HOROSCOP 17 DECEMBRIE 2019. Zodiile care astăzi vor avea parte de oportunităţi în plan sentimental, financiar şi profesional

HOROSCOP 17 DECEMBRIE 2019. Luna din Fecioară aderă astăzi la aspecte armonioase de trigon cu Uranus retrograd din Taur şi Jupiter din Capricorn, dând naştere unei Mari Piramide pe semne de Pământ, care conferă oportunităţi în plan financiar, sentimental şi profesional zodiilor implicate în această configuraţie planetară complexă.

9491 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 17 DECEMBRIE 2019. Zodiile care astăzi vor avea parte de oportunităţi în plan sentimental, financiar şi profesional

HOROSCOP 17 DECEMBRIE 2019. Zodiile care astăzi vor avea parte de oportunităţi în plan sentimental, financiar şi profesional

HOROSCOP 17 DECEMBRIE Berbec

Ziua de marţi este, în cazul tău, una în care dai dovadă de un nivel ridicat de randament. S-ar putea să fie vorba totuşi despre unele stimulente care îţi influenţează în bine nivelul de productivitate; probabil te-ai putea califica pentru un bonus sau o primă dacă îţi duci treaba la sfârşit eficient ori te poziţionezi cu un pas mai aproape de o promovare. Cert este că te distingi de restul colegilor de muncă şi atragi atenţia pozitiv asupra ta. Poate că răsplata se va lăsa aşteptată, dar nu pentru prea mult timp. Caută să urmezi aceeaşi curbă ascendentă de pân-acum.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE Taur 

Eşti într-o dispoziţie bună astăzi şi emani veselie prin toţi porii. Mentalitatea de învingător(oare) şi încrederea în forţele proprii te ajută să te poziţionezi altfel în raport cu cei dragi; faţă de copii, manifeşti disponibilitate către joc, iar în relaţie cu persoana iubită, dai dovadă de mai multă spontaneitate. În felul acesta, reuşeşti să înlături o bună parte din monotonia care s-a dezvoltat pe planul acestor relaţii. Îţi menţii seriozitatea şi simţul răspunderii în situaţiile în care ţi se solicită să le aplici, dar faţă de cei dragi, îţi permiţi să ieşi din zona de confort şi să fii deschis(ă).

HOROSCOP 17 DECEMBRIE Gemeni 

Marţea aceasta poate fi o zi în care se ajunge la un deznodământ fericit cu privire la o situaţie de familie sau de ordin imobiliar mai complicată. Sorţii au lucrat în favoarea ta şi ai scăpat de provocări sau alt gen de tensiuni cu care te-ai confruntat în ultima vreme. Sau poate că se întrevede luminiţa de la capătul tunelului, cu toate că mai resimţi astăzi efectele furtunii care este pe cale să se încheie. În orice caz, cert este că eşti pe drumul cel bun şi că nu va mai dura mult până când se va reinstala armonia-n casă.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE Rac 

Astrele îţi potenţează astăzi abilităţile sociale şi te ajută să o apuci pe o curbă ascendentă în plan social şi în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, colaboratorii şi clienţii. În felul acesta, nu ar trebui să îţi fie prea greu să faci faţă conversaţiilor cu ei, dar mai ales acelor discuţii care altfel te depăşeau sau îţi activau unele temeri. Pe fondul climatului astral de azi, sunt favorizate negocierile, întrevederile de afaceri, respectiv interviurile de angajare. În contextul întâlnirilor cu prietenii sau cele de ordin romantic, este de aşteptat să fii la mare căutare pe parcursul zilei.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE Leu 

Şi tu te numeri printre nativii(ele) care afişează astăzi un randament foarte ridicat sau cel puţin mai mare decât de obicei. Îţi faci treaba bine şi eficient din punct de vedere al timpului sau poate că reuşeşti să obţii un contract bănos, situaţii care te recomandă pentru un bonus sau o primă substanţială. Sau poate că primeşti procent din ce ai câştigat pentru companie, semn că situaţia ta financiară se consolidează astăzi. Poate că mai este de lucrat până să ajungi acolo unde ţi-ai propus din acest punct de vedere, dar eşti pe calea cea bună, fără doar şi poate.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE Fecioară 

Nu numai că eşti în toane bune astăzi, dar primeşti din jur şi atenţia de care ai nevoie pentru ca dispoziţia ta să fie întreţinută cu succes până la finele zilei. În felul acesta, vei da dovadă de încredere de sine chiar şi în momentele care, în alte contexte, ţi-ar fi creat emoţii. Eşti stăpân(ă) pe tine însuţi(ăţi), ai o atitudine voluntară şi ştii să faci o impresie bună. Cu un astfel de set de atuu-uri, deţii reţeta succesului pe care o poţi aplica oricărei iniţiative pe care o ai astăzi. Succesul îţi aparţine pe jumătate, trebuie doar să acţionezi!

HOROSCOP 17 DECEMBRIE Balanţă 

De regulă, eşti o persoană deschisă şi sociabilă, dar astrele îţi aduc astăzi la suprafaţă latura timidă. Aceasta este mai degrabă o zi în care ar fi de dorit să îţi faci timp pentru meditaţie şi introspecţie decât pentru angajamente sociale. S-ar putea să fii destul de retras(ă) şi pare că ai neapărat chef de companii numeroase şi zgomotoase. În principiu, acesta nu ar trebui să fie un indiciu că se întâmplă ceva în neregulă cu tine. Este vorba doar despre faptul că ai nevoie de timp pentru tine, indiferent dacă eşti sau nu conştient(ă) cu adevărat de acest lucru.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE Scorpion 

În cazul în care te gândeai să pui bazele unui proiect şi aveai nevoie de persoane care gândesc la unison cu tine, şansele sunt mari să le întâlneşti astăzi. Dacă le-ai cunoscut deja şi încercaţi să vă daţi seama când ar fi mai bine să vă lansaţi iniţiativa colectivă, află că astrele dau undă verde astăzi. Nativii(ele) care nu au astfel de idei momentan se bucură de mai multă popularitate în plan social, acolo unde cunosc oameni care au idealuri şi viziuni similare cu ale lor. Cu ei, ai şansa azi să pui prima piatră la temelia unor prietenii durabile.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE Săgetător 

Potrivit astrelor, eşti pe cale(a) (potrivită) să obţii o promovare. Sau poate o îmbunătăţire substanţială a condiţiilor tale de muncă, ceea ce va avea un efect pozitiv asupra moralului şi a nivelului tău de randament. Astăzi s-ar putea să înregistrezi progrese mari în această direcţie, motiv pentru care ar fi indicat să caşti bine ochii astfel încât nu pierzi din pedere oportunităţile de afirmare şi de a lega relaţii mai apropiate cu superiorii. Dând dovadă de o atitudine proactivă şi de profesionalism, te poziţionezi cu un pas în faţa celorlalţi şi te recomanzi singur(ă) pentru sarcini cu recompense pe măsură.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE Capricorn

Nivelul stimei tale de sine şi faptul că primeşti validări din partea celor dragi îţi creează astăzi o dispoziţie de milioane, cu care poţi muta şi munţii din loc. Nimic nu îţi pare prea dificil, cu toate că nu eşti genul de persoană care să idealizeze oameni sau situaţii cu care se întâlneşte. Ceea ce face ziua de azi diferită de altele este aceea că te stresezi mai puţin, ceea ce te ajută să vezi oportunităţi acolo unde ai fi perceput doar obstacole. La finalul zilei, îţi vei da seama cât de mult contează o mentalitate pozitivă în anumite momente.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE Vărsător

Poate că nu ai fost în cea mai bună formă mentală în ultima vreme sau probabil că interacţiunile cu familia nu au fost tocmai armonioase, dar se vede astăzi că lucrurile au luat-o pe traiectoria cea bună. Se mai potolesc astfel din tensiunile relaţionale sau interioare cu care te-ai luptat, ceea ce te ajută să reinstaurezi armonia în raport cu tine însuţi(ăţi) şi cu cei din jur, dar mai ales în relaţie cu partenerul de viaţă. Mai este însă de lucrat până când poţi spune cu certitudine că ai depăşit episoadele care au dus la tensiuni mari în ultima perioadă.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE Peşti 

Astrele creează azi climatul astral perfect pentru tot ceea ce implică interacţiuni cu ceilalţi, fie că este vorba de angajamente sociale, negocieri profesionale sau întâlniri romantice. Indiferent de scenariul care este valabil în cazul tău, modul în care te exprimi şi ştii să aduni oamenii în jurul unei idei comune te sprijină să iniţiezi şi/ sau să cultivi relaţii de mare perspectivă pe viitor. Pune-ţi aceste capacităţi în practică astăzi şi nu va dura mult până când te vei bucura de primele roade ale abilităţilor tale sociale potenţate acum de mişcările planetelor. Poţi construi ceva de viitor fără eforturi mari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici