Horoscop, 24 Aprilie 2019: Un plus de încredere în calea spre succes pentru Berbeci. Veşti despre bani pentru Săgetători!

Horoscop, 24 Aprilie 2019. De azi începând şi până în 2 octombrie, zodiile Cardinale, adică Berbecii, Racii, Balanţele şi Capricornii, resimt la nivel subtil retrogradarea lui Pluto prin Capricorn. Acest tranzit în sens aparent invers vorbeşte despre iminenţa unor schimbări pe plan sentimental, relaţional, personal sau profesional.

3426 afișări
Imaginea articolului Horoscop, 24 Aprilie 2019: Un plus de încredere în calea spre succes pentru Berbeci. Veşti despre bani pentru Săgetători!

Horoscop, 24 Aprilie 2019

Horoscop Berbec

Pluto începe să retrogradeze astăzi prin casa carierei din horoscopul tău general, iar recomandare ar fi ca, în lunile care urmează, să-ţi reevaluezi deciziile pe acest plan şi să revezi progresele făcute în domeniul de activitate până acum. Un astfel de exerciţiu îţi poate oferi multă claritate şi o mai mare încredere în calea spre succes pe care decizi să o urmezi. În felul acesta, singura persoană de la care vei aştepta confirmări eşti tu însuţi(ăţi) şi nu vei mai depinde de alte persoane pentru validare. Caută să-ţi asumi orice alegere faci şi să nu-ţi fie teamă să faci schimbări.

Horoscop Taur

Pluto retrogradează începând de azi prin casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, tranzit în sens invers care te provoacă să aduci anumite ajustări sistemului tău de valori, principii şi credinţe. Cel mai indicat ar fi să lucrezi la tendinţa ta de a fi refractar(ă) la schimbare uneori, persistând în tipare de gândire care nu îţi permit să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă. Tinzi în anumite momente să ţii cu dinţii de anumite viziuni şi idei la care ar fi mai bine să renunţi. Lucrează la capacitatea ta de adaptare şi nu va dura mult până când apar beneficiile.

Horoscop Gemeni

De azi începând, Pluto retrogradează în casa transformărilor din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să te încerce tot felul de trăiri în lunile următoare. S-ar putea ca unele să vizeze relaţia cu partenerul de viaţă, în alte cazuri s-ar putea să trădeze un raport de forţe inegal pe plan profesional sau poate va fi vorba de unele ataşamente toxice care ies la iveală încetul cu încetul. Oricare ar fi situaţia, cert este că se cere reevaluat modul în care te raportezi la ceilalţi. Poţi descoperi că depinzi de ei mai mult decât este sănătos s-o faci.

Horoscop Rac

Retrogradarea lui Pluto debutează astăzi şi în cazul tău, pentru următoarele luni, produce efecte pe plan relaţional. S-ar putea să fie nevoie să revezi felul în care te raportezi la ceilalţi pe plan profesional şi sentimental. S-ar putea ca răceala care simţi că vine câteodată dinspre ei nu este altceva decât dovada unei viziuni practice. Poate nu ar strica să înveţi şi tu câte ceva din felul în care ei văd viaţa şi să priveşti cu mai mult realism anumite aspecte ale vieţii tale. În felul acesta, s-ar putea să realizezi că puţine lucruri sunt cu adevărat indispensabile pentru tine.

Horoscop Leu

Pluto începe de astăzi să tranziteze în sens aparent invers casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general. Dacă te confrunţi cu probleme medicale care vizează spatele sau pielea, indicat ar fi să le tratezi la timp pentru că există riscul ca acestea să se acutizeze în perioada următoare. De asemenea, caută să rezolvi problemele profesionale de îndată ce apar. Altfel, există posibilitatea ca tensiunile dintre tine şi anumiţi colegi de muncă să crească ori să se producă erori pe care fie le remediezi cu dificultate, fie te urmăresc multă vreme de acum încolo. Caută să acţionezi la timp.

Horoscop Fecioară

Pluto începe să retrogradeze astăzi prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, motivându-te să schimbi câte ceva la felul în care înţelegi să menţii flacăra vie pe plan sentimental şi să îi educi pe cei mici. S-ar putea ca atitudinea ta vis-a-vis de cei dragi să fie cam rigidă, aşteptându-te ca ei să se comporte într-o anumită manieră fără a-i sprijini să producă ei înşişi o schimbare în felul în care se raportează la viaţă sau la tine. Adu câteva ajustări modului în care interacţionezi cu ei şi caută să nu fii catalogat(ă) drept o persoană neînţelegătoare.

Horoscop Balanţă

Pluto retrogradează de azi începând prin casa familiei din horoscopul tău general, indiciu cum că unele schimbări care aşteptau să se întâmple pe acest plan ar putea avea loc mai repede decât ai crezut. Cu siguranţă intuieşti deja despre ce anume este vorba şi poate ar fi mai bine să-ţi iei inima în dinţi şi să iei tu deciziile care se impun. Poate fi vorba de unele relaţii mai tensionate cu rudele care necesită atenţia ta pentru ca legătura voastră să nu aibă de suferit pe termen lung. O discuţie sinceră, cu cărţile pe masă, poate fi de mare ajutor.

Horoscop Scorpion

Retrogradarea lui Pluto care începe astăzi produce efecte în casa comunicării din horoscopul tău general. S-ar putea ca, pe fondul acestui tranzit, din tonul tău să reiasă nuanţe pe care tu nu le-ai intenţionat. Există riscul ca ceilalţi să te perceapă drept o persoană condescendentă dacă laşi impresia că le ştii pe toate şi că nu mai ai nimic de învăţat de la nimeni. S-ar putea ca tu să nu realizezi această tendinţă, dar dacă analizezi cu atenţie comportamentul celorlalţi, s-ar putea ca el să trădeze părerea lor despre tine. Ai mai mult de câştigat dacă dai dovadă de autenticitate.

Horoscop Săgetător

Pluto se mişcă de-a-ndoaselea prin Capricorn de azi începând, fapt pentru care s-ar putea ca oportunităţile de a-ţi suplimenta bugetul şi de a-ţi valorifica economiile realizate până acum să se împuţineze sau să presupună mai multă muncă decât până acum. S-ar putea, de asemenea, ca tehnicile folosite şi mijloacele utilizate să nu mai dea roade ca înainte şi să fie nevoie de ceva mai mult networking pentru a face rost de ponturi despre cum să-ţi rotunjeşti veniturile. Deschide-te la noi viziuni, persoane şi procedee de a-ţi consolida sau îmbunătăţi starea financiară. Pot da roade mai repede decât te-ai fi aşteptat.

Horoscop Capricorn

Retrogradarea lui Pluto în Capricorn ar putea coincide cu debutul unei perioade de maturizare pe plan personal. Dacă este vorba de una forţată sau nu, acest lucru depinde doar de felul în care tu reacţionezi la schimbare. Nu te aştepta totuşi ca acest tranzit să-ţi arate ce anume trebuie să ajustezi la tine. Cel mult, s-ar putea să primeşti unele indicii în acest sens, dar restul ţine doar de tine. Caută să vezi ce anume ai putea îmbunătăţi la felul în care te raportezi la tine şi la cei din jurul tău şi caută să iei măsurile care se impun.

Horoscop Vărsător

Pe fondul retrogradării lui Pluto în casa subconştientului din horoscopul tău general, s-ar putea să fii mai rigidă în gândire decât în mod obişnuit. Mai prezente decât de obicei în viaţa ta ar putea fi temerile şi nemulţumirile pe care s-ar dori să le procesezi în lunile care urmează. S-ar putea ca unele dintre ele să te ţină pe loc şi să nu-ţi permită să evoluezi mai departe de nivelul la care te afli acum. Încearcă să te gândeşti ce anume din trecutul tău te face să baţi pasul pe loc şi lucrează la depăşirea acestor obstacole în perioada următoare.

Horoscop Peşti

Pluto începe să retrogradeze astăzi în casa vieţii sociale din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea ca acest sector al vieţii tale să fie supus unor schimbări de substanţă în lunile care urmează. Încearcă să vezi dacă oamenii cu care te întreţii mai au viziuni similare cu ale tale sau dacă v-a adus în punct diferite ale existenţei. Se prea poate să nu mai aveţi ce învăţa unii de la ceilalţi şi să fie mai indicat să vă deschideţi către alte cercuri de persoane. Ai nevoie de alte grupuri în care să creşti şi de la care să-nveţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici