Horoscop, 15 Aprilie 2019 | TREI zodii sunt pragmatice şi eficiente. Astrologul Anca Martin îţi spune ce merge BINE azi

Horoscop, 15 Aprilie 2019. Săptămâna debutează cu intrarea Lunii în semnul Fecioarei. Zodiile de Pământ, adică Taurii, Fecioarele şi Capricornii, se pot bucura azi de un plus de realism şi simţ practic.

3939 afişări
Imaginea articolului Horoscop, 15 Aprilie 2019 | TREI zodii sunt pragmatice şi eficiente. Astrologul Anca Martin îţi spune ce merge BINE azi

Horoscop, 12 Aprilie 2019

Horoscop Berbec

Pare că dispui de multă energie şi un tonus mental extrem de bun la începutul săptămânii acesteia. Cât priveşte randamentul, acesta s-ar putea să apară pe la finele zilei, când Luna trece în casa muncii din horoscopul tău general. Ca un sfat, caută să te concentrezi de dimineaţă pe activităţi care te solicită creativ, iar dup-amiază pe cele care implică să dai dovadă de consecvenţă şi determinare de a le duce la bun sfârşit. S-ar putea să te alegi cu un bonus sau o primă dacă livrezi rezultate peste aşteptările superiorilor. Poţi face acest lucru dacă chiar vrei cu adevărat.

Horoscop Taur

În prima parte a acestei zile, pare că stai binişor cu nivelul de energie de care dispui. Vestea bună este că ai un moral ridicat care te ajută să depăşeşti orice provocare cu care te-ai putea întâlni astăzi. Totuşi, ar fi de dorit ca astăzi să te ocupi de sarcinile de serviciu care nu presupun să lucrezi cu oameni mulţi. Nu că n-ai reuşi să te înţelegi cu ei, dar s-ar putea să faci o treabă mai bună dacă munceşti individual. Spre seară, indicat ar fi să-ţi faci planuri cu persoana iubită sau copiii. Îţi vor insufla multă bună dispoziţie.

Horoscop Gemeni

Abilităţile tale de socializare şi comunicare sunt la înălţime în prima parte a zilei, atunci când astele favorizează întâlnirile de afaceri, audienţele, şedinţele, pitch-urile, semnările de contracte sau discuţiile în vederea încheierii unei colaborări. Reuşeşti instinctiv să conduci conversaţiile într-o direcţie care te avantajează şi miroşi eficient situaţiile în care ceilalţi încearcă să te pună în dificultate. În a doua parte a zilei, indicat ar fi să petreci mai mult timp cu familia. S-ar putea ca tu însuţi(ăţi) să simţi nevoia intimităţii unei companii restrânse dragi, care să te ajute să te remontezi complet după dimineaţa aceasta extrem de solicitantă.

Horoscop Rac

În dimineaţa aceasta, fie te trezeşti cu chef de muncă, fie ajungi la serviciu şi dai mai mult randament decât de obicei, surprinzându-te şi pe tine cu productivitatea afişată la începutul săptămânii. În cazul în care trebuie să porţi o discuţie importantă cu partenerul de viaţă sau de afaceri, indicat ar fi ca tot în acest moment al zilei să deschideţi subiectul. În felul acesta, atitudinea ta pozitivă l-ar putea ajuta pe cel drag să se deschidă în faţa ta şi s-ajungeţi la o concluzie favorabilă. Pe dup-amiază, programează întâlnirile cu eventualii sponsori pentru un proiect sau idee de afaceri.

Horoscop Leu

Ai bateriile încărcate şi stai bine cu moralul la începutul acestei săptămâni, dar astrele te avertizează totuşi să ai grijă cum te foloseşti de acest bagaj de energie. Dacă nu o direcţionezi către un scop precis, s-ar putea s-o iroseşti în toate părţile, fără a realiza ceva notabil. O posibilă direcţie în care ai putea să o trimiţi este cariera. S-ar putea să faci progrese mari mari decât ai fi crezut, atât în direcţia unei promovări, cât şi în raport cu superiorii. Caută totuşi să şi cultivi această stare de bine, oferindu-ţi suficient timp să te relaxezi la finele zilei.

Horoscop Fecioară

Este posibil ca săptămâna să înceapă într-un ritm mai puţin alert pentru tine, nu că se prefigurează a fi una lejeră, ci pentru că încă te recuperezi după săptămâna trecută. Ocupă-te astăzi de activităţile care presupun să dai dovadă de migală şi răbdare şi lasă-le pe cele care necesită creativitate pe altă dată. Ai o atitudine orientată spre rezultate ce se poate dovedi extrem de folositoare dacă te îndeletniceşti cu sarcini care presupun să fii eficient(ă) şi practic(ă). Spre seară, unii(le) nativi(e) ai(le) semnului ar putea fi tentaţi să facă o scurtă excursie impromptu în afara localităţii, să se recreeze.

Horoscop Balanţă

Începutul de săptămână pare să te surprindă într-o dispoziţie volubil(ă), plin(ă) de dinamism şi pregătit(ă) să faci faţă provocărilor care se ivesc lunea aceasta. Cel mai probabil, acestea apar în raport cu ceilalţi, dar vestea bună este că astrele favorizează astăzi pentru tine comunicare cu ceilalţi şi colaborările. Astăzi se arată un moment potrivit să duci discuţii cu potenţiali sponsori, oameni care te pot ajuta să te promovezi sau persoane care ar dori să se alăture unui proiect pe care intenţionezi să-l pui pe picioare. Spre dup-amiază, caută să-ţi dedici mai mult timp ţie. Ai nevoie de relaxare şi odihnă.

Horoscop Scorpion

Începutul acestei săptămâni se anunţă a fi unul reuşit pentru tine, mai ales dacă vine la pachet cu multe sarcini profesionale. Dispui de energia şi randamentul necesare pentru a te achita de ele mai mult decât onorabil, fapt pentru care s-ar putea să debutezi cu dreptul la serviciu săptămâna aceasta. În dup-amiaza acestei zile, concentrează-te în schimb pe chestiuni care vizează proiecte de grup sau planuri de viitor. Dacă te întâlneşti cu coechiperii tăi, s-ar putea ca împreună să veniţi cu nişte strategii inspirate şi idei bune despre cum să vă extindeţi activitatea. Este important să fie însă şi fezabile.

Horoscop Săgetător

Astrele îţi conferă un bagaj consistent de energie şi bună dispoziţie astăzi, motiv pentru care s-ar putea să-ţi fie uşor să vezi partea plină a paharului chiar şi atunci când ai parte de provocări, la serviciu sau în viaţa personală. O astfel de mentalitate te ajută să găseşti mai repede soluţii la problemele cu care te confrunţi şi să lucrezi mai eficient decât de obicei. Spre dup-amiază, s-ar putea să apară primele efecte ale acestei atitudini pozitive. Superiorii s-ar putea arăta plăcut surprinşi de felul în care reacţionezi în situaţii-limită, motiv pentru care s-ar putea să creşti în ochii lor.

Horoscop Capricorn

Nu se poate spune că jubilezi la începutul săptămânii acesteia, dar nici nu ai motive reale de supărare, iar cu energia stai binişor. S-ar putea totuşi să nu prea ai chef de lucru cu publicul, deci dacă simţi că întâlnirile de afaceri nu-ţi sunt punctul forte astăzi, caută să le reprogramezi într-o altă zi. Ocupă-te de sarcinile profesionale care nu te solicită prea mult şi care-ţi pun în evidenţă eficienţa mai mult decât inventivitatea. După programul de la serviciu, ţi-ar prinde bine o ieşire din peisajul citadin împreună cu partenerul. Îţi va face bine să te rupi puţin de el.

Horoscop Vărsător

S-ar putea ca astăzi să te trezeşti destul de bine dispus(ă) sau cel puţin în forma necesară pentru a-ţi cultiva portofoliul de clienţi, a purta discuţii importante cu partenerii de afaceri sau a aborda potenţiali finanţatori pentru un proiect în care crezi. Nu-ţi vine deloc greu să legi şi să dezvolţi relaţii care se pot dovedi de mare perspectivă, motiv pentru care ţi se recomandă să te concentrezi pe astfel de activităţi, cel puţin de dimineaţă. Dup-aceea, poate fi nevoie să te ocupi de unele chestiuni gospodăreşti, care îţi revin ţie sau unei rude care are nevoie de ajutorul tău.

Horoscop Peşti

Din punct de vedere profesional, s-ar putea ca începutul acestei săptămâni să fie unul încărcat pentru tine, dar orice încercare la care eşti supus(ă) pe acest plan nu este prea mare pentru tine. Reuşeşti să rămâi stăpân(ă) pe situaţii fără prea mari eforturi chiar şi în momente de cumpănă, ceea ce te ajută să vezi cu claritate ce-i de făcut şi cum te poţi adapta circumstanţelor. În plus, comunici eficient cu partenerul de afaceri şi/ sau colegii de muncă, ceea ce te ajută să primeşti ajutorul de care aveai nevoie la timpul potrivit. De după-amiază încolo, petrece timp cu partenerul.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

  

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici