HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2020: Zodiile de foc au astăzi mai multă energie şi prezenţă de spirit

HOROSCOP 25 FEBRUARIE. Luna poposeşte astăzi în semnul Berbecului, energizând zodiile de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător), cărora le conferă mai multă energie şi prezenţă de spirit.

5880 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2020: Zodiile de foc au astăzi mai multă energie şi prezenţă de spirit

HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2020

Trei zodii au astăzi parte de mai multă energie şi prezenţă de spirit.
 
HOROSCOP 25 FEBRUARIE BERBEC
 
De azi începând, stai mai bine cu energia, lucru care se datorează intrării Lunii în semnul naşterii tale. Îţi rămâne totuşi ceva din dispoziţia de ieri, în sensul că eşti încă sensibil(ă) la energiile din jurul tău. Mai exact, nu trec pe lângă tine ca altă dată semnalele trimise de vocea ta interioară, care încearcă să îţi trimită tot felul de mesaje la care trebuie să iei aminte. Aşadar, dacă te întâlneşti cu o situaţie de viaţă mai dificilă, ascultă ce ţi se transmite din subconştient. Cu siguranţă îţi va cădea bine să te arăţi receptiv(ă) la primul tău instinct.
 
HOROSCOP 25 FEBRUARIE TAUR
 
S-ar putea ca astăzi să fii mai reactiv(ă) la stimulii din jur, motiv pentru care s-ar putea să te enervezi mai repede decât de obicei. Ce-i drept, lucrurile par să se fi aşezat între timp în raport cu unele planuri care nu au mers ieri aşa cum te-ai aşteptat. Sau poate că ai primit în cele din urmă ajutorul pe care ţi l-a făgăduit un prieten sau cineva care ţi-a promis că te va sprijini la greu. Dar cu toate acestea, tot trebuie să te gândeşti ce faci pe mai departe pentru a evita situaţiile în care depinzi de alţii.
 
HOROSCOP 25 FEBRUARIE GEMENI
 
Ziua începe promiţător, cu tot felul de oportunităţi de a duce la bun sfârşit treburi restante şi chestiuni care ţin topul agendei tale zilnice. Dacă ai nevoie de ajutor sau simţi că nu poţi face faţă, solicită-l celor din jur, cu atât mai mult dacă activezi într-un proiect sau în cadrul unei colaborări. La serviciu, ai putea constata că se menţine atmosfera uşor ambiguă de ieri. În situaţii ca acestea, este important să nu îţi încerci limitele în raport cu şefii ori să-ţi arogi drepturi pe care nu le ai în cadrul sarcinilor de serviciu care îţi intră în subordine.
 
HOROSCOP 25 FEBRUARIE RAC
 
În cazul tău, totul pare să meargă ca pe roate la serviciu. Astrele îţi oferă un binemeritat imbold de energie, numai bun pentru a te ocupa de acele sarcini care presupun să dai dovadă de autocontrol şi multă claritate în viziune. Aşteaptă-te însă ca unele lucruri care nu ţin de tine să decurgă mai greoi sau chiar să se împotmolească la un moment dat. Acest lucru se datorează poate unor procese birocratice care se derulează anevoios sau unei documentaţii incomplete. Oricare ar fi situaţia, cert este că, până la finele zilei, reuşeşti să găseşti o soluţie pentru aceste mici probleme.
 
HOROSCOP 25 FEBRUARIE LEU
 
A doua zi a acestei săptămâni te surprinde într-o stare de spirit bună, cu un tonus mental de invidiat. Această dispoziţie te ajută să faci faţă mai uşor situaţiilor complicate care s-ar putea ivi în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Banii constituie şi astăzi un subiect spinos pe agenda voastră, semn că v-ar putea fi destul de dificil să ajungeţi la un consens cu privire la modul în care ar fi indicat să abordaţi unele oportunităţi financiare ori să uzaţi de anumite resurse comune. Dar faţă de ieri, îţi dai seama mai uşor cum să pui problema.
 
HOROSCOP 25 FEBRUARIE FECIOARĂ 
 
S-ar putea prelungi până astăzi atmosfera tensionată între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Neînţelegerile planează şi astăzi asupra interacţiunilor voastre, dar dacă ieri nu ai reuşit să te sustragi lor, astăzi ai şanse mai mari să dregi lucrurile. În consecinţă, cu toate că pronosticul nu este neapărat bun, nu înseamnă că este musai să se ajungă la ceartă. Ai putea, de exemplu, să eviţi astăzi subiectele de discuţie care vă aduc în ipostaza de a polemiza fără să ajungeţi la o concluzie favorabilă. În caz contrar, nu va fi decât o pierdere de vreme de ambele părţi.
 
HOROSCOP 25 FEBRUARIE BALANŢĂ
 
În plan profesional, s-ar putea să ai şi astăzi destul de mult de furcă. Eşti o persoană care face faţă bine stresului, dar de ieri încoace, volumul tău de muncă a crescut, iar cu el odată şi presiunea la care eşti supus(ă) la serviciu. Încetul cu încetul însă, reuşeşti să îţi faci ordine în program şi să îţi ierarhizezi activităţile în funcţie de prioritatea pe care o au. Ajută şi faptul că te înţelegi bine cu colegii de muncă, ce te pot degreva de unele sarcini care mai mult te încurcă în situaţia dată. Întoarce-le şi tu serviciul când poţi.
 
HOROSCOP 25 FEBRUARIE SCORPION
 
Nivelul tău de energie este mai ridicat astăzi decât ieri, semn că dacă te alegi cu mai multe sarcini de serviciu astăzi decât de obicei, le vei face faţă fără prea mari probleme. În raport cu persoana iubită şi cu copiii, s-ar putea ca lucrurile să nu evolueze prea bine. Unul dintre voi încă să fereşte să spună anumite lucruri care îl deranjează, cu toate că asta are un efect negativ asupra modului în care relaţionaţi astăzi. Preia tu iniţiativa şi vezi dacă poţi deschide un dialog cu cei dragi. Astfel, le-ar putea veni mai uşor să ţi se deschidă.
 
HOROSCOP 25 FEBRUARIE SĂGETĂTOR
 
Te înţelegi astăzi foarte bine cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. Astrele v-au adus pe aceeaşi lungime de undă şi se vede că împărtăşiţi păreri similare despre chestiunile cele mai importante de pe agenda acestei zile. În raport cu alţi membri ai familiei, s-ar putea însă ca lucrurile să nu meargă la fel de bine. Poate că ai deschis subiecte spinoase într-un moment nepotrivit sau te-ai lovit de anumite incompatibilităţi datorate diferenţelor între generaţii. Oricare ar fi problema, cert este că trebuie să dai dovadă de mai multă toleranţă în privinţa viziunilor pe care nu le puteţi concilia uşor.
 
HOROSCOP 25 FEBRUARIE CAPRICORN
 
Felul în care comunici astăzi cu cei din jur îţi poate genera unele greutăţi în anumite contexte sociale, dar spre deosebire de ieri, îţi dai seama mai uşor cum să ieşi din conjuncturile mai puţin favorabile. În ceea ce priveşte relaţionarea cu familia, fii sigur(ă) că nu vei întâmpina situaţii similare. Aveţi viziuni şi idei comune, iar acest lucru vă permite să puneţi în aplicare planuri casnice şi domestice fără a vă expune riscului discuţiilor în contradictoriu. Dacă daţi totuşi peste diferenţe, nu le exageraţi proporţiile. Ele necesită doar să priviţi situaţiile date dintr-un alt unghi decât cel de acum.
 
HOROSCOP 25 FEBRUARIE VĂRSĂTOR
 
Dovedeşti astăzi asertivitate şi încredere de sine prin modul în care te raportezi faţă de ceilalţi. Ştii ce şi când să spui, lucru care te ajută negreşit în discuţiile şi negocierile pe care le porţi astăzi cu potenţiali clienţi sau colaboratori. Indicat ar fi însă ca, în privinţa finanţelor, să fii ceva mai prudent(ă). Nu te întinde mai mult decât ţi-e plapuma şi caută să minimizezi eventualele cheltuieli. Iar dacă se aduce vorba de bani într-o conversaţie cu un posibil partener profesional, poate ar fi bine dacă ai încerca să nu vehiculezi astăzi sume exacte. Mai bine atacă mâine subiectul.
 
HOROSCOP 25 FEBRUARIE PEŞTI
 
Nici astăzi nu pari a fi în cea mai bună dispoziţie posibilă. Se găsesc şi astăzi gânduri sau suspiciuni care te fac să priveşti destul de neîncrezător(oare) la perspectivele acestei zile. În plus, dacă nu eşti atent(ă), s-ar putea să treci pe lângă unele oportunităţi financiare de neratat sau te trezeşti că ai făcut cheltuieli care nu reprezentau o prioritate pentru tine acum. Nu te lăsa deci purtat(ă) de val pentru că s-ar putea să te trezeşti în situaţii destul de complicate şi chiar păguboase. Aşadar, caută să te scuturi bine şi nu lua decizii decât în cunoştinţă de cauză.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici