HOROSCOP 30 MARTIE 2020: Zodiile de Aer vor avea începând de azi putere de lucru şi rezistenţă mai mare

HOROSCOP 30 MARTIE. Marte ajunge astăzi în semnul Vărsătorului, de unde conferă putere de lucru şi o rezistenţă mai mare zodiilor de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) până pe 13 mai.

3519 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 30 MARTIE 2020: Zodiile de Aer vor avea începând de azi putere de lucru şi rezistenţă mai mare

HOROSCOP 30 MARTIE 2020

Zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) vor avea o rezistenţă mai mare până pe 13 mai.

HOROSCOP 30 MARTIE BERBEC

Marte poposeşte astăzi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că se dinamizează diverse procese asociate lor şi se accentuează starea deja existentă în raport cu ele. Este greu de spus ce anume implică acest tranzit cu exactitate, dar aşteaptă-te ca în următoarele săptămâni să fii pus(ă) adeseori în situaţia de a lua decizii cu implicaţii pe termen lung, fără să ţi se dea prea mult timp de gândit. Aşadar, este foarte important să îţi păstrezi calmul şi echilibrul emoţional pentru a face cele mai bune alegerei în contextul dat.

HOROSCOP 30 MARTIE TAUR

În cazul tău, tranzitul marţian se resimte în sectorul profesional din astrograma ta solară, acolo unde poziţia ta la locul de muncă se poate schimba brusc ori devine mai vizibilă transformarea de paradigmă în cariera ta. În cel mai bun caz, ar putea denota faptul că faci progrese mari în a te adapta la alte tehnologii care îţi permit să îţi desfăşori activităţile în această perioadă critică. Pe de altă parte, există şi posibilitatea în care rişti să nu faci faţă la fel de uşor ritmului accelerat în care se schimbă diverse lucruri în jurul tău la locul de muncă.

HOROSCOP 30 MARTIE GEMENI

În circumstanţe normale, l-am asocia pe Marte, cel proaspăt intrat astăzi în casa călătoriilor, a studiilor şi filozofiei de viaţă, cu o perioadă în care vei întreprinde destul de multe deplasări, unele mai îndepărtate decât celelalte. Dar cum ele nu sunt recomandate în această perioadă, merită menţionat că efecteze tranzitului său se resimt şi pe alte planuri. Pe fundalul său, răbdarea ta s-ar putea să se reducă, ceea ce face ca reacţiile tale să fie impulsive uneori. Pe de altă parte, ai o mentalitate de învingător(oare), care ajută în această perioadă. Tot acum este o perioadă bună pentru perfecţionarea studiilor.

HOROSCOP 30 MARTIE RAC

În ceea ce te priveşte, Marte îşi face simţită influenţa în sfera banilor şi a bunurilor pe care le deţii şi/ sau le-ai câştigat în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Pe fondul tranzitului său, există riscul să se ajungă la conflicte pe seama acestor resurse, mai ales dacă sunteţi panicaţi în legătură cu ceea ce vă rezervă ziua de mâine din punct de vedere financiar. Unii dintre voi ar putea încuraja la investiţii, pe când alţii ar economisi mai mult. Cert este că ai numai de pierdut dacă nu se restabileşte echilibrul de viziune în acest caz.

HOROSCOP 30 MARTIE LEU

Cu Marte în casa parteneriatelor, resimţi şi tu mai intens provocările impuse de această perioadă asupra asocierilor şi colaborărilor în care activezi. De asemenea, se face mai perceptibilă şi atmosfera încărcată din cuplu, mai ales dacă lucrezi de acasă în această perioadă. Caută totuşi să te gândeşti la binele comun atunci când îţi vine ideea să renunţi ori să iei decizii în numele tuturor. Ce-i drept, este nevoie mai mult ca oricând să tragă toată lumea la fel de tare la căruţă, iar dacă ţi-ai pune avântul în slujba acestui deziderat, parteneriatul vostru nu ar avea de suferit mai deloc.

HOROSCOP 30 MARTIE FECIOARĂ

Marte poposeşte astăzi în casa sănătăţii fizice din horoscopul tău general, iar acest lucru ar trebui să te facă mai precaut(ă) ca oricând. El te predispune la superficialitate, ceea ce ar putea să te împiedice să pui în aplicare aşa cum se cuvine ritualurile de îngrijire recomandate în această perioadă. În plus, te-ar putea face să ajungi în situaţii în care îţi asumi riscuri inutile. Aşadar, este foarte important să vezi cum îi gestionezi energiile. Ai putea, de exemplu, să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut la serviciu sau acasă. Randamentul tău creşte şi el destul de mult.

HOROSCOP 30 MARTIE BALANŢĂ

De azi încolo, Marte tranzitează casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că te numeri şi tu printre nativii(ele) zodiilor care percep mai acut amosfera apăsătoare ce riscă să se creeze în familie în această perioadă. De fel, nu eşti o persoană care cedează uşor panicii, dar ea lucrează totuşi în subteran, producându-ţi îngrijorări care se fac simţite în relaţia cu partenerul şi cei mici. Mai bine direcţionează-ţi energia către împrospătarea vieţii intime şi spre cultivarea unei relaţii mai apropiate cu cei dragi. Faptul că aveţi hobby-uri în comun ajută foarte mult în această perioadă.

HOROSCOP 30 MARTIE SCORPION

Începând de astăzi, îl ai drept chiriaş pe Marte prin casa familiei. Tranzitul lui se simte însă mai puternic în relaţia cu părinţii. Indiferent dacă locuieşti sau nu cu ei, s-ar putea isca unele conflicte pe seama faptul că nu par să înţeleagă ce ar fi mai bine pentru ei în această perioadă. Explică-le calm, oricât ţi-ar lua şi indiferent de câte ori trebuie să le repeţi. Pe de altă parte, timpul suplimentar petrecut acasă îţi permite să duci la îndeplinire unele sarcini domestice pe care le-ai tot amânat. În sfârşit reuşeşti să te ocupi de ele cum se cuvine.

HOROSCOP 30 MARTIE SĂGETĂTOR

Cu Marte în casa comunicării, nu puţine vor fi ocaziile în săptămânile următoare când riscă să te ia gura pe dinaintă. Tinzi aşadar să fii combativ(ă) în comunicare, conflictual(ă) chiar, iar faptul că depinzi mai mult decât de obicei de e-mail te poate face să pari chiar expeditiv(ă) în anumite situaţii. Este foarte important să citeşti de două ori mesajele înainte să le trimiţi şi să ai mare grijă cum te poziţionezi faţă de ceilalţi. Poţi uita că perioada aceasta ne afectează pe toţi în aceeaşi măsură şi că trebuie să dăm dovadă de mai multă înţelegere unii cu alţii.

HOROSCOP 30 MARTIE CAPRICORN

Marte pătrunde astăzi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, iar energia tranzitului să îţi poate influenţa destul de serios obiceiurile de consum şi atitudinea faţă de finanţe în general. Ai putea cheltui mai mult din pricina unei temeri mai mult sau mai puţin justificate, achiziţionându-ţi diverse lucruri de care ai ori nu ai chiar atât de multă nevoie în perioada aceasta. Mai bine încerci să te foloseşti de bagajul energetic al lui Marte pentru a căuta noi oportunităţi de a-ţi rotunji veniturile şi de a-ţi valorifica economiile. El îţi oferă ambiţia să reuşeşti ce îţi propui.

HOROSCOP 30 MARTIE VĂRSĂTOR

Marte poposeşte azi în tocmai semnul naşterii tale, oferindu-ţi un plin de energie cât pentru câteva săptămâni şi o dispoziţie pe măsură. Dar fii cu băgare de seamă pentru că acest cadou vine cu responsabilităţi foarte mari. Nu îţi supralicita imunitatea şi rezistenţa în faţa ameninţărilor existente acum la adresa sănătăţii tale. Ai grijă să nu dai dovadă de superficialitate şi neatenţie. Nu numai că nu impresionezi pe nimeni cu acest gen de atitudine, dar poţi să le faci rău celorlalţi fără să îţi dai seama. Dar poţi încerca să preiei iniţiativa unor schimbări în bine în plan sentimental/ profesional.

HOROSCOP 30 MARTIE PEŞTI

Cu Marte în casa subconştientului din horoscopul tău general, este de aştepta ca unele frici şi frustrări - mai mici sau mai mari, mai vechi sau mai noi - să se acutizeze în săptămânile care urmează. S-ar putea să îţi fie dificil să le gestionezi eficient şi chiar mai greu să le pui capăt, dar încearcă mai întâi să le conştientizezi şi apoi să te gândeşti care ar fi cea mai bună strategie pe care ai putea s-o aplici în cazul lor. Şi peste toate, caută să îţi menţii echilibrul la nivel emoţional. Dacî vorbeşti cu cineva, ar putea să te ajute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici