HOROSCOP 25 IANUARIE 2020: Trei zodii pe care le aşteaptă o zi de sâmbătă de pomină

HOROSCOP 25 IANUARIE. Luna aderă astăzi la o conjuncţie cu Mercur în semnul Vărsătorului, ceea ce indică faptul că pe zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) le aşteaptă o zi de sâmbătă de pomină.

12788 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 25 IANUARIE 2020: Trei zodii pe care le aşteaptă o zi de sâmbătă de pomină

HOROSCOP 25 IANUARIE 2020

Luna aderă astăzi la o conjuncţie cu Mercur în semnul Vărsătorului.

HOROSCOP 25 IANUARIE BERBEC

În cazul în care nu ţi-ai făcut planuri pe astăzi, mergi pe mâna astrelor şi organizează o ieşire cu prietenii. Cu siguranţă s-au adunat multe evenimente peste săptămână despre care aveţi de povestit. Gândeşte-te care sunt locurile în care nu aţi apucat să mergeţi şi începe să dai telefoane din timp, astfel încât cei din gaşca ta să nu apuce să-şi facă alte planuri. Vă aşteaptă o seară de pomină, cu multă distracţie la orizont.

HOROSCOP 25 IANUARIE TAUR

S-ar putea ca astăzi să ai parte de o ieşire într-un cadru non-formal cu superiorii. Sau poate te întâlneşti cu nişte persoane care fac parte din cercuri selecte ale comunităţii în care trăieşti. Oricare ar fi situaţia, cert este că vrei să dai bine şi să laşi o impresie plăcută, care te poate ajuta să deschizi uşi care până acum ţi-au fost inaccesibile. Nu rata această oportunitate importantă de a te afirma în faţa lor.

HOROSCOP 25 IANUARIE GEMENI

În cazul tău, sâmbăta aceasta s-ar putea lăsa ca o escapada în afara junglei urbane. Fie că pleci într-un city break în afara ţării sau alegi doar să faci o excursie la munte, cert este că îţi face bine să schimbi aerul. Nu este exclus, de asemenea, ca unii(ele) nativi(e) să aibă parte de o vizită din partea rudelor apropiate ale partenerului sau a unor apropiaţi stabiliţi la mare depărtare de localitatea lor de reşedinţă.

HOROSCOP 25 IANUARIE RAC

Dacă nu ai avut timp să te gândeşti ce faci în acest weekend, profită de oportunitate să staimai mult timp cu partenerul. Duceţi amândoi vieţi foarte solicitante, semn că vă rămân adesea puţine ore la dispoziţie pe care le puteţi petrece împreună. În cazul în care nu aveţi angajamente sociale presante, bucuraţi-vă de o cină romantică la lumina lumânărilor sau de o altă activitate de cuplu. Vă va prinde bine să ieşiţi ca pe vremuri.

HOROSCOP 25 IANUARIE LEU

Şi ţie ţi se recomandă să petreci sâmbăta aceasta alături de persoana iubită. În cazul în care nu eşti implicat(ă) încă într-o relaţie, găseşte-ţi curajul de a invita în oraş acea persoană cu care nu ratezi ocazia să flirtezi ori de câte ori vă întâlniţi. Cine ştie, poate se întâmplă să se lase cu focuri de artificii şi cu o a doua întâlnire cât de curând. În fond, nu ai nimic de pierdut dacă încerci.

HOROSCOP 25 IANUARIE FECIOARĂ

Profită de timpul liber pe care îl ai la dispoziţie astăzi şi fă-ţi timp pentru a finaliza unele treburi gospodăreşti sau extraprofesionale pe care le-ai neglijat în ultima perioadă. Sau programează-ţi o zi de SPA, în care să te răsfeţi cu ultimele inovaţii în materie de tratamente corporale. Acestea vor avea un efect de rejuvenare asupra ta, ajutându-te să îţi încarci bateriile aşa cum se cuvine pentru săptămâna viitoare. Meriţi din plin să te răsfeţi.

HOROSCOP 25 IANUARIE BALANŢĂ

Şi ţie ţi-ar cădea tare bine să faci din această zi una dedicată satisfacerii dorinţelor personale şi ale celor dragi de lângă tine. Astrele favorizează atât activităţile de timp liber cu persoana iubită şi/ sau copiii, cât şi pe cele care îţi permit să te bucuri în voie de pasiunile tale. S-ar putea să te simţi niţel vinovat(ă) dacă-ţi cheltuieşti tot bugetul de weekend pe distracţii cu apropiaţii sau singur(ă), dar ai nevoie de asta.

HOROSCOP 25 IANUARIE SCORPION

Aceasta este o zi mai mult decât favorabilă pentru a petrece timp cu membrii familiei, dar în special cu părinţii. Iar dacă locuiesc la o distanţă prea mare de tine, poate nu ar fi rău să le dai măcar un telefon. Dar dacă-ţi permite timpul să dai o fugă până acasă, fă-le o vizită sau invită-i pe la tine. Cu siguranţă se vor bucura să te vadă şi să afle planurile tale pe anul acesta.

HOROSCOP 25 IANUARIE SĂGETĂTOR

Indiferent dacă ţi-ai făcut sau nu planuri pe weekend-ul acesta, cert este că nu îţi vor lipsi invitaţiile de a ieşi în oraş sau de a merge în vizite pe la apropiaţi. Dacă nu te-ai hotărât pe cine să onorezi cu vizita, află că astrele consideră de bun augur să te vezi cu fraţii/ surorile, verii/ verişoarele sau prietenii vechi din copilărie, mai ales dacă a trecut ceva timp de când v-aţi văzut ultima oară.

HOROSCOP 25 IANUARIE CAPRICORN

În cazul tău, astrele conturează astăzi alte planuri, cu o orientare practică. S-ar putea astfel să te concentrezi pe activităţi aducătoare de profituri, cu toate că nu-i vorba de unele sume foarte mari. Te gândeşti poate că nu ar fi bine să dai cu piciorul acestor oportunităţi, având în vedere că ele nu apar prea des în peisaj. Fă-ţi timp pentru ele în agendă, astfel încât să mai poţi face şi altceva pe parcursul zilei.

HOROSCOP 25 IANUARIE VĂRSĂTOR

Luna şi Mercur formează astăzi o conjuncţie tocmai în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că şarmul tău este la înălţime. În acelaşi timp însă, toţii ochii sunt aţintiţi asupra ta, semn că nu te poţi prezenta chiar oricum la angajamentele sociale de astăzi. Fii foarte atent(ă) aşadar la ţinută şi maniere pentru că prima impresie pe care o creezi este cu impact pe termen lung, mai ales dacă ai de-a face cu oameni influenţi.

HOROSCOP 25 IANUARIE PEŞTI

Nu pari a fi adeptul(a) companiei mari şi zgomotoase astăzi. Preferi mai degrabă să petreci timp singur(ă), citind sau vizionând acele filme pe care intenţionai să le vezi de ceva vreme încoace. Nu te simţi vinovat(ă) dacă refuzi invitaţiile lansate de prieteni sau partener de a ieşi în oraş. Ai nevoie din când în când de astfel de zile în care să reflectezi în voie, să te odihneşti şi să îţi vezi de nevoile tale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici