HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2019: Zodia care-şi va depăşi limitele şi îşi va vedea visurile împlinite în 2020

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2019: Vinerea aceasta se formează nu mai puţin de trei conjuncţii în acelaşi semn: este vorba despre alăturarea Lunii la Saturn şi Pluto şi de uniunea Soarelui cu Jupiter, toate acestea în semnul Capricornului.

29336 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2019: Zodia care-şi va depăşi limitele şi îşi va vedea visurile împlinite în 2020

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2019: Zodia care-şi va depăşi limitele şi îşi va vedea visurile împlinite în 2020

Zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) redevin astfel extrem de active după trecerea sărbătorilor.

HOROSCOP 27 DECEMBRIE BERBEC

Indiferent dacă lucrezi sau nu astăzi, ţine cont de faptul că ochii sunt aţintiţi pe tine. Mişcările îţi sunt urmărite de persoane importante, care pot avea o influenţă mare asupra ascensiunii tale în ierarhia socială şi/ sau profesională. Aşadar, trebuie să afişezi mare atenţie în raport cu felul în care te comporţi. Publicitatea negativă nu este doar o altă formă de promovare, fapt pentru care trebuie să te asiguri că ieşi în evidenţă într-o manieră pozitivă şi profesionistă. Eşti mai aproape decât oricând de locul în societate şi/ sau în companie pe care le meriţi cu prisosinţă. Ţine-o tot aşa.

HOROSCOP 27 DECEMBRIE TAUR

Vinerea aceasta vine la pachet cu evenimente care îţi amintesc foarte mult de alte situaţii similare de peste an. Sau poate că deznodământul este asemănător ori îţi oferă lecţii de viaţă care conduc spre aceleaşi concluzii. Aceste întâmplări - care au, cel mai probabil, o legătură cu viaţa de cuplu sau cu un parteneriat profesional în care eşti implicat(ă) - servesc spre a-ţi aminti că relaţiile de cuplu şi/ sau de afaceri ar trebui abordate puţin altfel anul viitor. Treci în revistă atitudinile afişate în situaţiile-cheie ale acestui an şi vezi unde te-au adus. Aşa-ţi dai seama ce necesită a fi ajustat.

HOROSCOP 27 DECEMBRIE GEMENI

În cazul tău, această zi este una cu impact important în viaţa de cuplu şi/ sau în cadrul parteneriatului tău profesional întrucât aduce cu sine situaţii care îţi demonstrează mai puternic ca niciodată faptul că trebuie să schimbi placa pe acest planuri. În caz contrar, riscă să se cronicizeze probleme de relaţionare de care altfel nu erai conştient(ă) sau pe care le-ai măturat voit sub covor. Pentru ca aceste legături să se maturizeze, este important ca tu să dai dovadă de o atitudine responsabilă şi tranşantă. În caz contrar, un eveniment mai serios riscă să vă zguduie din temelii relaţiile.

HOROSCOP 27 DECEMBRIE RAC

Şi tu te numeri printre semnele care resimt aspectele zilei în plan relaţional. Ai petrecut mai mult timp decât de obicei cu partenerul, iar acest lucru v-a ajutat să constataţi care sunt acele teme de discuţie unde trebuie să găsiţi o cale de a vă armoniza punctele de vedere. Cuplul pe care-l formaţi s-a maturizat mult în ultima vreme, dar trebuie să ai grijă să nu vă abateţi de la această traiectorie. Este drept că uneori nu vă este uşor să ajungeţi la un compromis, dar este greşit dacă v-aţi imaginat că viaţa în doi este un drum fără obstacole.

HOROSCOP 27 DECEMBRIE LEU

Unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn s-au confruntat nu de puţine ori în acest an cu dureri de spate, de articulaţii ori cu probleme dermatologice, iar nivelul de interes pe care l-au acordat acestor senzaţii de disconfort a fost mai scăzut decât ar fi trebuit. Astrele riscă astăzi să readucă în actualitate aceste probleme, doar-doar reuşeşti să vezi un medic zilele acestea, cu scopul de a te ocupa serios de ele imediat după revelion. În cazul celorlaţi(alte), se întrevede o zi destul de încărcată la serviciu. Sau poate că ai multe de ordonat prin casă după plecarea ultimului grup de musafiri.

HOROSCOP 27 DECEMBRIE FECIOARĂ

Vinerea aceasta ar putea aduce cu sinele unele tensiuni între tine şi persoana iubită şi/ sau copii. Ele riscă să devină destul de mari dacă nu iei atitudine la timp, deci încearcă să te adaptezi cirumstanţelor şi să găseşti soluţii care să conducă la împăcare. Pe termen lung, se recomandă să analizezi mai atent situaţiile care tind să vă aducă în pragul unui conflict. În felul acesta, poţi face schimbări de substanţă care să te ajute să aplanezi din faşă orice astfel de manifestări. Poate că tot ce trebuie să faci este să dai dovadă mai des de ascultare activă.

HOROSCOP 27 DECEMBRIE BALANŢĂ

Şi în cazul tău se prefigurează o atmosferă încărcată în familie. Timpul mai îndelungat petrecut cu părinţii ţi-a făcut mult bine, în sensul că te-ai revanşat pentru perioadele de peste an în care nu ai avut vreme să îi vezi, dar în acelaşi timp a scos la iveală teme în privinţa cărora mentalităţile voastre sunt diametral opuse. Astăzi riscaţi să vă adresaţi replici tăioase pe seama lor, iar din această cauză, ajungi să simţi nevoia de a lua distanţă faţă de ei. Concentrează-te asupra a ceea ce vă apropie, cu intenţia ca, pe termen lung, să faci ceva-n această privinţă.

HOROSCOP 27 DECEMBRIE SCORPION

Felul în care comunici poate ajunge astăzi să frizeze agresivitatea. De regulă, ştii să deosebeşti între asertivitate şi combativitate gratuită, dar s-ar putea ca azi să nu faci distincţia la timp. Tocmai din acest motiv, ţi se recomandă să îţi cântăreşti bine cuvintele înainte să le rosteşti. Greutatea cu care cad asupra interlocutorului poate fi mai mare decât crezi, iar efectul lor greu reversibil. Caută ca anul viitor să lucrezi la acest aspect, mai ales dacă ţi s-a întâmplat adesea în 2019 să spui lucruri pe care ţi-ai dorit mai apoi să le retragi. Redu pe cât posibil aceste situaţii.

HOROSCOP 27 DECEMBRIE SĂGETĂTOR

Pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn, ultima zi lucrătoare a acestei săptămâni aduce oportunităţi de suplimentare a bugetului şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. Aşadar, cu toate că ai cheltuit destul de mult pentru pregătirea de sărbători şi pentru cadourile celor dragi, trecerea dintre ani nu te va găsi cu buzunarele goale. Este drept că se poate mai bine decât atât, dar cu toate că sumele câştigate nu vor fi mari, cert este că îţi vor prinde foarte bine, mai ales dacă încă nu ai achitat integral participarea la petrecerea de revelion. Poate-ţi mai rămâne ceva.

HOROSCOP 27 DECEMBRIE CAPRICORN

Astăzi se perfectează o serie de aspecte importante în semnul naşterii tale, semn că penultima săptămână din acest an este una în care priveşti în spate şi vezi cum anume te-a schimbat 2019. Prin intermediul evenimentelor din repertoriul său, ai cunoscut situaţii şi oameni care te-au învăţat multe lucruri noi despre tine însuţi(ăţi). Eşti mai conştient(ă) decât altă dată care-ţi sunt limitele şi unde ai putea să-ţi întreci propriile recorduri. Sfatul astrelor este să te concentrezi în 2020 pe acele sectoare unde te-ai putea întrece pe tine însuţi(ăţi). Poţi realiza lucruri extrem de mari dacă ieşi din zona de confort.

HOROSCOP 27 DECEMBRIE VĂRSĂTOR

Stellium-ul de planete din casa subconştientului care interacţionează azi unele cu celelalte vorbeşte despre faptul că trebuie să îţi depăşeşti limitele în 2020. Nu puţine au fost ocaziile în care anul acesta te-a adus faţă în faţă cu temeri şi frustrări, de care ai apucat să te ocupi mai mult sau mai puţin îndeaproape pe parcursul lunilor trecute. Ele ţi-au revelat faptul că mai ai de lucrat până să îţi atingi adevăratul potenţial, iar cel mai mare obstacol în calea împlinirii visurilor tale poţi fi chiar tu. Nu îţi pune piedici, ci încearcă să îţi găseşti curajul să te autodepăşeşti.

HOROSCOP 27 DECEMBRIE PEŞTI

În cazul tău, conjuncţiile zilei se perfectează în casa vieţii sociale şi a planurilor de viitor, semn că le resimţi efectele atât în interacţiunile cu ceilalţi, cât şi în sectorul proiectelor pe care intenţionezi să le implementezi sau le derulezi deja. În primul domeniu de viaţă, se poate spune că nu duci lipsa popularităţii, iar prietenii pot avea o influenţă puternică asupra demersurilor pe care le faci pentru a-ţi transpune visurile în realitate. Ceilalţi(alte) nativi(e) pot cunoaşte persoane dispuse să investească în ideile lor, cu toate că aceste finanţări au şanse mai mari de a apărea pe parcursul lui 2020.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici