HOROSCOP 5 FEBRUARIE 2020: Decizii dificile în plan personal şi profesional pentru patru zodii

HOROSCOP 5 FEBRUARIE. Aflată încă în Gemeni, Luna trasează două aspecte tensionate: unul de careu cu Venus din Peşti şi altul de opoziţie cu Marte din Săgetător, semn că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) rămân şi astăzi în raza radarului astrelor, care le supune la decizii dificile în plan personal şi la nivel profesional.

18132 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 5 FEBRUARIE 2020: Decizii dificile în plan personal şi profesional pentru patru zodii

HOROSCOP 5 FEBRUARIE 2020

Zodiile Mutabile rămân şi astăzi în raza radarului astrelor, care le supune la decizii dificile în plan personal şi la nivel profesional.

HOROSCOP 5 FEBRUARIE BERBEC

Aceasta este una dintre acele zile în care ar fi mai bine să schimbi subiectul decât să te angreneze în discuţii cu iz de dezbatere. S-ar putea ca argumentele pe care le vehiculezi să fie combătute de alte viziuni cu un fundament destul de puternic, ceea ce te-ar putea aduce în situaţia de a apela la diverse mijloace care nu îţi stau în caracter pentru a-i convinge pe ceilalţi de contrariu. Aşa cum te-ai fi aşteptat, nu este deloc o zi potrivită pentru negocieri sau interviuri de angajare. De asemenea, se recomandă precauţie maximă dacă trebuie să semnezi un contract.

HOROSCOP 5 FEBRUARIE TAUR

Din punct de vedere financiar, nu se anunţă o zi prea grozavă. Cheltuielile se tot adună claie peste grămadă: apar unele pe care le-ai fi putut evita la un moment mai mult sau mai puţin apropiat de prezent, iar altele vin pe nepusă masă şi nici nu prea aveai cum să le preconizezi. Nu este exclus ca ele să aibă de-a face cu unele proiecte pe care le derulezi în asociere cu alte persoane ori cu unele planuri pe termen lung. Sau poate că te impiedică să faci unele investiţii necesare la acest nivel, pentru a le menţine în mişcare.

HOROSCOP 5 FEBRUARIE GEMENI

Te urmăreşte astăzi o atmosferă tensionată pe destul de multe paliere. În cazul în care lucrezi cu oamenii, fie într-un parteneriat, fie într-un domeniu care te pune în contact permanent cu ceilalţi, există posibilitatea să apară divergenţe de opinie care pot avea urmări asupra felului în care interacţionaţi unii cu ceilalţi pe viitor. Nici la serviciu s-ar putea ca lucrurile să nu stea mai bine. S-ar putea ca între tine şi un şef să aibă loc un schimb de replici destul de acid, iar dacă nu te opreşti la timp, ar putea avea un efect nefast asupra evoluţiei tale profesionale.

HOROSCOP 5 FEBRUARIE RAC

În cazul tău, mijlocul de săptămână ar putea aduce neplăceri pe parte de sănătate, încurcături la locul de muncă sau şi una, şi alta. Nu este exclus să existe o legătură nefericită între aceste situaţii, adică să ai parte de surmenare din pricina programului extrem de aglomerat ori să te afecteze la nivel fizic şi psihic unele situaţii neplăcute de la serviciu. În situaţii ca acestea, este important să te pui pe primul loc. Nu poţi recupera progresul pe care ar fi trebuit să îl faci astăzi dacă nu îţi restabileşti rapid starea de echilibru, la nivel emoţional cel puţin.

HOROSCOP 5 FEBRUARIE LEU

Te afli într-o perioadă în care îţi doreşti să înregistrezi progrese şi în privinţa unor proiecte şi planuri de viitor, dar să şi te bucuri de moment şi de clipele libere pe care le ai la dispoziţie alături de cei care contează pentru tine. S-ar putea totuşi să îţi fie destul de greu să le faci pe toate, fapt pentru care s-ar putea să fie nevoie să faci unele alegeri. S-ar părea că iniţiativele pe termen lung se află într-un moment critic din evoluţia lor şi au nevoie mult mai multă de implicare din partea ta. Vezi ce-i de făcut.

HOROSCOP 5 FEBRUARIE FECIOARĂ

Este nevoie de atenţie şi implicare din partea ta atât la serviciu, cât şi în familie. În ambele sectoare au apărut provocări care trebuie gestionate cu foarte multă atenţie, iar dacă faci diferenţieri, există riscul ca lucrurile să nu evolueze într-o direcţie pe care ţi-o doreşti. Aşadar, deşi ar putea fi tentat să te concentrezi asupra muncii, ţine cont că partenerul are nevoie de tine pentru a descurca iţele unei probleme de ordin domestic, casnic sau locativ. Lasă pe altă dată anumite chestiuni de ordin profesional care nu reprezintă o prioritate în această perioadă şi dă-i o mână de ajutor.

HOROSCOP 5 FEBRUARIE BALANŢĂ

Planează asupra ta riscul unor probleme de comunicare serioase la locul de muncă. În cazul în care trebuie să discuţi lucruri importante cu vreun coleg de muncă, un contractor sau cu şeful, nu te baza pe o simplă conversaţie la telefon sau nişte indicaţii care ţi-au fost trimise pe e-mail. S-ar putea ca stilul lacunar în care se transmite informaţia pe aceste canale să conducă la unele confuzii care te vor costa mult timp şi energie. Caută aşadar lămuriri suplimentare şi ia-ţi orice măsură de precauţie pentru a evita unele erori care riscă să apară în decursul sarcinilor profesionale curente.

HOROSCOP 5 FEBRUARIE SCORPION

Din punct de vedere financiar, astrele ne arată că nu stai deloc pe roze. Cheltuielile se multiplică şi se măresc astăzi la un nivel destul de alarmant, dar vestea bună este că poţi lua măsuri înainte de a ajunge în situaţia de a apela la bugetul de urgenţă sau chiar la economii. S-ar putea ca unele dintre achiziţiile pe care te gândeşti să le faci astăzi să nu reprezinte o prioritate, ceea ce înseamnă că ai toate şansele să eviţi o scurgere de fonduri inutilă. Rezumă-te la ceea ce stă scris pe lista de cumpărături şi nu-ţi va părea rău.

HOROSCOP 5 FEBRUARIE SĂGETĂTOR

Felul în care comunici astăzi ar putea să te bage în belele destul de serioase. Este greu de spus ce anume din felul în care te raportezi la ceilalţi nu funcţionează. Cert este că s-ar putea să te trezeşti deseori în situaţia în care se ridică tonul la tine sau chiar adopţi tu o atitudine combativă în conversaţiile pe care le ai cu ceilalţi. Cel mai greu s-ar putea să îţi fie să ajungi la un numitor comun cu partenerul de viaţă în privinţa unor chestiuni de ordin familial sau care privesc o situaţie din gospodărie care trebuie remediată urgent.

HOROSOCOP 5 FEBRUARIE CAPRICORN

Nu pari deloc a fi într-o dispoziţie prea bună astăzi. Nivelul de sensibilitate pe care îl ai este unul care te predispune la situaţii în care iei în nume personal gesturi şi vorbe pe care altfel le-ai fi trecut cu vederea. Aşa se face că tragi paralele la evenimente din trecut care ţi-au pricinui supărări şi descoperi false asemănări între ceea ce a fost atunci şi ce ţi se întâmplă acum. Ai grijă ca nu cumva să te afli într-o cojunctură în care cineva încearcă să-ţi ridice temeri şi suspiciuni pe care nu ar trebui să le ai de fapt.

HOROSCOP 5 FEBRUARIE VĂRSĂTOR

Viaţa de familie şi cea sentimentală sunt două domenii de viaţă care te preocupă astăzi destul de mult. Sau poate că îţi doreşti să te implici şi în dezvoltarea proiectelor avute pe rol, dar şi să investeşti ceva mai mult în preocupările tale de moment sau în hobby-uri. În cazul în care te afli în situaţia de a face unele investiţii, indicat ar fi să laşi raţiunea să îţi dicteze deciziile. Altfel, nu vei mai dispune de suficiente fonduri şi pentru planurile tale pe termen lung. E drept că trebuie să nu îţi neglijezi pasiunile, dar nu în detrimentul viitorului.

HOROSCOP 5 FEBRUARIE PEŞTI

Familia şi cariera trag de tine astăzi ca de un resort şi pare că nu mai reuşeşti să te împarţi între cele două atât de uşor ca odinioară. Pur şi simplu nu dispui de timpul şi energia necesară să te ocupi de toate urgenţele care apar pe amândouă planurile. Dacă te-ai concentrat însă pe ascensiunea profesională în ultima vreme, poate ar fi cazul să pui acest proces în aşteptare, cel puţin astăzi. Există situaţii în frontul domestic şi casnic ce necesită mai multă implicare din partea ta, mai ales în contextul în care au suferit destul de multe amânări lungi. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici