HOROSCOP 7 IANUARIE 2020: Cele patru zodii care ar putea avea parte de probleme la locul de muncă sau acasă

Marţea aceasta se află sub influenţa aspectului tensionat de opoziţie trasat de Luna proaspăt intrată în Gemeni la Marte din Săgetător. Zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) pot avea parte de tensiuni la locul de muncă sau acasă.

18383 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 7 IANUARIE 2020: Cele patru zodii care ar putea avea parte de probleme la locul de muncă sau acasă

HOROSCOP 7 ianuarie 2020

HOROSCOP 7 IANUARIE BERBEC

În dimineaţa aceasta, eşti sociabil(ă) şi comunicativ(ă). În plus, te descurci de minune atunci când vine vorba de multitasking, în sensul că te ocupi cu succes de mai multe sarcini în acelaşi timp. Lucrurile riscă să se schimde de dup-amiază încolo, atunci când tinzi să intri în conversaţii care se duc pe un ton ridicat, dezbătând subiecte pe tema cărora ţi-e greu să ajungi la un consens cu interlocutorii. Pentru a trata subiecte de substanţă, ai nevoie de mai mult decât dispoziţia necesară să vorbeşti câte în lună şi în stele. Trebuie să ştii când să te opreşti să asculţi activ.

HOROSCOP 7 IANUARIE TAUR

Banii constituie o preocupare importantă pentru tine astăzi. Este posibil ca, în prima parte a zilei, să îţi parvină unele informaţii în legătură cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de a investi o parte din resursele de care dispui cu scopul de a le înmulţi în viitorul apropiat. Cândva dup-amiază ai putea afla însă că lucrurile nu stau chiar atât de roz. Unele dintre ele implică riscuri la care ar fi indicat să nu te expui ori poate că apar cheltuieli care nu îţi mai permit să glisezi capital într-o direcţie care ţi-ar putea aduce profit cândva.

HOROSCOP 7 IANUARIE GEMENI

În principiu, dispoziţia ta de astăzi este una bună. Ai un tonus fizic şi mental ridicat, ceea ce îţi permite să duci la bun sfârşit tot ceea ce ţi-ai propus pentru astăzi. Intervin însă unele provocări pe acest plan: este vorba de unele interacţiuni tensionate cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, clienţii şi/ sau colaboratorii, semn că starea ta de spirit ar putea avea de suferit, la fel ca şansele tale de a finaliza toate activităţile de pe agenda zilei. Încearcă să nu te laşi prea mult afectat(ă) de eventualele discuţii în contradictoriu sau şicane care riscă să apară.

HOROSCOP 7 IANUARIE RAC

De regulă, nu eşti o persoană extrovertită, dar astăzi s-ar putea să fii mai retras(ă) decât de obicei. Acest lucru nu înseamnă automat că tonusul tău mental lasă de dorit, ci doar că faci faţă mai greu presiunii venite din exterior şi stresului exercitat de companiile numeroase. Nu este de mirare aşadar dacă la serviciu nu dai randamentul obişnuit. Fie că lucrezi într-un mediu solicitant sau nu, cert este că resimţi mai puternic impactul eventualilor factori perturbatori care pot apărea pe parcursul acestei zile. Caută să nu îi iei personal şi încearcă să te menţii cumva pe linia de plutire.

HOROSCOP 7 IANUARIE LEU

Timpul de care dispui astăzi este parcă insuficient pentru multitudinea de activităţi care aşteaptă să fie gestionate. Pe de-o parte, sunt proiectele şi planurile pe termen lung în privinţa cărora poţi face progrese reale azi, iar pe de altă parte sunt chestiunile de cuplu sau care îi privesc pe copii şi de care trebuie să te ocupi la fel de urgent. În primă fază, s-ar putea să îţi crească vertiginos nivelul de stres gândindu-te câte ai de făcut, dar dacă încerci să te menţii în controlul lucrurilor, vei vedea că reuşeşti să jonglezi cu toate eficient până la finele zilei.

HOROSCOP 7 IANUARIE FECIOARA

Atenţia îţi este îndreptată astăzi în zona sectorului profesional, acolo unde se ivesc oportunităţi să te afirmi şi să pui o cărămidă în plus la relaţia cu superiorii. În felul acesta, s-ar putea să ieşi de la serviciu ceva mai târziu decât de obicei, să îţi aduci câte ceva de lucru acasă ori să nu ai prea multă energie de investit în gospodărie şi în relaţia cu cei dragi. Din nefericire, s-ar putea ca apropiaţii să nu te menajeze prea mult: ai promis poate că faceţi ceva special împreună ori că te ocupi de treburi gospodăreşti restante. Explică-le totuşi situaţia.

HOROSCOP 7 IANUARIE BALANTA

Nici tu nu te numeri astăzi printre nativii(ele) zodiilor care fac cel mai bine faţă dezbaterilor. Ce-i drept, comunici bine cu ceilalţi în prima parte a zilei, dar dacă ai parte de negocieri sau alte discuţii cu mize mari, nu te baza întru-totul pe capacitatea ta de a te exprima liber, fără să îţi faci temeinic lecţiile înainte. Aşadar, asigură-te că te pregăteşti pentru orice scenariu pe care l-ar putea îmbrăca discuţia la care iei parte, mai ales dacă ai programată astăzi o întrevedere de afaceri, un pitch sau un interviu de angajare. Îţi vei mulţumi mai târziu pentru aceasta.

HOROSCOP 7 IANUARIE SCORPION

Finanţele pot constitui un subiect sensibil pentru tine astăzi. Este drept că ai putea obţine mici profituri de pe urma unor activităţi extraprofesionale sau graţie unor proiecte în care eşti implicat(ă) cu alte persoane, dar nu te agăţa de acest lucru pentru a depăşi valoarea listei de cumpărături de azi. Există riscul să apară cheltuieli pe care nu le-ai preconizat sau pe care nu aveai cum să le anticipezi şi este nevoie să ai pe ce pune mâna în situaţii ca acestea. În caz contrar, bugetul tău ar putea fi destabilizat serios de o astfel de urgenţă de ordin economic.

HOROSCOP 7 IANUARIE SAGETATOR

Ceva din personalitatea interlocutorilor tăi de astăzi sau felul în care comunică nu se pupă deloc cu felul tău de a fi. Tu eşti genul care gândeşte holistic lucrurile, face conexiuni şi legături între informaţii, în timp ce partenerul de viaţă/ afaceri, clienţii şi/ sau colaboratorii nu reuşesc (în opinia ta cel puţin) să îşi formeze o viziune unitară. În condiţii ca acestea, interacţiunile voastre de azi ar putea eşua lamentabil, ceea ce este cu atât mai periculos dacă trebuie să ajungeţi urgent la un compromis în privinţa unei teme urgente de discuţie. Încearcă să armonizezi cumva aceste abordări diferite.

HOROSCOP 7 IANUARIE CAPRICORN

Îţi este greu astăzi să stai locului şi să te concentrezi la un singur lucru pentru prea multă vreme. Această dispoziţie nu este favorabilă nici nativilor(elor) acestui semn care lucrează la birou, nici celor care au un loc de muncă mai solicitant din punct de vedere fizic. În cazul primilor(elor), sarcinile de lucru dificile le pot da mari bătăi de cap (la propriu şi la figurat), iar în ceea ce îi priveşte pe cei din urmă, s-ar putea ca riscul micilor accidentări să crească destul de mult. În ambele situaţii, calitatea muncii depuse azi poate avea de suferit cam mult.

HOROSCOP 7 IANUARIE VARSATOR

Ceva îţi spune astăzi să te bucuri mai mult de ceea ce îţi aduce clipa, ceea ce şi intenţionezi să faci după orele de program. Intenţionezi probabil să te bucuri de hobby-urile tale ori să petreci timp de calitate cu persoana iubită şi/ sau copiii. Constaţi însă că eşti solicitat(ă) pe alte planuri; realizezi că poţi înregistra progrese substanţiale şi în privinţa unor planuri de viitor la care ţii foarte mult. Ori un prieten are nevoie de tine pentru că trece prin momente mai dificile. Aşadar, nu este de mirare dacă te simţi ca un arc întins la ambele capete.

HOROSCOP 7 IANUARIE PESTI

Unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn trec printr-o perioadă mai aparte în raport cu familia, alţii(tele) sunt în plin proces de construcţie/ amenajare/ redecorare a locuinţei ori se ocupă de alte chestiuni locative la fel de importante. În consecinţă, este de înţeles dacă mintea nu le stă întru-totul la ceea ce au de făcut la serviciu. În felul acesta, riscă să se creeze o tensiune între cele două domenii de viaţă cândva pe parcursul acestei zile. Este foarte important cum o gestionezi, mai ales în condiţiile în care cei dragi şi/ sau şefii nu au obiceiul să uite şi să ierte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici