Horoscop, 15 Mai 2019: Zodiile care se vor bucura astăzi de multă siguranţă de sine

Horoscop, 15 Mai 2019. Ziua de azi se remarcă prin trecerea lui Venus în domiciliul ei nocturn, semnul Taurului. Zodiile de Pământ, adică Taurii, Fecioarele şi Capricornii, se bucură de multă siguranţă de sine.

3677 afișări
Imaginea articolului Horoscop, 15 Mai 2019: Zodiile care se vor bucura astăzi de multă siguranţă de sine

Horoscop, 14 Mai 2019

Horoscop Berbec

Intrarea lui Venus în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general coincide cu debutul unei perioade în care oportunităţile de a-ţi suplimenta resursele financiare şi de a-ţi valorifica economiile se înmulţesc. Pentru nativii(ele) care încearcă să pună câte ceva deoparte, săptămânile care urmează se arată a fi favorabile. Aşa se face că cheltuielile ar putea scădea sau se fac calculat pentru a evita alte costuri viitoare mai mari. În fine, se poate spune că nu vei sta rău cu banii în perioada care vine şi ştii să te descurci cu cât ai. Îţi gestionezi bugetul cu multă înţelepciune.

Horoscop Taur

Venus intră azi în semnul naşterii tale, conferindu-ţi o doză suplimentară de şarm şi carismă. Ştii să te faci plăcut(ă), te exprimi cu uşurinţă şi reflectoarele se aţintesc asupra ta. Acest lucru vine însă cu responsabilităţi mari: publicitatea negativă nu se cheamă tot publicitate în cazul acesta, fapt pentru care este extrem de important să ieşi în evidenţă într-o manieră pozitivă. În consecinţă, ai putea fi tentat(ă) să laşi faptele să vorbească pentru tine, iar în situaţiile-limită, să dai dovadă de tact şi diplomaţie. Această strategie te ajută să câştigi susţinători şi colaboratori cu care vei avea o relaţie lucrativă.

Horoscop Gemeni

Venus poposeşte astăzi în casa necunoscutului din horoscopul tău general, motiv pentru care efectele sale în ceea ce te priveşte pot fi greu de anticipat. În cazul unor nativi(e), un fost partener ar putea reveni în peisajul vieţii lor actuale cu gânduri de împăcare sau măcar cu intenţia de a pune la punct amiabil unele lucruri lăsate în coadă de peşte. Alţii(tele) pot primi susţinere din partea unui om de bine care vrea să-şi păstreze anonimatul. Ori poate află că în spatele unui zâmbet se ascund intenţii maliţioase. Oricare ar fi situaţia, cert este că vor învăţa multe perioada aceasta.

Horoscop Rac

Ingresul lui Venus în casa proiectelor de grup şi a planurilor de viitor din horoscopul tău general coincide cu debutul unei perioade în care legi parteneriate, negociezi colaborări şi atragi sponsori în vederea implementării unei idei de afaceri sau susţinerii unui business pe care îl ai deja pe rol. Ai idei bune, eşti înconjurat(ă) de oameni competenţi şi pasionaţi, fapt pentru care s-ar putea să faci progrese consistente în perioada care urmează. Vestea bună este că acest nivel ridicat de popularitate se extinde şi pe plan social, unde întâlneşti persoane cu care ai în comun viziuni, idei şi interese măreţe.

Horoscop Leu

Venus ajunge astăzi în casa carierei şi a statutului social din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, în săptămânile care urmează, se înmulţesc ocaziile în care te poţi face remarcat(ă) pe plan profesional. Ceea ce te recomandă este, fără doar şi poate, profesionalismul, răbdarea şi simţul practic. Nu te hazardezi, nu-ţi asumi riscuri inutile şi livrezi rezultatele aşteptate în timp util. Acum este momentul să ieşi la rampă, să atragi atenţia asupra ta şi să creşti în ochii superiorilor. Nu te feri să-ţi scoţi în evidenţă realizările şi să te mândreşti cu ele. Ai toate motivele să o faci.

Horoscop Fecioară

Intrarea lui Venus de astăzi în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor pe distanţe lungi şi a studiilor înalte îţi poate aduce o mulţime de beneficii. În cazul unor nativi(e), ar putea fi vorba de o delegaţie în străinătate sau la mare depărtare de casă, un schimb de experienţă sau un atelier cu o somitate din domeniul în care activează. Alţii(tele) ar putea să se înscrie la sau să finalizeze cu brio un curs de perfecţionare continuă sau reconversie profesională. În alte cazuri, Venus poate favoriza relaţiile la distanţă sau cu persoane dintr-o altă cultură sau de o religie diferită.

Horoscop Balanţă

Ingresul lui Venus în casa resurselor comune vorbeşte despre câteva săptămâni în care profiturile tale notabile se realizează în asociere cu terţe persoane, dar cel mai probabil cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri. Apar oportunităţi importante de a vă suplimenta bugetele personale şi cel deţinut împreună, dar şi de a vă valorifica economiile colective. Importante este să aveţi un plan bine pus la punct şi să acţionaţi la unison. Acest fenomen astral mai poate avea însă un efect pozitiv asupra cuplurilor care, pe fondul acestuia, se pot consolida. Se întrevăd progrese în doi destul de mari la orizont.

Horoscop Scorpion

Venus ajunge azi în casa cuplului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, indiferent dacă eşti single sau într-o relaţie, săptămânile care urmează vor fi de bun augur pentru tine. Burlacii(ţele) acestui semn pot întâlni o persoană specială cu care ar putea construi o relaţie frumoasă de lungă durată, iar cei(le) implicaţi(te) în relaţii la început de drum şi-ar putea solidifica relaţia cu cel drag. Nu este exclus, de asemenea, ca în perioada următoare să se lege parteneriate profesionale extrem de profitabile pe termen lung. În orice caz, se poate spune că Scorpionii au de câştigat pe toate părţile.

Horoscop Săgetător

Venus tranzitează, de azi încolo, casa muncii şi a sănătăţii fizice din horoscopul tău general. Pe de-o parte, acest lucru ar putea însemna că ai mai multă grijă de sănătatea ta ori că, din contră, eşti tentat(ă) să te răsfeţi cu mai multe preparate culinare care ameninţă să-ţi rotunjească silueta. Pe de altă parte, s-ar putea să aducă armonie în relaţia cu colegii de muncă, dar riscă, de asemenea, să te facă să te plafonezi, utilizând constant aceleaşi tehnici şi metode de lucru. Cu puţin efort din partea ta, poţi direcţiona energiile acestei planete în direcţia dorită şi scopul propus.

Horoscop Capricorn

Venus poposeşte astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, tranzit care poate aduce, în săptămânile care urmează, stabilitate în vieţile acelora care caută să arunce ancora pe plan sentimental, să-şi extindă familia sau să înceapă o relaţie cu bătaie lungă. Dacă ai deja copii, află că, pe acest fundal, comunici mai eficient cu cei mici, reuşeşti să te pui în bocancii lor şi chiar să dai în mintea lor atunci când situaţia o permite. În alte cazuri, nativii(ele) acestei zodii pot face progrese palpabile în direcţia transformării unui hobby într-o afacere de suflet, care îi/le animă.

Horoscop Vărsător

Intrarea lui Venus în casa familiei din horoscopul tău general coincide cu debutul unei perioade de câteva săptămâni în care tronează armonia peste acest sector al vieţii tale. Cu toate că diferenţele de mentalitate între generaţii nu au dispărut, s-ar putea să le simţi mai puţin acum. Eşti determinat(ă), pare-se, să te concentrezi pe ceea ce te aduce mai aproape de cei dragi, probabil din dorinţa de a te asigura că vă bucuraţi de linişte unii în raport cu ceilalţi pentru cât mai multă vreme. Ţine cont însă că şi aceasta-i o formă de încăpăţânare şi că trebuie discutate problemele.

Horoscop Peşti

Ingresul lui Venus în casa comunicării poate semnifica faptul că abilităţile tale de a comunica eficient şi de a te face ascultat(ă) vor fi extrem de potenţate în perioada care urmează. S-ar putea totuşi să nu fii prea vorbăreţ(aţă), să te bazezi în continuare tot pe ceea ce au de spus faptele şi realizările tale, dar s-ar putea să ai totuşi de pierdut dacă nu te faci auzit(ă). Emani şarm, carismă şi siguranţă de sine atunci când vorbeşti, ceea ce te ajută să faci o figură frumoasă oriunde mergi şi să atragi susţinători. Găseşte-ţi aşadar curajul de a emite păreri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici