Horoscop, 6 Mai 2019: Astrologul Anca Martin îţi spune care zodii vor avea astăzi noroc din plin

Horoscop, 6 Mai 2019. Prima zi a acestei săptămâni se remarcă prin trecerea lui Mercur în semnul Taurului. Zodiile de Pământ, adică Taurii, Fecioarele şi Capricornii, s-ar putea bucura de un simţ practic potenţat.

3684 afișări
Imaginea articolului Horoscop, 6 Mai 2019: Astrologul Anca Martin îţi spune care zodii vor avea astăzi noroc din plin

Horoscop, 6 mai 2019

Horoscop Berbec

Intrarea lui Mercur în semnul Taurului de astăzi aduce cu sine, în cazul tău, oportunităţi de a-ţi suplimenta bugetul şi/ sau de a valorifica nişte economii pe care le-ai făcut până acum. Cel mai probabil, acestea vin sub formă de ponturi de activităţi extraprofesionale sau chiar în interiorul locului de muncă pentru care ţi-ai putea face timp pentru a câştiga ceva bani în plus. Doza suplimentară de stabilitate pe care ţi-ar putea-o aduce un side project de acest gen merită să sacrifici o parte din timpul tău liber. Gândeşte-te cum ţi-ai putea organiza programul pentru a face loc acestor activităţi.

Horoscop Taur

Mercur poposeşte astăzi în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că s-ar putea să comunici mai uşor cu cei din jur în perioada următoare, reuşind să te înţelegi cu persoane care provin din medii diferite, profesionale şi sociale, fără să depui prea multe eforturi. Ce-i drept, s-ar putea să laşi mai mult faptele să vorbească pentru tine, dar dacă vei decide totuşi să spui ceva, cu siguranţă este ceva cu greutate, bine argumentat şi extrem de informat. Iată aşadar un prilej bun să abordezi persoane importante, să discuţi chestiuni mai spinoase şi să pregăteşti terenul pentru unele colaborări de perspectivă.

Horoscop Gemeni

Ingresul lui Mercur în Taur de astăzi coincide cu debutul unei perioade de câteva săptămâni în care s-ar putea să fii ceva mai încăpăţânat(ă) decât de obicei. S-ar putea, de exemplu, să persişti în idei demonstrate ca fiind neadevărate sau greşite de ceilalţi. Ori poate îţi construieşti în minte scenarii care mai de care mai rupte de realitate. La fel de posibil este să persişti în situaţii care nu-ţi fac bine doar pentru a nu te expune posibilităţii de a explora necunoscutul. Lasă comoditatea la o parte, caută să încerci lucruri noi şi gândeşte-te la perspectiva unor experienţe de vis.

Horoscop Rac

Mercur ajunge azi în casa vieţii sociale şi a proiectelor de grup din horoscopul tău general, fapt pentru care se aşteaptă să-ţi direcţionezi în săptămânile care urmează o bună parte din resurse, timp şi energie în această direcţie. Pare că ai un plan temeinic în această direcţie, că-ţi doreşti să consolidezi unele relaţii şi să iei toate măsurile necesare pentru a te asigura că planul tău merge aşa cum ţi-ai dorit. Ca o recomandare, încearcă să te deschizi mai mult la experienţe şi oameni noi pentru că s-ar putea să aducă schimbări pozitive şi destul de importante în viaţa ta.

Horoscop Leu

Intrarea lui Mercur de astăzi în casa carierei şi a statutului social vorbeşte întâi şi-ntâi de faptul că vei comunica mai uşor cu superiorii şi persoanele situate cu o treaptă mai sus în ierarhia socială şi/ sau profesională. Emani profesionalism prin felul în care te exprimi, se vede că ai răspunsuri studiate şi nu vorbeşte fără tine, lucrurile pe care astfel de persoane le apreciază destul de mult. S-ar putea să fi ajuns în punctul în care nu mai trebuie să demonstrezi mare lucru, ci doar să faci networking în cercurile potrivite. Acum ar fi momentul să faci acest lucru.

Horoscop Fecioară

Mercur intră azi în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să observi că, în săptămânile următoare, tinzi mai mult decât de obicei spre stabilitate şi siguranţă. E drept că astfel de deziderate ar putea să te facă să pari o persoană plictisitoare, dar cine contează cu adevărat pentru tine va înţelege motivele pentru care te animă astfel de obiective. De asemenea, te poţi aştepta la călătorii pe distanţe măricele de casă şi/ sau la interacţiuni cu anumite instituţii de învăţământ superior sau cu alte organisme ale statului. Succesul va fi de partea ta.

Horoscop Balanţă

Ingresul lui Mercur în casa banilor şi a bunurilor deţinute şi/ sau câştigate în asociere cu terţe persoane spune că s-ar putea ca, în săptămânile care urmează, să apară oportunităţi de a spori resursele avute la comun sau de a valorifica unele dobânzi sau economii realizate împreună. Este important totuşi să realizezi la timp că încăpăţânarea nu-şi are locul în momente-cheie ca acestea. Trebuie să dai dovadă de disponibilitatea necesară de a vedea lucrurile din perspectiva celuilalt, cu toate că ideile tale sunt mult diferite de ale sale. Gândeşte-te totuşi că n-ai decât de câştigat dacă procedezi în acest mod.

Horoscop Scorpion

Mercur poposeşte azi în semnul Taurului, tranzit ce pentru tine semnifică şansa de a comunica mai eficient cu partenerul de viaţă şi/sau afaceri. S-ar părea că vine o doză sănătoasă de realism şi simţ practic din partea tuturora dintre voi, ceea ce permite să se ducă discuţii de substanţă între tine şi clienţii existenţi sau potenţiali, colaboratori, asociat(ţi) sau persoana iubită. Din câte se pare, s-ar putea să ajungeţi mai repede decât v-aţi închipuit la o concluzie şi să treceţi deja la treabă. Aveţi multe de făcut, mai multe de descoperit, dar şi un ideal comun pentru care să trageţi.

Horoscop Săgetător

Ingresul lui Mercur în casa muncii din horoscopul tău general marchează debutul unei perioade de câteva săptămâni în care randamentul de care dai dovadă s-ar putea să atingă unele cote la care arareori se ridică în mod obişnuit. Unde mai pui că vorbeşti pe limba colegilor de muncă, ceea ce creează un climat de lucru în care poţi să-ţi etalezi productivitatea şi te simţi pregătit(ă) să înfrunţi orice provocare la nivel profesional. Cât priveşte sănătate, caută să faci mai multă mişcare. Acest tranzit te poate predispune să iei în greutate niţeluş, deci caută să eviţi cumva un astfel de scenariu.

Horoscop Capricorn

Cu Mercur în casa iubirii şi a copiilor, te poţi aştepta ca, în săptămânile care urmează, să fii mai atentă decât de obicei la nevoile şi dorinţele partenerului şi ale celor mici. De asemenea, dacă se aduce în discuţie perspectiva întemeierii unei familii cu persoana iubită sau poate extinderea ei, s-ar putea să tranşezi cu extrem de mult realism situaţia. În plus, eşti extrem de sincer(ă) şi vezi viaţa aşa cum este, ceea ce nu-ţi permite poate să fii atât de afectuos(oasă) pe cât şi-ar dori cei dragi. Gândeşte-te ce-i de făcut totuşi ca să nu creadă că-i ceva personal.

Horoscop Vărsător

Intrarea lui Mercur în semnul Taurului atrage atenţia asupra familiei de origine. Cu ocazia acestui tranzit, s-ar putea să-ţi dai seama că peste unele idei nu se trece şi că totu-i bine atâta timp cât anumite subiecte nu se pun pe tapet. Poate ar trebui să înveţi să le ocoleşti, mai ales dacă nu sunt de o importanţă reală pentru niciunii dintre voi. În rest, ingresul planetei în această casă mai aduce noroc acelor nativi(e) care caută să-şi achiziţioneze o casă sau să schimbe actualul spaţiu de locuit cu un altul. S-ar putea să dea peste o ofertă foarte bună.

Horoscop Peşti

Mercur ajunge azi în casa comunicării din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să fii ceva mai rezervat(ă) în săptămânile care urmează. Acest lucru nu înseamnă automat că eşti scump(ă) la vorbă, ci doar că preferi să laşi faptele să vorbească în locul tău şi nu te bagi acolo unde nu-ţi fierbe oala. Per ansamblu, aceasta este o tactică bună, dar uneori trebuie să fii persuasiv(ă) şi cuceritor(oare) când interacţionezi cu ceilalţi. Ştii să te exprimi, eşti bine informat(ă) şi opiniile tale au greutate, motiv pentru care ar fi păcat să nu le arăţi şi celorlalţi acest lucru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici