HOROSCOP 8 noiembrie 2019: Zodiile care primesc astăzi un imbold de energie şi oportunităţi financiare de neratat

Luna poposeşte în această dup-amiază în semnul Berbecului, de unde le trimite un imbold de energie zodiilor de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător). Nici semnele de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) nu o duc rău, graţie aspectului armonios de trigon lansat de Soarele din Scorpion lui Neptun retrograd din Peşti.

5227 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 8 noiembrie 2019: Zodiile care primesc astăzi un imbold de energie şi oportunităţi financiare de neratat

HOROSCOP 8 noiembrie 2019

Berbec

Astăzi, Luna se întoarce în semnul naşterii tale, iar odată cu ea sosesc şi o doză suplimentară de energie şi optimism. Îţi rămâne totuşi la fel de ascuţită intuiţia, dar îţi dai seama mai uşor când este cazul să te gândeşti mai mult la tine decât la ceilalţi. Această atitudine echilibrată, care ştie să penduleze între empatie şi atenţie acordată propriilor interese, îţi va fi de mare folos astăzi, mai ales în acele situaţii faţă de care nu îţi este tocmai uşor să te poziţionezi. Ţine cont de nevoile şi dorinţele celorlalţi, dar totuşi nu în detrimentul binelui tău personal.

Taur

Starea ta de spirit de astăzi este una reactiv(ă) la ceea ce se întâmplă în jurul tău. Îţi va fi greu aşadar să accepţi că unele lucruri care se întâmplă nu sunt în puterea ta de control. În felul acesta, s-ar putea să te superi repede din tot felul de lucruri, răspunzând la circumstanţe într-o manieră care nici ţie nu îţi este familiară. În acelaşi timp însă, te bucuri de un context astral favorabil negocierilor, întrevederilor de afaceri şi solicitărilor de împrumuturi sau finanţări. Nu îi permite acestei dispoziţii să interfereze cu perspectivele de care ai parte în plan relaţional.

Gemeni

Nivelul de randament de care dai dovadă astăzi este unul ridicat, ceea ce îţi permite astăzi să te ocupi de sarcini de serviciu pe care nu le-ai fi abordat la sfârşit de săptămână lucrătoare. Mai mult decât atât, afişezi şi o atitudine voluntară, cu spirit de iniţiativă, care te ajută să vezi oportunităţi pe care alţii nu le observă şi să te apropii de oameni cu care poţi construi relaţii lucrative, de mare perspectivă. După programul de la serviciu, s-ar putea să te întâlneşti spontan cu grupul de prieteni sau cu câţiva dintre amici. Îţi va face bine să-i vezi.

Rac

Centrul tău de interes se mută astăzi în plan profesional, acolo unde dovedeşti eficienţă în acţiune şi o mentalitate de învingător(oare). Dacă reuşeşti să îţi ţii în frâu tendinţa de a trata oarecum superficial unele chestiuni pe care crezi că le poţi face cu ochii închişi, s-ar putea să atragi atenţia unuia dintre superiori şi să obţii unele beneficii de pe urma acestui lucru. În caz contrar, s-ar putea să faci greşeli care te miră până şi pe tine. În plan sentimental, lucrurile par să meargă cel puţin la fel de bine, bucurându-te de căldură şi afecţiune din partea partenerului.

Leu

Orice s-ar întâmpla azi, cert este că tonusul mental necesar pentru a vedea partea plină a paharului şi a te adapta în timp util oricăror schimbări care apar în agenda zilei. Este greu de anticipat care este oferta de evenimente pe care o propun astrele astăzi, dar există posibilitatea ca, cel puţin în cazul unor nativi(e), să implice călătorii la distanţe mai mici sau mai mari de casă ori interacţiuni cu instituţiile statului. La nivelul vieţii de familie, te bucuri de armonie în raport cu familia. Te simţi înţeles(asă) şi susţinut(ă) în tot ceea ce îţi propui în aceste zile.

Fecioară

Astrele îţi potenţează astăzi abilităţile de comunicare, prilej numai bun să le utilizezi pentru a discuta cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, colaboratorii şi/ sau clienţii oportunitatea unor investiţii din resursele comune sau alte modalităţi de a încasa profituri în această perioadă. În cazul altor nativi(e), ar putea fi vorba despre unele tratative sau negocieri în vederea derulării unor proiecte. Indiferent de circumstanţa în care te afli, cert este că nu trebuie să pierzi prea mult vremea întorcând subiectele pe toate părţile. Este nevoie de viteză de reacţie şi un timp de răspuns rapid din partea voastră, a tuturor.

Balanţă

Astrele te înzestrează astăzi cu abilitatea de a sesiza la timp oportunităţile de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor, indiferent dacă vin pe filiera locului de muncă sau a unor activităţi extraprofesionale pe care le derulezi în timpul liber. Îţi dai seama intuitiv de unde s-ar putea să apară şi care merită într-adevăr investiţiile de timp şi energie de care eşti capabil(ă). Nu îţi lipsesc nici abilităţile sociale, ceea ce înseamnă că faci progrese, de asemenea, în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, colaboratorii şi clienţii. Te-ai poziţionat pe o curbă ascendentă. Ţine-o tot aşa.

Scorpion

Te numeri astăzi printre cele mai energice semne ale Zodiacului, iar capacitatea de a face faţă provocărilor pe care o afişezi te uimeşte până şi pe tine. Este drept că nu toate merg conform planului la serviciu, dar nu te pierzi cu firea şi mergi înainte. Există însă posibilitatea să internalizezi toată această presiune de a activa la înălţime, ceea ce poate duce la dureri de cap sau o stare de extenuare din care îţi va fi destul de greu să ieşi. Caută aşadar să îţi faci timp pentru tine în weekend şi să îţi iei mintea de la probleme.

Săgetător

De regulă, eşti o persoană expansivă şi deschisă la experienţe noi, dar ceva din energia trimisă de astre în direcţia ta astăzi îţi scoate la iveală latura introvertită. În contexte restrânse, de oameni care gândesc la unison cu tine, performezi la înălţime şi pare că nu s-a schimbat nimic în comportamentul tău, dar atunci când ai de-a face cu mai multe persoane, iar unele dintre ele nu sunt pe placul tău, poţi avea tendinţa de a te retrage în tine. Pe un fundal ca acesta, momentele cu familia şi partenerul/ copiii se pot dovedi cel mai bun plan pentru tine.

Capricorn

Atmosfera de acasă prezintă un risc crescut ca tensiunile să escaladeze, dar te ajută faptul că astrele îţi oferă abilitatea necesară de a sesiza la timp când se poate ajungă la conflict. Când vezi că lucrurile nu se îndreaptă în direcţia cea mai bună, mută discuţia pe un subiect care ştii că vă aduce mai aproape în loc să vă îndepărteze. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să apară veşti bune în privinţa unui proiect de finanţare depus recent. Ori poate că o persoană pe care o doreai în echipa ta de proiect a decis finalmente să ţi se alăture.

Vărsător

Fii cu ochii în patru pentru că te vizitează astăzi o serie de oportunităţi financiare pe care nu trebuie să le ratezi. Ce-i drept, nu îţi lipseşte simţul de a le mirosi la timp, înainte să ţi-o ia altcineva înainte, dar s-ar putea ca deficienţele de tact şi diplomaţie pe care le afişezi astăzi să îţi pună totuşi piedici. Încearcă să cultivi acele relaţii de pe urma cărora poţi căpăta ponturi şi sfaturi despre cum să dobândeşti câştigurile pe care le meriţi. Nu este nevoie decât de un minim de implicare pentru a-ţi dezvolta un grup de oameni de calitate.

Peşti

Nici pe tine nu te ocolesc şansele de câştig, dar s-ar părea că, în cazul tău, o atitudine orientată spre rezultate şi mai puţin către networking s-ar putea să te ajute mai mult. Unde mai pui că se şi potriveşte personalităţii tale, care nu este neapărat cea mai comunicativă la orice moment din zi. Iată aşadar un prilej mai mult decât bun să îţi vezi de treabă şi să te asiguri că livrezi cel mai bun rezultat posibil. S-ar putea să îţi depăşeşti până şi ţie aşteptările, ca să nu mai vorbim de superiori sau persoana care ţi-a solicitat serviciile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici