HOROSCOP 16 octombrie 2019: Zodiile care vor avea parte de o zi favorabilă în plan sentimental şi financiar

La mijlocul acestei săptămâni se creează două aspecte armonioase de trigon între Mercur din Scorpion şi Neptun retrograd din Peşti, care le potenţează zodiilor de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) intuiţia şi între Luna din Taur şi Pluto din Capricorn, care accentuează viziunea practică a semnelor de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn). Pe de altă parte, zodiile Fixe pot fi puse în nişte situaţii sensibile de opoziţia aceleiaşi Luni din Taur cu Mercur din Scorpion.

6982 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 16 octombrie 2019: Zodiile care vor avea parte de o zi favorabilă în plan sentimental şi financiar

HOROSCOP 16 octombrie 2019:

BERBEC

Miercurea aceasta te surprinde într-o dispoziţie bună, dar introspectiv(ă). Îţi fuge mintea la tot felul de lucruri, ceea ce riscă să te tulbure niţel dacă iei unele lucruri personal sau le laşi să îţi provoace îngrijorări inutile. Ascultă-ţi conştiinţa şi vei descoperi toate răspunsurile în tine. Pe de altă parte, s-ar putea să exagerezi cu cheltuielile sau apar plăţi pe care nu le poţi evita şi/ sau pe care nu ai reuşit să le preconizezi. Vestea bună este însă că dispui de randament, ceea ce te ajută să îţi depăşeşti norma şi să te încadrezi pentru un bonus foarte binevenit.

TAUR

Pe parcursul celei mai mari părţi ale zilei, te bucuri de un climat astral propice networking-ului, adică formării şi cultivării de relaţii care se pot dovedi a fi de mare perspectivă. Aşadar, marţea aceasta te surprinde activ(ă) pe plan social şi implicat(ă) în tot felul de proiecte şi iniţiative. Este drept că mai pot apărea neînţelegeri, dar dacă le gestionezi bine, pot aduce plus valoare colaborărilor şi parteneriatelor de care te ocupi sau le stabileşti în această perioadă. Toate aceste premise pozitive îţi permit să îţi menţii un tonus mental bun, care te ajută să percepi din timp oportunităţile curente.

GEMENI

Cu excepţia unor posibile mici încurcături, te bucuri astăzi de spor şi eficienţă în plan profesional. Dacă dai dovadă de ceva mai multă atenţie, ai putea să eviţi şi aceste neînţelegeri sau erori. Caută aşadar să te concentrezi pe ceea ce faci şi iar în cazul în care ai nelămuriri, cere lămuriri. La finele zilei, s-ar putea să te resimţi însă după efortul mental depus pe parcursul acestei zile. Aşadar, este foarte important să îţi faci timp să te odihneşti şi să eviţi orice sursă de energie negativă. Nu aduce aşadar în discuţiile cu apropiaţii subiecte care vă pot polemiza.

RAC

În cazul tău, se anunţă o zi deosebit de favorabilă în plan sentimental. Aşadar, dacă ai trecut printr-o perioadă mai dificilă pe acest plan sau eşti încă la început cu partenerul, s-ar putea să faci progrese în raport cu persoana iubită. (Re)descoperiţi cât de multe aveţi în comun, atât în materie de principii de viaţă, cât şi în ceea ce priveşte perspectivele de viitor. De la fel de mult noroc ai parte şi în plan social, unde cunoşti persoane cu idealuri şi viziuni similare. Aşadar, s-ar putea să îţi fie greu să te împarţi între cele două domenii de viaţă.

LEU

Eşti ceva mai retras(ă) astăzi, dar eşti energic(ă) şi îţi faci treaba bine. Acest lucru se datorează şi ambiţiei afişate prin forţa de a te automotiva de care dai dovadă. Pe de altă parte, ţi-ar putea fi dificil să faci faţă cu bine şi presiunii de la serviciu şi celei de acasă. Preferi azi să iei lucrurile pe rând şi să nu te complici cu mai multe sarcini deodată, dar cei dragi văd doar ce le afişezi tu, adică faţada unei persoane stăpâne pe situaţie pe toate fronturile. Explică-le că faci eforturi să te menţii în control şi te slăbesc.

FECIOARĂ

A treia zi a acestei săptămâni ar putea veni la pachet cu oportunităţi de a lega colaborări sau parteneriate. Totul merge bine până când ţi se propune să oficializezi aceste legături; dacă poţi, amână semnarea de contracte sau negocierile vis-a-vis de termenii înţelegerii pe altă zi sau măcar pe dup-amiaza acestei zile, căci altfel s-ar putea ca apele să se tulbure. În cazul altor nativi(e), poate fi vorba de o relaţie care a început bine, dar căreia i se scot azi în evidenţă neajunsurile. Nu renunţa la cine eşti şi la obiectivele personale pentru a-i mulţumi pe cei din jur.

BALANŢĂ

Nu pare că eşti prea extrovertit(ă) astăzi, dar îţi faci treaba bine şi nici nu te simţi prea rău în pielea ta. Dacă ne gândim că ai parte de oportunităţi financiare demne de luat în seamă, este de înţeles motivul pentru care depăşeşti destul de uşor predispoziţia către melancolie pe care ţi-o imprimă astăzi astrele. Cu toate acestea, s-ar putea să te intersectezi şi cu nişte cheltuieli, deci este important să faci eforturi pentru a menţine echilibrul dintre câştiguri şi plăţi. S-ar putea să nu îţi fie tocmai uşor, dar îţi vei da finalmente seama la ce cumpărături să renunţi.

SCORPION

Miercurea aceasta te surprinde într-o dispoziţie energică şi socială, dar există riscul să îţi lipsească dimensiunea practică. Mai exact, chestiunile care presupun pragmatism şi concentrare nu sunt punctul tău forte şi laşi de dorit şi când vine vorba de organizarea riguroasă a timpului. Aşadar, există riscul să ţi se suprapună planuri personale cu angajamente sociale şi ajungi în situaţia în care încurci alte planuri. Caută să ţii o evidenţă mai clară a activităţilor şi întâlnirilor pe care ţi le-ai propus pe azi. Dacă eşti haotic(ă), poţi să laşi o impresie neconformă cu realitatea şi pricinuieşti unele dezamăgiri destul de mari.

SĂGETĂTOR

Cu toate că nu eşti în cea mai bună formă, nu se poate spune că îţi merge tocmai rău. E drept că viteza ta de reacţie nu este la fel de rapidă ca de obicei, dar reuşeşti să îţi duci la bun sfârşit activităţile, cu toate că riscă să apară unele încurcături în plan profesional din această pricină. Compensezi însă prin disponibilitatea de a-ţi remedia eventualele erori şi de a-ţi depăşi dispoziţia nu tocmai bună. Ba mai mult, s-ar putea ca eforturile tale să nu treacă neobservate şi să te califici pentru un bonus. Găseşte-ţi timp de relaxare după muncă.

CAPRICORN

Zodia naşterii tale se numără printre semnele care au parte de un tonus fizic şi mental bun astăzi, dar s-ar putea ca ziua să fie prea mică pentru câte ţi-ai propus să faci. Aşadar, este foarte important să îţi organizezi bine programul; ai şanse foarte mari să faci progrese atât în privinţa unor relaţii şi/ sau proiecte de lungă durată, cât şi în raport cu unele preocupări personale sau chestiuni de cuplu. Dar pentru a putea activa la acelaşi nivel pe toate planurile, este foarte important să îţi faci timp pentru toate şi să nu pierzi vremea procrastinând fără rost.

VĂRSĂTOR

În principiu, ai putea să te bucuri astăzi de succese şi în plan profesional, dar şi la nivelul vieţii de familie. Sesizezi la timp şansele de a persevera pe ambele planuri, dar s-ar putea să îţi lipsească abordarea corectă. Sau poate nu dispui de timpul necesar pentru a te ridica la standardele aşteptărilor superiorilor şi celor dragi. Prin urmare, este esenţial să nu promiţi mai mult decât poţi livra. De asemenea, caută să nu faci diferenţe între cele două domenii. Ambele necesită implicare din partea ta în această perioadă, iar dacă neglijezi pe unul în favoarea altuia, pot apărea nemulţumiri.

PEŞTI

Mijlocul acestei săptămâni te găseşte binedispus(ă) şi activ(ă) pe plan mental, dar problemele ar putea să apară atunci când ţi se pun sub semnul întrebării raţionamentele sau viziunea. Mai exact, eşti foarte ataşat(ă) de unele lucruri în care crezi, iar dacă cineva încearcă să îţi pună la îndoială valorile sau principiile, rişti să afişezi o faţetă a ta care nu îţi face cinste. Caută să nu te mai ataci chiar aşa, mai ales când ai de-a face cu persoane care nu te cunosc şi care îşi pot face o părere greşită despre tine din pricina unei ieşiri din fire singulare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici