HOROSCOP 9 IANUARIE 2020: Trei zodii vor fi astăzi extrem de sensibile

HOROSCOP 9 IANUARIE 2020. Luna poposeşte astăzi în semnul Racului, sensibilizând zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti).

5678 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 9 IANUARIE 2020: Trei zodii vor fi astăzi extrem de sensibile

HOROSCOP 9 IANUARIE 2020

HOROSCOP 9 IANUARIE BERBEC

Ziua de azi te surprinde preocupat(ă) de unele chestiuni locative sau care ţin de gospodărie sau viaţa domestică. Astrele nu prefigurează provocări (sau nu altele decât există deja) la acest nivel, prilej numai bun să te concentrezi pe acest sector după ce te întorci de la serviciu. Dacă încă nu ţi-ai făcut un program pe azi, află că poţi duce la bun sfârşit sarcini casnice sau alte treburi care privesc familia ta. S-ar putea să te surprindă randamentul şi tactul de care dai dovadă pe acest plan, deci încearcă să profiţi de climatul cosmic favorabil de pe parcursul acestei zile.

HOROSCOP 9 IANUARIE TAUR

Astrele îţi potenţează astăzi abilităţile de comunicare şi socializare, semn că excelezi în orice context care presupun să îţi faci auzite opiniile şi să împărtăşeşti idei cu cei din jur. Aceste conjuncturii includ - dar nu se limitează la - interviuri de angajare, întrevederi de afaceri cu potenţiali colaboratori sau clienţi, şedinţe de creaţie şi brainstorming, pitch-uri şi chiar sesiuni de negocieri în care ţi-ai pus multe speranţe. Faptul că ştii când să te opreşti să asculţi şi faptul că reuşeşti să citeşti printre rânduri te ajută să vezi dincolo de aparenţe şi să îţi adaptezi rapid strategia de abordare a interlocutorului.

HOROSCOP 9 IANUARIE GEMENI

Centrul tău de interes de astăzi ar trebui să îi reprezinte finanţele. Indiferent dacă ţi-ai revenit de pe urma sărbătorilor sau resimţi încă efectul cheltuielilor pe care le-ai făcut pentru pregătirea lor, cert este că Luna îţi atrage azi atenţia asupra importanţei economisirii şi a calculării atente a riscurilor în plan economic. Tot pe fondul tranzitului ei s-ar putea să apară şanse de câştig sporit prin intermediul unor oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor resurse deja existente prin intermediul unor investiţii. Nu te arunca însă cu capul înainte, ci cântăreşte îndelung ce urmează să faci.

HOROSCOP 9 IANUARIE RAC

Luna poposeşte astăzi în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că a doua parte a acestei săptămâni este despre tine. Primeşti multă atenţie din partea celorlalţi, toţi ochii sunt pe tine, motiv pentru care este important să faci o figură frumoasă indiferent de circumstanţele în care te regăseşti pe parcursul acestei zile. Caută aşadar să fii atent(ă) cum te prezinţi, informează-te cu privire la discuţiile în care te vei angrena şi caută să dovedeşti mult tact şi diplomaţie. Este de înţeles dacă ai emoţii, mai ales în situaţii de maximă importanţă pe termen lung, dar eşti mai pregătit(ă) decât crezi.

HOROSCOP 9 IANUARIE LEU

Cu Luna în casa subconştientului din horoscopul tău general, este de înţeles dacă nivelul tău de sensibilitate este destul de ridicat astăzi. Aşadar, este foarte important să nu îţi accentuezi starea rememorând situaţii mai puţin plăcute din trecut ori concentrându-te într-un fel sau altul pe temeri şi frustrări la care mai ai încă de lucrat pentru a te vindeca pe deplin de ele. Caută aşadar să te înconjori de oameni pozitivi şi să eviţi mediile care îţi influenţează negativ starea de spirit. În caz contrar, s-ar putea ca tonusul tău mental să fie destul de puternic afectat de acest tranzit.

HOROSCOP 9 IANUARIE FECIOARĂ

Planurile de viitor avute pe rol şi proiectele în care eşti angrenat(ă) şi/ sau pe care le derulezi în această perioadă reprezintă o prioritate pentru tine. Astăzi pot apărea oportunităţi de a le duce la un nivel următor sau de a face progrese notabile în ceea ce le priveşte. Poate fi vorba despre o discuţie care îţi oferă idei despre cum anume să le dezvolţi ori întâlneşti persoane dispuse să îţi dea o mână de ajutor, fie sprijinindu-te fizic într-o anumită chestiune, fie acordându-ţi suportul financiar de care ai nevoie acum. În orice caz, cer este că viitorul arată bine.

HOROSCOP 9 IANUARIE BALANŢĂ

Pe plan profesional, perspectivele acestei zile sunt bune. Te înţelegi bine cu superiorii, părerea ta contează în ceea ce îi priveşte şi rezişti bine la presiunile la care eşti supus(ă) în plan profesional. Este drept că nu te aşteaptă o zi prea uşoară, în sensul că programul este încărcat şi responsabilitatea care îţi revine destul de ridicată. Dar cu toate acestea, eşti în formă bună şi gata să uimeşti prin abilitatea ta de a duce la bun sfârşit tot ce ţi s-a delegat. Ştii că ascensiunea ta profesională depinde de modul în care gestionezi asemenea situaţii, ceea ce te motivează.

HOROSCOP 9 IANUARIE SCORPION

Din pricina climatului astral de astăzi te sensibilizezi foarte uşor. În consecinţă, nici nu îţi ia mult să te lezezi din cauza unor lucruri care altfel nu te-ar fi deranjat. Ţii mult la principiile tale şi nu faci rabat de la ele prea uşor. Ţine totuşi cont că dacă ţi se pare că se atentează la ele, s-ar putea să nu fie vorba decât de o impresie falsă. Ori de un gest sau o vorbă pe care le-ai interpretat eronat. Activează-ţi filtrul raţiunii în situaţii ca acestea şi încearcă să vezi dincolo de aparenţe. În felul acesta, eviţi unele neînţelegeri.

HOROSCOP 9 IANUARIE SĂGETĂTOR

Şi tu te numeri printre nativii(ele) zodiilor care iau prea personal anumite lucruri. În cazul tău, este vorba cel mai probabil de unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Eşti o persoană care pune mare preţ pe buna înţelegere dintre tine şi persoana cu care convieţuieşti sau cu care derulezi afaceri, fapt pentru care te supără tare situaţiile în care ajung să te dezamăgească într-un fel sau altul. Înainte să iei ceea ce îţi spun sau fac ca pe o lovitură, încearcă să discuţi cu ei şi să îţi verbalizezi eventualele nemulţumiri pe un ton calm.

HOROSCOP 9 IANUARIE CAPRICORN

Partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri ar putea fi într-o pasă destul de sensibilă astăzi. Se emoţionează destul de uşor, pun la suflet şi acordă importanţă unor lucruri pe care poate tu nu le consideri decât un fleac. Spre deosebire de ei, eşti o persoană raţională cu orientări practice care nu se lezează prea uşor, semn că dacă vrei să vorbeşti pe limba lor, este important să ai grijă cum îţi construieşti discursul. S-ar putea să ia în nume de rău anumite lucruri sau să se ofenseze dacă acţionezi aşa cum o faci tu în mod normal. Ai grijă.

HOROSCOP 9 IANUARIE VĂRSĂTOR

Tonusul tău fizic nu este unul prea bun astăzi, semn că rezistenţa ta la stres şi capacitatea de a face faţă la efort sunt mai reduse decât de obicei. În principiu, dacă este posibil, recomandarea astrelor ar fi aceea de a nu te suprasolicita cu sarcini de serviciu care presupun perioade lungi de concentrare sau oboseală mare la nivel fizic. Axează-te pe ceva mai uşor, care-ţi permite să iei pauze atunci când simţi nevoia. În plus, s-ar putea ca atmosfera de la locul de muncă să fie destul de încărcată, ceea ce poate atârna şi mai greu pe umerii tăi.

HOROSCOP 9 IANUARIE PEŞTI

Aceasta este o zi perfectă pentru a te concentra pe relaţia cu cei dragi, dar mai ales pe cea cu persona iubită şi/ sau copiii. Aşadar, dacă nu ţi-ai conceput un program clar pentru după serviciu, nu ar fi rău să te gândeşti la unele activităţi menite să vă aducă împreună şi care v-ar permite să petreceţi timp de calitate împreună. Poate aveţi preocupări de timp liber în comun sau există planuri pe care le-aţi tot amânat şi pentru care aţi avea mai mult timp astăzi. Îţi va prinde foarte bine să stai mai mult în compania persoanelor dragi ţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici