HOROSCOP 17 FEBRUARIE 2020: Zodiile care astăzi vor fi problematice şi vor ajunge chiar ele să creeze neînţelegeri

Săptămâna se deschide cu debutul retrogradării lui Mercur prin semnul căderii şi exilului său depotrivă, Peştii, zodie pe care o tranzitează în sens aparent invers până pe 4 martie, când revine în Vărsător.

7146 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 17 FEBRUARIE 2020: Zodiile care astăzi vor fi problematice şi vor ajunge chiar ele să creeze neînţelegeri

Sursa FOTO: Profimedia

Zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) pot fi destul de confuze acum şi totodată ajung chiar ele să creeze neînţelegeri în plan sentimental şi la serviciu.

HOROSCOP 17 FEBRUARIE BERBEC

Mercur începe să retrogradeze prin casa subconştientului din horoscopul tău general, semn că de azi încolo, pentru câteva zile, ai putea avea tendinţa să te raportezi mai des decât de obicei la trecut. Ai grijă aşadar să nu te pierzi în gânduri şi să uiţi să te concentrezi pe prezent. Este normal să existe gesturi şi vorbe pe care poate nu le-ai fi spus la un moment dat, dar nu mai poţi întoarce timpul înapoi. Gândeşte-te mai bine ce poţi face pentru a-ţi depăşi aceste regrete şi a rezolva acele temeri care îţi tot invadează prezentul când eşti puţin vulnerabil(ă).

HOROSCOP 17 FEBRUARIE TAUR

Cu Mercur retrograd în casa vieţii sociale din astrograma ta solară, există posibilitatea ca felul în care comunici cu cei de lângă tine, dar mai ales cu prietenii, să conducă la neînţelegeri între voi. În loc să spui pe şleau ce anume te deranjează la atitudinea lor, ai tendinţa de a trimite mai degrabă semnale care pot fi interpretate greşit sau care le scapă. La fel se poate întâmpla şi cu potenţialii finanţatori sau colaboratori cu care eşti în discuţii în această perioadă. Străduieşte-te să nu laşi loc confuziei în felul în care te exprimi, căci îţi va face rău.

HOROSCOP 17 FEBRUARIE GEMENI

Intrarea lui Mercur în retrogradare în casa carierei din horoscopul tău general poate indica faptul că te înţelegi mai greu cu superiorii de azi înainte. Pur şi simplu vă este dificil să vă conectaţi pe aceeaşi frecvenţă. Acest lucru s-ar putea datora faptului că nu-ţi transmit clar ceea ce vor de la tine ori că nu-ţi dai seama tu cum ar fi mai bine să le expui unele lucruri cu care nu eşti de acord. Pe un fundal ca acesta, faux pas-uri în plan social sunt un risc major pentru tine, indiciu că trebuie să fii atent(ă) cum te afişezi.

HOROSCOP 17 FEBRUARIE RAC

Retrogradarea lui Mercur prin casa filozofiei de viaţă din astrograma ta solară te îndeamnă să reevaluezi de astăzi înainte acele principii şi valori de pe urma cărora ai avut de pierdut în ultima vreme. Poate că nu mai sunt conforme cu tine întrucât viaţa te-a adus într-un punct în care trebuie să îţi ajustezi puţin sistemul de referinţă. Dacă eşti în ipostaza de a depune un dosar la o instituţie a statului în vederea obţinerii unei aprobări sau autorizaţii, aşteaptă-te la încurcături de tot soiul. Amănările şi întârzierile pot afecta călătoriile întreprinse acum, dar mai ales pe cele la distanţă.

HOROSCOP 17 FEBRUARIE LEU

Mercur începe să retrogradeze prin casa banilor şi a bunurilor deţinute şi/ sau câştigate în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, ceea ce înseamnă că s-ar putea să nu te înţelegi prea bine cu ei în privinţa modului în care uzaţi de aceste finanţe sau asset-uri la comun. Trebuie să existe drepturi şi limite clare în acest sens, căci altfel s-ar putea să apară abuzuri, chiar în mod involuntar. Din punct de vedere sufletesc, se vede că nu traversezi o perioadă prea uşoară. Pari confuz(ă) în legătură cu sentimentele tale pentru cel drag, semn că ceva s-a schimbat.

HOROSCOP 17 FEBRUARIE FECIOARĂ

Debutează astăzi tranzitul aparent invers al lui Mercur prin casa cuplului din horoscopul tău general, fapt pentru care felul în care comunici cu persoana iubită ar putea avea de suferit. Te temi poate să spui lucrurilor pe nume şi ai vrea ca celălalt să îşi dea seama ce se întâmplă fără să fie nevoie să îţi articulezi gândurile şi sentimentele. În această perioadă însă, şi în ciuda compatibilităţii mentale dintre voi, s-ar putea ca partenerul să nu te înţeleagă aşa cum ţi-ai dori. Acelaşi problemă poate apărea şi în raport cu clienţii şi colaboratorii, deci caută să te faci înţeles(asă).

HOROSCOP 17 FEBRUARIE BALANŢĂ

Mercur se plimbă de-a-ndoaselea de azi înainte prin casa muncii din astrograma ta solară, iar acest lucru ar trebui să te încurajeze să îţi evaluezi tehnicile şi metodele de lucru. S-ar putea ca unele dintre ele să te fi costat mult ca timp şi energie în ultima vreme sau poate că nu au dat rezultatele pe care le-ai aşteptat. La fel de posibil este să apară neclarită în felul în care comunici cu colegii de muncă. De asemenea, această retrogradare comportă efecte şi asupra sănătăţii tale. Nivelul tău de imunitate ar putea scădea pe parcursull acestui tranzit în sens invers.

HOROSCOP 17 FEBRUARIE SCORPION

Cu Mercur retrograd în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, este de aşteptat să apară probleme de comunicare între tine şi partener şi/ sau copii. În cazul în care te deranjează ceva, spune direct ce te nemulţumeşte pentru că din comportamentul tău s-ar putea să nu reiasă clar ce anume te deranjează. În cazul în care ai programată o întâlnire cu cineva special în zilele care urmează, pregăteşte-te pentru posibilitatea în care apar pauze conversaţionale sau momente în care spui lucruri care pot fi interpretate greşit. Rectifică-ţi afirmaţiile dacă crezi că au fost înţelese cum nu trebuia.

HOROSCOP 17 FEBRUARIE SĂGETĂTOR

Retrogradarea lui Mercur prin casa familiei poate face, de azi înainte, destul de grea comunicarea cu membrii familiei, mai ales din familia de origine, de care te despart una sau mai multe generaţii. Diferenţele de mentalitate devin mai evidente decât de obicei, iar ţie ţi-ar putea fi mai greu decât de obicei să le gestionezi într-un fel în care să nu se ajungă la ceartă. Ar mai fi de menţionat, de asemenea, că aceasta nu este o perioadă prea bună pentru a desfăşura lucrări de construcţie/ amenajare/ redecorare. Ar putea avea loc întârzieri sau neînţelegeri cu meşterii pe această temă.

HOROSCOP 17 FEBRUARIE CAPRICORN

În cazul tău, Mercur retrogradează tocmai în casa comunicării din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că felul în care te exprimi ar putea crea confuzii. De fel, nu eşti genul de persoană care să facă risipă de cuvinte, dar trebuie să înţelegi că, pe un fundal ca acesta, este foarte important să nu fii evaziv(ă) sau să laşi loc de interpretări. În plus, este binecunoscut faptul că retrogradarea lui Mercur prin acest sector nu este un semn bun pentru înţelegerile sau contractele la care se ajunge sau care se semnează în această perioadă. Vezi dacă le poţi amâna puţin.

HOROSCOP 17 FEBRUARIE VĂRSĂTOR

Începând de azi, Mercur se mişcă în sens aparent invers prin casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, fapt pentru care se recomandă să ţii o evidenţă mai clară a câştigurilor şi cheltuielilor din aceste zile. Poţi ajunge foarte uşor în situaţia în care pierzi controlul şi ajungi în ipostaza de a fi nevoit(ă) să apelezi la economii şi/ sau la împrumuturi. Rezumă-te la minimul necesar de pe lista de cumpărături, accesează-ţi mai des aplicaţia contului din telefon, iar dacă observi ceva suspect sau nu crezi că ai făcut tu o cheltuială, verifică la bancă ce s-a întâmplat.

HOROSCOP 17 FEBRUARIE PEŞTI

Cu Mercur retrograd în semnul naşterii tale, emani mister prin toţi porii. Le este greu celorlalţi să te descifreze şi să îţi cunoască prea uşor intenţiile. Este drept că astfel nu duci lipsă de atenţie, dar există, de asemenea, şi riscul de a atrage genul de persoane care nu vor rămâne în sfera ta de apropiaţi dacă te deschizi în faţa lor şi le arăţi cum eşti tu de fapt. Nu juca deci prea mult această carte şi asigură-te că nu faci rabat de la naturaleţe şi autenticitate doar de dragul de a părea într-un fel în care nu eşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici