Horoscop, 3 Mai 2019: Astăzi Fecioarele dau lovitura fără prea mari eforturi, iar Săgetătorii primesc veşti dintre cele mai inedite

Horoscop, 3 Mai 2019. Astăzi se perfectează, printre altele, o conjuncţie a Lunii cu Mercur în Berbec înainte de trecerea acesteia în semnul Taurului. Sunt vizate din nou zodiile de Foc, dar şi cele Cardinale, mai precis Berbecii, Racii, Balanţele şi Capricornii, care resimt intens dinamizarea atmosferei astrale.

3629 afișări
Imaginea articolului Horoscop, 3 Mai 2019: Astăzi Fecioarele dau lovitura fără prea mari eforturi, iar Săgetătorii primesc veşti dintre cele mai inedite

Horoscop, 3 mai 2019

Horoscop Berbec

Conjuncţia Lunii cu Mercur ţi-ar putea face poftă să te înnoieşti într-o manieră sau alta. În cazul unor nativi(e) ai(le) acestui semn, poate fi vorba de un look nou sau de unele elemente de garderobă schimbate. Alţii ar putea să fie mai spontani decât de obicei şi mai dispuşi să încerce lucruri inedite. Nu-i exclus, de asemenea, să apară ocazii în care eşti provocat(ă) să reacţionezi în timp record, lucru care nu-ţi este în mod normal familiar. Cert este că încep să aibă loc schimbări de substanţă în ceea ce te priveşte. Întâmpină-le bucuros(oasă) şi fă-le loc în viaţa ta.

Horoscop Taur

Luna şi Mercur îşi dau mâna în casa subconştientului din horoscopul tău general, aducând la suprafaţă destul de intempestiv frânturi de episoade din trecut care nu sunt tocmai plăcute. S-ar putea să resimţi cu acuitate senzaţiile care te încercau şi atunci, iar dacă acest pronostic se adevereşte, înseamnă că ceva este în neregulă şi se cere remediat cu urgenţă. Dacă o întâmplare de acum câţiva ani te afectează încă la fel de mult, cu siguranţă c-ar trebui să te apleci mai mult asupra ei. Vestea bună este însă că dispui de capacitatea mentală să te recomntezi mai puternic(ă) decât oricând.

Horoscop Gemeni

Luna aderă azi la o conjuncţie cu Mercur în casa planurilor de viitor, a proiectelor de grup şi a vieţii sociale din horoscopul tău general. Pe fondul acestui aspect, surprizele s-ar putea ţine lanţ în raport cu aceste aspecte ale vieţii. Unele pot fi plăcute, pentru că presupun întâlniri providenţiale cu oameni de la care ai multe de învăţat, iar altele mai puţin îmbucurătoare, aducând cu ele întreruperi de activitate bruşte şi tot felul de blocaje şi pierderi neaşteptate. Aşa cum bine intuieşti, este greu de spus ce te aşteaptă, dar dacă-ţi iei măsuri de precauţie, nu te surprinde nimic.

Horoscop Rac

Luna formează astăzi o conjuncţie cu Mercur în casa carierei din horoscopul tău general, configuraţie astrală care poate genera multe schimbări de macaz pe aceste două planuri. Unii(ele) native(e) ai(le) acestui semn ar putea lua o decizie bruscă referitoare la compania în care lucrează sau domeniul în care activează. Alţii ar putea creşte sau scădea subit în ochii superiorilor. La fel de posibil este să arăţi o faţă nouă pe plan profesional şi să demonstrezi că poţi să realizezi mult mai mult decât se aşteaptă de la tine. Demn de menţionat este şi faptul că sunt favorizate noile începuturi carieristice.

Horoscop Leu

Luna şi Mercur îşi dau mâna astăzi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor înalte şi a călătoriilor din horoscopul tău general, ceea ce poate schimba, pe de-o parte, câte ceva la modul în care te raportezi la lumea înconjurătoare. Alţii pot experimenta plecări în străinătate sau la mari distanţe de casă peste noapte, fără a fi existat discuţii temeinice şi ferme în prealabil. Progrese-fulger se pot înregistra şi în raport cu instituţiile statului în chestiuni care privesc obţinerea unei aprobări, de exemplu. Nu te baza însă pe faptul că totul merge ca pe hârtie. Elementul-surpriză nu va lipsi deloc.

Horoscop Fecioară

Luna şi Mercur se întâlnesc în casa banilor şi a bunurilor deţinute în asociere cu alţii, iar acest eveniment astral anunţă că va avea un efect de sabie cu două tăişuri pe plan financiar. S-ar putea, de exemplu, ca ţie sau unui partener de afaceri, asociat sau chiar persoanei iubite să-i parvenească un pont despre cum aţi putea da lovitura pentru un profit frumuşel şi fără prea mari eforturi. Există însă riscul ca banii să vi se scurgă printre degetele la fel de repede cum v-au intrat în mână. Ştii ce se zice despre banii puţin munciţi, deci demonstrează contrariul zicalei.

Horoscop Balanţă

Luna lansează astăzi o conjuncţie lui Mercur în casa partenerului de viaţă şi/ sau de afaceri din horoscopul tău general, iar această configuraţie cosmică anunţă că plăcile tectonice de pe plan relaţional riscă să se clatine foarte puternic. În cel mai puţin plăcut scenariu, s-ar putea să fie vorba de unele secrete care ies la iveală şi creează valuri puternice. Ori s-ar putea ca legăturile cu aceşti oameni să evolueze cu o rapiditate la care nu te-ai gândit. În orice caz, cert este că ar trebui să investeşti mai mult timp şi energie pe acest plan. Beneficiile pot fi mari.

Horoscop Scorpion

Luna şi Mercur conjuncte în casa sănătăţii şi a muncii din horoscopul tău general face din această zi una imprevizibilă prin definiţie. Aşa se face, de exemplu, că ai putea avea o sclipire de geniu, rezolvând ca prin minune astăzi o serie de sarcini profesionale care ţi-ar fi luat câteva zile cel puţin. La fel de posibil însă este să lucrezi repede, dar mai puţin profesionist şi să generezi erori de care ar fi fost mai bine să te lipseşti perioada aceasta. Ia-ţi măsuri de precauţie să nu te molipseşti de inflamaţii la nivelul gâtului pentru că se pot agrava.

Horoscop Săgetător

Luna şi Mercur îşi dau mâna astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general. Recunoscut pentru surprizele sale, acest aspect poate aduce veşti dintre cele mai inedite. Unii(le) native(e) ai(le) acestui semn ar putea afla că familia lor se va mări în perioada care urmează. Săgetătorii single s-ar putea îndrăgosti la prima vedere, deşi nu le este felul. La fel de posibil este ca cei(le) născuţi(te) în acest semn să experimenteze unele comportamente noi din partea copiilor. Dacă sunt de bun augur sau nu, rămâne de văzut. Caută totuşi să fii pregătit(ă) de absolut orice s-ar ivi.

Horoscop Capricorn

Luna şi Mercur îşi unesc forţele în casa familiei din horoscopul tău general, fapt pentru care acest sector de viaţă îţi rezervă cele mai mari surprize de astăzi. Dacă ele sunt plăcute sau mai puţin plăcute, rămâne de văzut. Ce-i cert este faptul că se schimbă ceva la conceptul de noutate şi spontaneitate în raport cu cei dragi. S-ar putea ca, în urma evenimentelor de astăzi, să ajungi la concluzia că cel mai bun lucru pe care l-ai putea face este să lucrezi la capacitatea ta de adaptare. Nimic nu-i pentru totdeauna şi este important să fii pregătit(ă) pentru orice.

Horoscop Vărsător

Luna se întâlneşte astăzi printr-o conjuncţie cu Mercur în casa comunicării din horoscopul tău general. O asemenea întâlnire între planete îţi poate oferi o sclipire de geniu, în cazul bun, sau te împinge să spui lucruri înainte de a le trece prin filtrul raţiunii. O urmă fină de ironie n-a făcut rău nimănui, dar agresivitatea pasivă nu place nimănui. Gândeşte-te ce anume ai putea face pentru a trece peste această tendinţă. În unele cazuri, sinceritatea frapantă se poate dovedi un instrument mai eficient decât paralimbajul unei persoane care nu are curajul să vorbească deschis despre ce simte şi ce-o deranjează.

Horoscop Peşti

Conjuncţia Lunii cu Mercur încearcă să-ţi transmită faptul că ţi-ar putea ieşi în cale astăzi oportunităţi inedite de a-ţi suplimenta veniturile şi/ sau de a valorifica economiile pe care le-ai realizat până în momentul de faţă. S-ar putea ca ele să-ţi pară până şi ţie nesigure, cu toate că tu eşti, de regulă, o persoană deschisă la metode noi de lucru şi la posibilităţi originale de câştig. Riscurile cu care vin la pachet astfel de inovaţii ar putea fi destul de mari, dar dacă le alegi pe cele mai mici, s-ar putea ca profiturile să merite într-adevăr osteneala mentală şi fizică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici