HOROSCOP 29 FEBRUARIE 2020: Zodiile de Pământ se bucură de un tonus fizic şi mental de invidiat

HOROSCOP 29 FEBRUARIE. Ziua de astăzi stă sub influenţa aspectului armonios de trigon dintre Luna din Taur şi Marte din Capricorn.

9762 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 29 FEBRUARIE 2020: Zodiile de Pământ se bucură de un tonus fizic şi mental de invidiat

HOROSCOP 29 FEBRUARIE 2020

Zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) se bucură de un tonus fizic şi mental de invidiat.

HOROSCOP 29 FEBRUARIE BERBEC

Penultima zi a acestei săptămâni s-ar putea să te surprindă profitând de unele oportunităţi de a-ţi suplimenta bugetul pentru lunea sau marţea viitoare. Este vorba cel mai probabil de unele activităţi extraprofesionale, de pe urma cărora ai putea câştiga destul de mult dacă-ţi faci timp şi pentru ele. Ţine însă cont de faptul că ar putea apărea şi unele cheltuieli. Nu este vorba despre ceva ieşit din comun, ci de unele plăţi obişnuite de weekend.

HOROSCOP 29 FEBRUARIE TAUR

Unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn ar putea fi invitatţi(te) astăzi la o masă cu superiorii sau poate că ajung să îşi închege mai puternic relaţiile cu şefii prin intermediul unor conjuncturi profesionale favorabile. Diseară, apar oportunităţi de rotunjire a bugetului de weekend, dar s-ar putea să presupună alterarea programului tău de astăzi. N-ar trebui să fie vorba despre unele ajustări prea mari, care îţi afectează prea puternic planurile avute cu cei dragi cândva spre seară.

HOROSCOP 29 FEBRUARIE GEMENI

Penultima zi din săptămână te surprinde cam obosit(ă), dar mulţumit(ă) per ansamblu cu realizările din ultimele zile. Este drept că lucrurile puteau merge mai bine, dar ai reuşit totuşi să ajungi acolo unde ţi-ai dorit, în ciuda problemelor care s-au ivit pe drum. Încearcă să faci abstracţie de ceea ce nu a mers şi vezi partea plină a paharului. În plus, caută să îţi faci timp pentru odihnă şi pentru a te pune pe picioare.

HOROSCOP 29 FEBRUARIE RAC

În cazul în care nu ţi-ai făcut planuri pentru prima parte a acestei zile, n-ar fi rău să mergi la un brunch cu nişte prieteni sau doar cu persoana iubită, pentru a discuta unele planuri pe termen lung de care intenţionaţi să vă ocupaţi în perioada care urmează. După orele amiezii, s-ar putea ca oboseala să te prindă din urmă, semn că trebuie să îţi faci puţin timp pentru un somn bun, indiferent de planuri.

HOROSCOP 29 FEBRUARIE LEU

Sâmbăta aceasta i-ar putea surprinde pe unii(ele) nativi(e) la serviciu, iar alţii(tele) s-ar putea preocupa astăzi de chestiuni casnice restante sau de alte activităţi extraprofesionale. Cert este că nu le lipseşte productivitatea niciunora dintre ei(le), deşi se resimte oboseala pe care ţi-au pricinuit-o ultimele zile. Diseară, s-ar putea ca prietenii să îţi propună să ieşi şi să vă vedeţi undeva în oraş. Sau poate că vii tu cu o astfel de invitaţie la adresa lor.

HOROSCOP 29 FEBRUARIE FECIOARĂ

Aceasta este o zi mai mult decât favorabilă pentru a ieşi cu persoana iubită şi/ sau cu copiii undeva în afara localităţii, la munte sau într-o drumeţie la unele obiective din apropiere. Îţi va face foarte bine să schimbi puţin peisajul şi să te deconectezi de la problemele de zi cu zi. Pe unii(ele) dintre nativi(e), s-ar putea ca şefii să îi/le solicite la serviciu cândva pe parcursul acestei zile, poate chiar cândva pe dup-amiază.

HOROSCOP 29 FEBRUARIE BALANŢĂ

Nu stai tocmai rău cu energia astăzi, dar nici nu pari să ai bateriile prea încărcate. Totuşi, momentele cu familia, petrecute în tihnă şi fără prea multă presiune, ţi-ar prinde bine şi nici nu te-ar solicita prea mult. Nu este exclus ca, spre seară, să te alegi cu un telefon sau o vizită-surpriză din partea unui apropiat stabilit peste hotare sau a unei rude a partenerului. S-ar putea să-ţi cadă mai bine decât te aşteptai.

HOROSCOP 29 FEBRUARIE SCORPION

Se anunţă o zi propice pentru întâlniri romantice, indiferent dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie sau eşti pe punctul de a începe una. Vă va face bine să vă dedicaţi timp unul altuia şi să vă creaţi amintiri frumoase împreună. Ce-i drept, s-ar putea să se ivească unele momente tensionate la un moment dat spre seară, dar în principiu, premisele acestei zile sunt bune. Evitaţi subiectele de discuţie care vă pot aduce în pragul unei dispute.

HOROSCOP 29 FEBRUARIE SĂGETĂTOR

Cu toate că este weekend, mai ai de rezolvat unele chestiuni în prima parte a acestei zilei, fie la serviciu, fie acasă. Aşa se face că eşti cam ocupat(ă) de dimineaţă, semn că abia spre seară reuşeşti să te bucuri cum se cuvine de finele săptămânii. În cazul în care nu ţi-ai făcut planuri, lasă-te pe mâna partenerului. Cu siguranţă se gândeşte de ceva vreme la vreo locaţie sau activitate pe care aţi tot amânat-o.

HOROSCOP 29 FEBRUARIE CAPRICORN

S-ar părea că cea mai mare parte a acestei zile ţi-o petreci cu persoana iubită, copiii sau făcând ceea ce ai tot amânat pe parcursul săptămânii. Dar nu te gândi că scapi de responsabilităţi dacă le ignori. S-ar putea să reuşeşti să le amâni până diseară, dar nu te aştepta să treacă ziua fără să le duci la îndeplinire. Găseşte-ţi timp pentru ele, astfel încât să nu îţi creeze probleme mâine sau cândva lunea viitoare.

HOROSCOP 29 FEBRUARIE VĂRSĂTOR

Sâmbăta aceasta te surprinde într-o stare relativ bună, dar parcă nu te-ai înhăma la activităţi istovitoare, care implică un număr mare de oameni. Gestionezi mai bine acum grupurile mici, dar nu necesită prea multă atenţie şi implicare din partea ta pentru a le face faţă. Spre seară, burlacii(ăciţele) pot fi invitaţi(te) în oraş de o persoană de care sunt foarte interesaţi(te) în această perioadă. Şansele sunt mari să se lase cu o a doua întâlnire.

HOROSCOP 29 FEBRUARIE PEŞTI

Sâmbăta aceasta te găseşte cu chef de distracţie în compania prietenilor şi dispus(ă) să întâlneşti oameni noi, cu care să legi prietenii de durată. Pe unii dintre ei îi cunoşti prin intermediul anturajului, iar cu alţii iei contactul prin tot felul de circumstanţe sociale. După orele amiezii, ar fi de dorit totuşi să îţi faci timp pentru familie, indiferent dacă le faci o vizită scurtă sau organizezi o masă extinsă cu rudele cele mai apropiate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici