HOROSCOP 19 APRILIE 2020: Ce ne rezervă astrele în ziua de Paşte

În ziua de Paşte, Soarele ajunge în semnul Taurului, de unde ne activează instinctul de a economisi, de a suda relaţii deja existente şi de a economisi mai mult.

16274 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 19 APRILIE 2020: Ce ne rezervă astrele în ziua de Paşte
Pe de altă parte, din pricina conjuncţiei Lunii cu Neptun în Peşti, zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) ar putea fi încercate de un sentiment de nostalgie la amintirea sărbătorii Paştelui aşa cum o celebrau în trecut, înconjuraţi de cei dragi.
 
HOROSCOP 19 APRILIE BERBEC
 
De Paşte, Soarele îşi face intrarea în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce ar trebui să dea tonul unei perioade în care-ţi minimizezi cheltuielile şi faci economii. Pe de altă parte, aceasta este o zi care îţi oferă prilejul să rememorezi evenimente frumoase din trecut, ba chiar să fii puţin nostalgic(ă) la amintirea unor sărbători pascale în care ai fost înconjurat(ă) de rude şi prietenii care nu-ţi sunt azi aproape.
 
HOROSCOP 19 APRILIE TAUR
 
În cazul tău, Paştele aduce intrarea Soarelui în chiar semnul naşterii tale. Acest lucru nu înseamnă doar că începe sezonul aniversării tale, ci şi faptul că ai ocazia acum să schimbi ceva la modul în care te raportezi la tine însuţi(ăţi) şi la cei din jurul tău. Cât priveşte atmosfera de astăzi, am putea spune că aerul festiv, deşi diferit faţă de alte dăţi, îţi dă totuşi speranţa să priveşti altfel la ziua de mâine.
 
HOROSCOP 19 APRILIE GEMENI
 
În ziua Paştelui, Soarele poposeşte în casa subconştientului din astrograma ta solară, iar acest lucru înseamnă că debutează o perioadă de introspecţie şi meditaţie pentru tine; renunţi la ce este toxic în peisajul actual şi procesezi trăiri cu care te întâlneşti des în această perioadă. Iar în privinţa sărbătorilor pascale, am putea spune că ele te ajută să îţi schimbi vibraţia, să gestionezi mai uşor privaţiunile şi distanţa de care ai parte în aceste zile.
 
HOROSCOP 19 APRILIE RAC
 
În ceea ce te priveşte, sărbătoarea Paştelui coincide cu debutul tranzitului Soarelui prin casa planurilor de viitor, a proiectelor de grup şi a vieţii sociale. Acest lucru îţi dă prilejul să consolidezi iniţiativele care au rămas în picioare şi să strângi rândurile cu cei cu care colaborezi sau ai relaţii puternice de prietenie. În ciuda circumstanţelor actuale, creşteţi mult împreună. În plus, evenimentele astrale de azi te fac să vezi cât de mult te-ai maturizat.
 
HOROSCOP 19 APRILIE LEU
 
Paştele vine la tine odată cu trecerea Soarelui în casa carierei, ceea ce ar trebui să te încurajeze să iei toate măsurile pentru a-ţi securiza poziţia la locul de muncă. Perioada aceasta este una dificilă pentru sectorul profesional, mai ales cel antreprenorial, dar dacă eşti proactiv(ă), nu este cazul să îţi faci griji. Mai mult, celelalte aspecte ale zilei îndeamnă la mai multă empatie faţă de cei din jur, dar în special faţă de partener.
 
HOROSCOP 19 APRILIE FECIOARĂ
 
În cazul în care nu locuieşti cu rude apropiate ca părinţii, de exemplu, este normal să percepi Paştele acesta ca fiind unul incomplet. Dar astrele se îngrijesc de tine şi îţi pregătesc nişte sărbători plăcute în compania persoanei iubite. Tot astăzi, Soarele ajunge în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, fapt pentru care urmează pentru tine o perioadă în care te vei maturiza foarte mult. Ţi se schimbă viziuni şi percepţii foarte importante.
 
HOROSCOP 19 APRILIE BALANŢĂ
 
Excesele nu ar trebui să îşi aibă locul la nicio masă de sărbători, dar mai ales cu ocazia acestui Paşte. Eşti destul de limitat(ă) în privinţa opţiunilor de a face mişcare, motiv pentru care trebuie să fii mai atent(ă) cu sănătatea. Aceste sărbători se mai remarcă şi prin faptul că ajunge Soarele astăzi în casa banilor şi a bunurilor deţinute/ câştigate în raport cu terţii. Trebuie să aveţi grijă cum le gestionaţi în perioada următoare.
 
HOROSCOP 19 APRILIE SCORPION  
 
În ceea ce te priveşte, se anunţă un Paşte armonios şi liniştit în compania persoanei iubite şi a copiilor. E drept că poate nu aveţi alături de voi alte persoane dragi, dar puteţi fi recunoscători că sunt bine şi în siguranţă acolo unde se află. Iar având în vedere că tot astăzi intră şi Soarele în casa cuplului din horoscopul tău general, este de aşteptat să creşteţi şi mai mult ca relaţie în perioada următoare.
 
HOROSCOP 19 APRILIE SĂGETĂTOR
 
Astăzi începe Soarele să se mişte prin casa sănătăţii fizice din astrograma ta solară, iar acest lucru ar trebui să te facă să te fereşti de excesele culinare nu numai de sărbători, dar şi în perioada următoare. Eşti o persoană activă, iar sedentarismul relativ la care suntem siliţi acum te poate face să iei în greutate. În rest, astrele îţi pregătesc un Paşte fericit, cu toate că nu îi vezi decât puţin pe cei dragi.
 
HOROSCOP 19 APRILIE CAPRICORN
 
Soarele ajunge astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, iar cum debutul acestui tranzit concide cu Paştele, putem spune că ai parte de nişte sărbători reuşite în compania celor dragi. Cât îi priveşte pe apropiaţii cu care nu te poţi vedea cu această ocazie, gândeşte-te la metode alternative de a vă vedea şi a vorbi. Cu siguranţă vor fi dispuşi să faceţi o videoconferinţă şi să mai alinaţi din efectele distanţei.
 
HOROSCOP 19 APRILIE VĂRSĂTOR
 
Cu Soarele în casa familiei, este de aşteptat să simţi mai acut depărtarea de părinţi în cazul în care nu locuieşti cu ei. Dacă îi ai aproape, te face să apreciezi altfel timpul pe care îl petreceţi acum împreună. Aşadar, pe viitor lucraţi mai mult la sudarea acestei relaţii care nu se aseamănă cu nicio alta. Pe de altă parte, ofertele de sărbători sunt în toi, dar ai mare grijă ce cheltuieli alegi să faci.
 
HOROSCOP 19 APRILIE PEŞTI
 
Soarele poposeşte astăzi în casa comunicării din astrograma ta solară, ceea ce face din vorbele tale o alinare pentru cei dragi, mai ales pentru cei care nu îţi sunt aproape, oferind siguranţă şi încredere în nişte vremuri destul de tulburi. Acest lucru, combinat cu conjuncţia Lunii cu Neptun din semnul naşterii tale, te fac o prezenţă plăcută în rândul apropiaţilor, indiferent de gradul de distanţă dintre voi. Ceva din atitudinea ta ajută la alinarea distanţei.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici