Horoscop, 9 Aprilie 2019: Taurii ar trebui astăzi să se abţină de la cheltuieli, iar Capricornii să fie atenţi la starea de sănătate. Veşti bune pentru Gemeni!

Horoscop, 9 Aprilie 2019. Luna intră astăzi în Gemeni şi face o conjuncţie cu Marte, conferind multă determinare şi un plus de energie zodiilor de Aer, mai precis Gemenilor, Balanţelor şi Vărsătorilor.

3904 afişări
Imaginea articolului Horoscop, 9 Aprilie 2019: Taurii ar trebui astăzi să se abţină de la cheltuieli, iar Capricornii să fie atenţi la starea de sănătate. Veşti bune pentru Gemeni!

Horoscop, 9 Aprilie 2019

Horoscop Berbec

 

 

Abilităţile tale de comunicare şi socializare sunt mult potenţate de astre astăzi, astfel că dacă iei cuvântul într-o şedinţă, ai o audienţă la superiori sau duci o negociere, vei exprima fără probleme exact ceea ce vrei să transmiţi. Iată aşadar o oportunitate bună să îţi faci ideile cunoscute şi să impresionezi plăcut. Important este să nu te pierzi cu firea în dezbateri, depăşind barierele tactului. În caz contrar, s-ar putea ca discuţiile să degenereze într-un război al argumentelor pe care rişti să-l pierzi. Limita între asertivitate şi agresivitate este arareori uşor de observat, dar fii cu ochii-n patru tot timpul.

Horoscop Taur

 

 

Sectorul financiar s-ar putea să fie destul de instabil astăzi. Profiturile se vor arăta cu siguranţă, dar s-ar putea ca cheltuielile să fie cel puţin la fel de însemnate. Ceea ce trebuie tu să faci aşadar este să le armonizezi cât de bine poţi, creând un echilibru între cele două. Altfel, s-ar putea să primeze impulsul, dedându-te la cumpărături mai consistente decât îţi permite bugetul şi câştigurile suplimentare. Caută să dai dovadă de chibzuinţă şi limitează-te doar la ceea ce este urgent şi de o reală importanţă pentru cei dragi. Pune deoparte restul pentru zile când nu poţi evita cheltuielile.

Horoscop Gemeni

 

 

Dacă săptămâna n-ai început-o prea bine dispus(ă), iar bateriile tale păruseră a nu se fi încărcat suficient peste weekend, astăzi pari să te simţi bine în pielea ta, pozitiv(ă) şi gata să înfrunţi orice provocare pe care o întâlneşti în drum. Dai dovadă de consecvenţă şi ambiţie, ceea ce te ajută să perseverezi în tot ceea ce-ţi propui. Ţine cont însă că prioritatea ta principală ar trebui să fie astăzi propria persoană. Caută deci să te răsfeţi într-un fel sau altul, mai ales dacă te-ai cam pus pe ultimul loc-n ultimele zile. Acum este momentul să străluceşti şi s-o arăţi.

Horoscop Rac

 

Eşti extrem de activ(ă) mental astăzi, dar s-ar putea ca gândul să nu-ţi fugă totdeauna la lucruri bune. Poţi fi tentat(ă) să construieşti tot felul de scenarii care mai de care mai îndepărtate de realitate şi să-ţi iroseşti energia gândindu-te la ele. Ceea ce încearcă astrele să-ţi transmită astăzi este faptul că trebuie să găseşti resursele interioare pentru a te concentra pe lucruri care chiar contează. Uneori, tot ce poţi face este să laşi Universul să lucreze atunci când ai epuizat orice strategie de a instaura ordinea sau de a menţine controlul. Lasă lucrurile să evolueze şi pe cont propriu.

 

Horoscop Leu

 

 

S-ar părea că astăzi te trage firea să fii mai activ(ă) decât de obicei pe plan social. Nu încape discuţie că eşti o persoană populară, dar azi s-ar putea să simţi nevoia să te vezi cu prietenii, cu toate că angajamentele de acest gen nu erau pe agenda zilei de marţi. De asemenea, se întrevăd mici succese pentru cei(le) determinaţi(te) să ducă la bun sfârşit un proiect de grup sau să pună pe picioare o afacere, în ciuda adversităţilor cu care se întâlnesc. Optimismul de care te bucuri astăzi îţi permite să faci paşi fermi în direcţia unui viitor luminos.

Horoscop Fecioară

 

 

Prioritatea ta numărul unu de astăzi ar trebui să fie cariera. Bate un vânt prielnic de afirmare pe acest plan şi n-ar strica să te laşi purtat de curenţi. Fă-ţi treaba bine, livrează rezultate peste aşteptări şi vei vedea că nu va dura mult până când superiorii vor observa ambiţia şi perseverenţa ta. S-ar putea, de asemenea, să nu treacă mult timp până când vei atrage atenţia unor persoane de vază care îţi propun un proiect extraprofesional sau chiar te curtează cu un post la o companie concurentă. Oricare ar fi situaţia, eşti pe val şi stârneşti mult interes profesional.

Horoscop Balanţă

 

 

Dacă te caracterizează ceva astăzi, cuvântul-cheie ar fi setea de cunoaştere. Eşti un burete de informaţii noi, care te ajută fie să te dezvolţi pe plan personal, fie să te pui la curent cu ceea ce este nou în domeniul tău de activitate. Interesează-te dacă poţi participa la cursuri de perfecţionare continuă, la seminare cu personalităţi din sfera ta de muncă sau, de ce nu, la ateliere care te pot ajuta să intuieşti cum anume îţi poţi atinge adevăratul potenţial. Astrele favorizează, de asemenea, schimburile de experienţă în străinătate sau programele de studii peste hotare. Gândeşte-te ce ţi s-ar potrivi.

Horoscop Scorpion

 

 

În cazul în care tu şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri vă gândeaţi cum să investiţi resursele comune cu scopul de a le valorifica sau înmulţi, iată că pot apărea astăzi oportunităţi în această direcţie. S-ar putea să aveţi însă idei diferite despre cum anume ar trebui să procedaţi în acest caz, dar dacă vă adunaţi forţele, puneţi mână de la mână şi marşaţi în aceeaşi direcţie cu toată forţa, s-ar putea ca profiturile să apară mult mai devreme decât dacă trageţi în sensuri opuse. Merită menţionat, de asemenea, că te bucuri de o atmosferă animată pe plan intim.

Horoscop Săgetător

 

 

Parteneriatele ar trebui să constituie o prioritate pentru tine astăzi. Fie că este vorba de cel profesional sau sentimental, cert este că se întâmplă lucruri în raport cu ceilalţi şi nu ai timp să te plictiseşti. Aveţi planuri şi proiecte împreună şi pare că, cel puţin astăzi, sunteţi la fel de puşi pe fapte mari. Iată deci o zi bună să conturaţi împreună idei pentru viitor, să le dezbateţi şi să ajungeţi la o strategie comună. Atâta timp cât trageţi în aceeaşi direcţie, aveţi toate şansele să realizaţi lucruri mari prin asocierea voastră. Ţineţi minte doar că sunteţi o echipă.

Horoscop Capricorn

 

 

Dispui astăzi de un randament mai crescut decât de obicei, fapt pentru care n-ar strica să tragi tare la serviciu. Eşti determinat(ă) să finalizezi un proiect cu care te-ai lupta de ceva zile încoace, iar astrele îţi conferă capacitatea necesară de a livra rezultate pe măsura perseverenţei tale. Iar cum cu energia pari să stai la fel de bine, nu ar strica să ajungi pe la sală ori să dai o fugă prin parc după program. În felul acesta, nu doar că te achiţi mai mult decât onorabil de sarcinile de serviciu, dar faci ceva benefic şi pentru sănătatea ta.

Horoscop Vărsător

 

 

Se anunţă astăzi o zi reuşită atât pentru nativii(ele) acestei zodii care sunt implicaţi(te) într-o relaţie consacrată, cât şi pentru cei(le) care sunt însă în căutarea jumătăţii. Faptul că sunteţi activi pe scena de dating şi în viaţa sentimentală vă ajută să faceţi demersuri reale pentru a dobândi exact ceea ce vă doriţi pe acest plan. Aşa se face că revine spontaneitatea în cuplu în cazul celor dintâi, iar burlacii(ăciţele) au chef de socializare şi nu se dau în lături să folosească orice armă de seducţie pentru a cuceri reduta mult dorită. Căutaţi să dedicaţi timp acestui domeniu pe dup-amiază.

Horoscop Peşti

 

 

Pe fondul aspectelor astrale de astăzi, se prefigurează că atmosfera din cadrul familie să fie extrem de animată astăzi, poate chiar uşor inflamabilă, dacă întreci anumite limite. În cazul altori nativi(e) ai(ale) acestui semn, s-ar putea să fie vorba de o preocupare pentru chestiuni de ordin imobilar. Poate că dimineaţa sau dup-amiaza îi surprinde în căutarea unui spaţiu locativ în vederea închirierii sau cumpărării ori pe la magazine în căutarea celor necesare amenajării sau redecorării căminului personal. Oricare ar fi situaţia, cert este că energiile cosmice le conferă multă energie să fie mai implicaţi(te) decât de obicei în asemenea chestiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici