărbătorile în formaţie restrânsă, fără toţi cei dragi alături sau probabil că te îngrijorează alte lucruri, de o natură mai practică. Starea ta de spirit se îmbunătăţeşte în a doua parte a zilei, când Luna intră în semnul naşterii tale şi schimbi ceva la viziunea ta. Realizezi că situaţia nu are cum să se îmbunătăţească dacă nu îţi ajustezi perspectiva, concentrându-te mai degrabă pe ceea ce merge bine în această perioadă.

HOROSCOP 13 APRILIE GEMENI

Nici tu nu eşti într-o formă grozavă. Eşti nevoit(ă) poate să renunţi la unele planuri de călătorie cu ocazia sărbătorilor ori realizezi că Paştele de anul acesta va fi mai sărac în invitaţi, în persoane pe care ţi le-ai fi dorit alături. Este normal să te încerce temeri cu privire la viitor şi să minimizezi costurile asociate pregătirii de sărbători şi cadourilor de Iepuraş. Până la urmă însă, te mai linişteşti şi încerci să vezi partea bună. Faptul că nu vei reuşi să te vezi cu toţi cei dragi de Paşte te face să apreciezi mai mult momentele cu ei.

HOROSCOP 13 APRILIE RAC

Se întrevede o dimineaţă dificilă pentru nativii(ele) acestui semn care activează în cadrul parteneriatelor, colaborărilor sau lucrează cu oamenii, indiferent dacă îşi desfăşoară activităţile în mediul online sau la birou. Îţi vine greu să comunici cu colegii şi şefii deopotrivă, rezonezi greu cu clienţii, iar cel puţin într-o anumită măsură, acest lucru se datorează unui raport de forţe inegal. Spre dup-amiază, reuşeşti să implementezi cu succes nişte măsuri pentru a vă reconecta pe aceeaşi frecvenţă. Aşa se face că a doua parte a zilei te surprinde gândind la unison cu ei, animaţi de un interes sau o viziune comună tuturor.

HOROSCOP 13 APRILIE LEU

Nici în cazul tău nu merg prea strălucit lucrurile la serviciu de dimineaţă. Poate fi vina unor circumstanţe care nu ţin de tine - piedici birocratice, amânări, lipsa tehnologiei sau a materialelor necesare să-ţi desfăşori activităţile profesionale - ori te confrunţi cu o experienţă redusă în gestionarea problemelor care se ivesc în această perioadă. Cu toate acestea, găseşti până la urmă soluţii şi le implementezi la timp pentru a depăşi aceste obstacole. Aşa se face că finalizezi ziua într-o notă pozitivă, cel puţin pe planul muncii. Încearcă doar să nu te pierzi cu firea şi vei vedea că se revine la normal.

HOROSCOP 13 APRILIE FECIOARĂ

În cuplu şi/ sau în raport cu copiii, se anunţă astăzi o atmosferă destul de tensionată. Poate că gestionaţi mai greu timpul suplimentar petrecut împreună sau au ieşit la iveală probleme de relaţionare de care nu erai conştient(ă) ori pe care le-aţi ignorat constant. Până în a doua jumătate a zilei, se mai lămuresc lucrurile şi se reinstaurează liniştea în familie. Vă daţi seama că aveţi mai mult de pierdut dacă nu vorbiţi unul cu celălalt, dacă nu daţi dovadă de transparenţă. Crezurile voastre persoanele sunt compatibile, dar din pricina situaţiei actuale, nu sunteţi mereu conştienţi de asemănările dintre ele.

HOROSCOP 13 APRILIE BALANŢĂ

Nici pe tine nu par să te ocolească tensiunile în raport cu familia. Ele ar putea veni pe fondul apropierii sărbătorilor, al cheltuielilor pe care le suportaţi mai greu în această perioadă sau al faptului că atât tu, cât şi partenerul de viaţă gestionaţi mai greu sentimentele asociate cu acest Paşte incomplet, în care nu vă veţi întâlni cu toate persoanele dragi. Spre dup-amiază, spiritele se mai domolesc şi înţelegeţi faptul că trebuie să fiţi uniţi în această perioadă în care atmosfera din casă ar trebui să fie una încărcată de empatie. Ascultaţi-vă unul pe celălalt şi încercaţi să comunicaţi.

HOROSCOP 13 APRILIE SCORPION

Dacă lucrezi astăzi, de acasă ori de la birou, pregăteşte-te pentru o dimineaţă în care vei depune eforturi mari pentru a te înţelege cu colegii de muncă. Poate că experimentezi probleme tehnice care lasă unele discuţii în coadă de peşte sau se întâmplă că îţi sunt răstălmăcite vorbele din pricina stilului lapidar la care te obligă mijloacele alternative de comunicare. Oricare ar fi situaţia, cere lămuriri şi oferă explicaţii suplimentare, chiar şi atunci când ai crede că nu este cazul. În cele din urmă, se clarifică lucrurile, dar până se ajunge acolo, ai grijă să nu degenereze atmosfera la muncă.

HOROSCOP 13 APRILIE SĂGETĂTOR

În cazul în care faci astăzi o primă serie de cumpărături, nu te lăsa dus(ă) de val. Ai putea fi tentat(ă) să cumperi cadouri care îţi depăşesc bugetul, nemaiţinând cont de faptul că utilitatea bate raţiuni estetice în momente ca acestea. Rezumă-te la ceva care poate fi de folos, la ceea ce este nevoie ca Paştele să se simtă cât de cât ca în alţi ani. Ce-i drept, spre seară pot veni oportunităţi financiare prin intermediul unor activităţi extraprofesionale sau al unor bonusuri binevenite, dar pe de altă parte, acest lucru nu ar trebui să te încurajeze să faci risipă.

HOROSCOP 13 APRILIE CAPRICORN

Dacă experimentezi o atmosferă încărcată în raport cu părinţii sau alte rude apropiate mai în vârstă, ai grijă să nu arunci gaz pe foc. Fie că sunteţi conştienţi de acest lucru sau nu, spiritele se încing acum pe fondul unor frustrări care vizează sărbătorile ce se apropie cu paşi repezi sau al temerilor în legătură cu siguranţa celor dragi. În momente ca acestea, aveţi numai de pierdut dacă vă pierdeţi vremea ciondănindu-vă din motive infime. În a doua jumătate a zilei, se mai calmează climatul din casă, situaţie la care pare să contribuie calmul ce ţi-l inspiră partenerul şi copiii.

HOROSCOP 13 APRILIE VĂRSĂTOR

Ceea ce auzi astăzi la televizor sau citeşti pe Internet te-ar putea afecta mai mult decât te aştepţi. Nu lua decizii pripite pe baza unor informaţii neoficiale şi nu emite judecăţi de valoare pe baza unor date trunchiate, în care nu îţi dai seama dacă ar fi înţelept să te încrezi. Vorbeşte cu familia despre ce te frământă, dar nu îi alarma aiurea, fără să fi făcut pe cont propriu o cercetare înainte pe baza unor surse oficiale. Altfel, s-ar putea să se instaureze o stare de teamă, frustrare sau de tensiune în general, pe fondul căruia nu puteţi comunica.

HOROSCOP 13 APRILIE PEŞTI

Mulţi(te) dintre nativii(ele) acestui semn s-ar putea afla în situaţia în care trebuie să îşi amâne pe o perioadă nedeterminată plecările în străinătate programate pentru vacanţa de Paşte. Te nemulţumeşte puternic această situaţie, nu numai pentru că te privează de întâlnirea cu prietenii, ci şi pentru că îţi dejoacă planurile pentru care ai făcut poate unele investiţii şi eforturi financiare deloc de neglijat. Îţi schimbi starea de spirit în bine când te gândeşti că te încadrezi pentru o despăgubire şi ai la dispoziţie alte mijloace pentru a te întâlni, măcar în mediul virtual, cu persoanele la care ţii din anturaj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici