HOROSCOP 19 iunie: Zodiile care pot avea parte de o zi tensionată pe plan profesional

Luna aderă astăzi la conjuncţii cu Saturn şi Pluto retrograde în Capricorn, de unde trimite aspect tensionate de opoziţie la Mercur şi Marte din Rac. Aceste configuraţii sunt dublate de un aspect similar, lansat de această dată de Mercur din Rac lui Pluto retrograd din Capricorn. Se întrevede aşadar o zi tensionată pe plan partenerial, profesional sau familial pentru zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn).

3729 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 19 iunie: Zodiile care pot avea parte de o zi tensionată pe plan profesional

HOROSCOP 17 iunie:

Berbec

Ţi-ar putea fi destul de dificil astăzi să faci faţă cu brio provocărilor întâmpinate pe plan profesional şi familial. Te confrunţi cu sarcini complicate la serviciu, eşti nevoit(ă) poate să petreci ore suplimentare la serviciu sau îţi este pur şi simplu imposibil să te detaşezi de problemele de la locul de muncă odată ce ajungi acasă. Familia nu se arată prea înţelegătoare cu tine şi se aşteaptă să te ocupi de responsabilităţile care îţi revin pe acest plan fără a vocifera din pricina oboselii sau a lipsei de tragere de inimă. Fă un exerciţiu de voinţă şi îndepineşte-ţi îndatoririle domestice.

Taur

Ai idei şi viziuni bine înrădăcinate şi oricine ar încerca să ţi se le schimbe, este pasibil(ă) de un conflict aprins astăzi. Nu eşti deloc deschis(ă) la perspective noi, iar acest lucru poate veni în dezavantajul tău dacă derulezi negocieri sau discuţii în privinţa unor strategii pe termen lung. Nu-i nimic rău în a avea opinii ferme, dar ai putea avea mult mai mult de câştigat dacă ai fi receptiv(ă) la noi contextualizări şi conceptualizări. De asemenea, dacă te aşteaptă un drum lung, ia-ţi măsuri de precauţie în cazul în care planurile tale iniţiale nu ies aşa cum anticipai.

Gemeni

Se prefigurează o zi complicată din punct de vedere financiar astăzi. Încasezi câştiguri însemnate, dar în acelaşi timp, s-ar putea ca cheltuielile să le depăşească cu mult. Acest lucru s-ar putea să se datoreze faptului că ţi se creează o falsă impresie că poţi să-ţi permiţi mai multe lucruri decât de obicei. Ce-i drept, poţi să te întinzi mai mult decât ai plănuit iniţial, dar nu risca să depăşeşti plapuma. S-ar putea să te trezeşti şi cu unele plăţi pe care nu le-ai anticipat, iar dacă pierzi controlul la cumpărături, îţi va fi destul de greu să le acoperi complet.

Rac

Se conturează astăzi unele aspecte care te deranjează destul de mult la partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Simţi probabil că te loveşti de un zid de indiferenţă când ridici anumite probleme şi nu vezi cum anume ai putea ajunge la el/ea. Astrele scot astăzi în evidenţă acele probleme de comunicare ce v-au adus în acest punct şi vă îndeamnă să faceţi ceva în privinţa lor. Trebuie să lăsaţi unul de la celălalt şi să vă întâlniţi la mijloc. În caz contrar, diferenţele de viziune şi atitudine şi-ar putea pune şi mai mult amprenta pe parteneriatul în care sunteţi implicaţi.

Leu

Te aşteaptă o zi epuizantă pe plan profesional. Eşti supus(ă) continuu la presiuni mari, duci în cărcă responsabilităţi care mai că te îngenunchează, iar cu colegii de muncă ai mai multe motive de ceartă decât de cooperare. Sau dimpotrivă, nu primeşti niciun ajutor din partea lor şi te trezeşti adesea în situaţia în care trebuie să le finalizezi tu sarcinile. Există riscul să cedezi sub greutatea acestor provocări dacă nu faci ceva rapid pentru a-ţi ameliora situaţia. Detaşează-te emoţional, convoacă-i pe tovarăşii de serviciu la o discuţie şi deleagă o parte din treburile cărora nu le mai poţi face faţă.

Fecioară

În perioada aceasta, se întâmplă multe lucruri pe plan sentimental sau în viaţa copiilor. Poate că cei mici susţin examene importante şi au nevoie de susţinerea ta ori probabil treci prin momente de cumpănă cu partenerul sau urmăreşti să consolidezi o relaţie proaspăt începută. Oricare ar fi situaţia, cert este că se întâmplă atâtea lucruri în prezent încât abia dacă îţi mai rămâne timp să te concentrezi asupra zilei de mâine. Sau duci dorul prietenilor, cu care nu ai mai apucat să te vezi de foarte mult timp. Ordonează-ţi mai bine timpul pentru a te ocupa şi de aceste chestiuni.

Balanţă

Ai atât de multe lucruri asupra cărora trebuie să te concentrezi în familie încât este posibil să treci pe lângă unele oportunităţi de afirmare pe plan profesional. Eşti puternic implicat(ă) în proiectele de construire sau redecorare derulate acasă, susţii poate o rudă care trece printr-o grea suferinţă ori ţi-ai mărit de curând familia şi partenerul are mai multă nevoie de tine decât oricând până acum. Cu toate că ai toate motivele din lume să laşi cariera pe locul doi, nu trebuie să pierzi din vedere complet şansele de a te face remarcat(ă) la serviciu. Încearcă să armonizezi cele două planuri.

Scorpion

Cu toate că pari distant(ă) în felul în care comunici şi nu laşi să se întrevadă că ai nicio slăbiciune, eşti mai mult decât conştient(ă) de faptul că lucrurile nu stau în alb sau negru şi că există multe nuanţe de gri la mijloc. Deşi le percepi foarte bine, preferi să iei o atitudine tranşantă. Aceasta nu este cea mai potrivită nici dacă ai de-a face cu chestiuni profesionale, nici dacă te confrunţi cu dileme la nivel relaţional. Uneori trebuie să ai curajul să-ţi asumi faptul că nu le ştii pe toate şi că nu poţi lua o poziţie fermă.

Săgetător

Este posibil să fi realizat venituri suplimentare consistente în ultima perioadă, dar s-ar putea ca astăzi să realizezi că robinetul s-a strâns şi că nu mai apar atâtea şanse de câştig adiţional ca până acum. Obiceiurile tale de consum sunt însă mai greu de schimbat. Te-ai obişnuit cu un anumit standard de viaţă, ţi-ai format unele tabieturi şi ţi-e mai greu decât te-ai aşteptat să strângi cureaua şi să cheltuieşti mai puţin. Evaluează-ţi atent lista de cumpărături şi vei vedea că sunt mult lucruri pe care le-ai putea elimina de acolo fără să le duci prea tare dorul o perioadă.

Capricorn

Ai o perspectivă practică şi realistă asupra lucrurilor, dar pare că partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri nu ţi-o împărtăşeşte. Este cât se poate de clar că are alte priorităţi, că acordă mai multă importanţă unor chestiuni care nu au nicio importanţă pentru tine şi că nu reuşiţi nicicum să ajungeţi la un compromis. A venit momentul să purtaţi unele discuţii pe care le-aţi tot evitat în ultima vreme şi să tranşaţi acele probleme pe care le-aţi măturat sub preş multă vreme. În caz contrar, s-ar putea ca relaţia voastră să aibă de suferit şi să se schimbe iremediabil.

Vărsător

Conştientizezi astăzi că problemele de sănătate cu care te-ai confruntat în ultima perioadă sau încercările la care ai fost supus(ă) la serviciu şi-au pus serios amprenta asupra ta. Eşti foarte extenuat(ă), îţi vine greu să te aduni şi nu mai faci faţă stresului ca odinioară. Îţi este din ce în ce mai clar că ai nevoie de un concediu pentru a-ţi reîncărca bateriile şi a reveni la serviciu cu forţe proaspete. Fă demersuri în acest sens şi gândeşte-te de ce anume ai nevoie pentru a te repune pe picioare. Organismul nu mai ţine cu tine şi trebuie să iei măsuri.

Peşti

În ultima vreme, te-ai concentrat aproape exclusiv pe planuri de viitor şi proiecte care ţi-ar putea asigura un viitor stabil. Ai investit multă energie, timp şi resurse în ele şi rezultatele încep să apară, dar s-ar putea să nu fie prea numeroase sau prea impresionante. Trebuie să ai încredere că ai făcut tot ce ai putut pentru a le asigura bunul mers şi să îţi dai seama că pierzi mult dacă laşi prezentul să treacă pe lângă tine fără să te bucuri de el. Petrece mai mult timp cu persoana iubită şi cu cei mici, mai ales dacă i-ai neglijat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici