HOROSCOP 9 octombrie 2019: Trei zodii se bucură astăzi de oportunităţi în plan social şi sentimental

Luna din Peşti aderă astăzi la un armonios trigon cu Venus, proaspăt intrată în Scorpion, ceea ce creează oportunităţi în plan social şi sentimental pentru zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti).

10912 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 9 octombrie 2019: Trei zodii se bucură astăzi de oportunităţi în plan social şi sentimental

HOROSCOP 9 octombrie 2019

Berbec

Ziua de azi nu îţi propune provocări în plan relaţional sau profesional, ceea ce înseamnă că ţi se oferă prilejul să te concentrezi pe alte lucruri care vizează mai degrabă starea ta emoţională. Ziua de astăzi este una perfectă pentru a-ţi face timp să te relaxezi şi să te întremezi după stresul la care ai fost supus(ă) în prima parte a săptămânii. Poate reuşeşti să ajungi la o şedinţă de masaj sau îţi faci timp să mergi mai repede la somn în seara aceasta. În definitiv, poţi opta pentru orice fel de activitate care te ajută să îţi recapeţi echilibrul.

Taur

La mijlocul acestei săptămâni se creează cadrul astral propice pentru a demara negocieri în vederea stabilirii unor parteneriate, colaborări sau pentru a-ţi îmbogăţi portofoliul de contracte cu un client important. În cazul în care nu ai derulat încă discuţii în acest sens, dar te-ai ocupat să pregăteşti terenul, caută să programezi pe azi primele întrevederi. La fel de favorizate sunt şi întâlnirile cu eventualii sponsori care te pot ajuta să implementezi o idee de afaceri. Pe plan sentimental, există posibilitatea ca burlacii(ăciţele) acestui semn să cunoască pe cineva cu totul special prin intermediul prietenilor sau chiar din rândul anturajului lor.

Gemeni

În cazul tău, ziua de miercuri vine la pachet cu un nivel ridicat de randament. În felul acesta, s-ar putea să îţi finalizezi mai repede decât credeai sarcinile de lucru, ceea ce-ţi permite să te concentrezi pe dezvoltarea unor idei pe care le vei prezenta mai târziu superiorilor. Îţi faci treaba inteligent în loc să te chinui şi se vede prin intermediul atitudinii pe care o ai la serviciu. Eşti pozitiv(ă), dai dovadă de o atitudine proactivă şi te descurci în orice situaţie, ceea ce te ajută să te remarci şi să atragi cât de curând beneficii de ordin profesional.

Rac

Eşti vivace şi ai un tonus mental ridicat astăzi, semn că ai parte de toate premisele unei zile reuşite. Este drept că dacă te aşteaptă la serviciu sarcini monotone, repetitive sau extrem de migăloase, s-ar putea să ţi se cam taie cheful. Ai putea totuşi să foloseşti alte tehnici de lucru pentru a ajunge la acelaşi rezultat, ceea ce îţi va stârni interesul şi te solicită din punct de vedere creativ. Odată ajuns(ă) acasă, optează pentru activităţi de cuplu sau în raport cu copiii care vă stimulează la nivel intelectual. Sau faceţi o mică excursie ad hoc afară din oraş.

Leu

Dacă ai trecut prin încercări în raport cu cei dragi, astrele îţi aduc astăzi un deznodământ fericit pe acest plan. Ba mai mult decât atât, realizezi că sângele apă nu se face şi că oricare ar fi problemele cu care v-aţi confruntat şi care vă aşteaptă în viitor, nimic nu vă poate îndepărta unii de ceilalţi. În cazul în care ai fost implicat(ă) într-un litigiu patrimonial sau ai avut parte de o încurcătură în raport cu o succesiune, s-ar putea ca astăzi să ţi se dea câştig de cauză. Pe scurt, ai parte de noroc în chestiunile locative şi familiale.

Fecioară

În cazul tău, ziua de astăzi este una favorabilă pentru întrevederi de afaceri, pitch-uri, şedinţe de creaţie, sesiune de brainstorming şi orice alte activităţi, de ordin profesionsal sau personal, care te aduc mai aproape de ceilalţi. Tot azi încearcă să pui pe tapet unele chestiuni de cuplu la care nu a reacţionat bine partenerul acum ceva timp. Spiritele nu se încing într-atât de repede astăzi, iar orgoliile par să nu intervină între voi şi capacitatea de a soluţiona eficient chestiuni de viaţă sentimentală. Nativii(ele) single ar putea fi invitate în oraş de către o persoană pe care o găsesc interesantă.

Balanţă

Mijlocul acestei săptămâni îţi aduce oportunităţi financiare pentru care merită să îţi faci loc în programul de astăzi. Pentru că vin pe filiera unor activităţi extraprofesionale, este nevoie să îţi modifici puţin agenda astfel încât să ai timp pentru ele. Cel mai probabil nu va fi vorba de nişte sume foarte importante, ci mai degrabă de nişte suplimente la salariu care te ajută să acoperi unele cheltuieli pe care nu le-ai luat în calcul. Aşadar, nu le vei simţi efectul prea mult, dar la sfârşit, când tragi linie, vei vedea că nu ai consumat prea mult din bugetul alocat săptămânii.

Scorpion

Zodia naşterii tale se numără printre semnele zodiacale care se bucură astăzi de energie şi un tonus mental bun. Problema ar putea-o însă constitui faptul că nu dispui de randament decât în privinţa acelor sarcini de serviciu care îţi produc satisfacţii imediate sau care se pliază pe dispoziţia ta. În rest, rişti să procrastinezi şi să nu realizezi mare lucru. În cazul unor nativi(e), acest lucru se datorează şi faptului că au cunoscut pe cineva special şi numai la muncă nu le stă mintea. Totuşi, ar fi bine să traseze unele limite şi să nu se lase duşi(se) de val.

Săgetător

De regulă, eşti o persoană extrovertită şi expansivă, dar astăzi s-ar putea să dai dovadă de introspecţie şi să fii destul de retras(ă). Pe de altă parte, acest lucru nu înseamnă că se întâmplă ceva ciudat cu tine sau că treci printr-o perioadă mai dificilă. Pur şi simplu se întmplă că astrele ţi-au ridicat nivelul de sensibilitate şi afişezi un răspuns emoţional mai uşor de observat pentru cei din jur. În astfel de momente, timpul petrecut cu cei dragi îţi va crea acel cadru intim în care să te simţi în siguranţă şi în centrul atenţiei deopotrivă. Vizitează-i sau sună-i.

Capricorn

Dacă lucrezi cu oamenii sau eşti liber profesionist(ă), mijlocul acestei săptămâni se anunţă unul în care faci progrese reale în direcţia unui nou proiect şi/ sau a unor persoane cu care să colaborezi sau care te pot ajuta să îţi finanţezi o idee de afaceri. Astrele complotează să te aducă mai aproape de persoane care îţi împărtăşesc idealurile şi viziunile şi care au experienţa necesară să îţi ofere feedback-ul sau recomandările de care aveai nevoie pentru a continua. În cazul altor nativi(e), se anunţă o zi activ(ă) în plan social, cu tot felul de angajamente care îi solicită în anturaj.

Vărsător

În cazul în care te-ai concentrat pe carieră în ultima perioadă şi ai mărit investiţiile de timp şi efort pe acest plan, s-ar putea ca mijlocul acestei săptămâni să te recompenseze pentru stresul şi oboseala pe care le-ai încasat de ceva timp încoace. Cei(le) mai norocoşi(oase) dintre nativi(e) se trezesc cu o mărire salarială, iar dacă se consideră că ai mai avea ceva de demonstrat, te alegi cu o primă şi o confirmare că te îndrepţi cu paşi repezi în direcţia unui supliment la leafă. În orice caz, nu rămâi cu mâna goală, ceea ce ar trebui să te motiveze.

Peşti

Pare că începi şi închei ziua într-o notă pozitivă, iar acest lucru se datorează numai faptului că ai o încredere nestrămutată în instinctele tale. Astrele nu ne oferă multe detalii despre cum ţi-ar putea merge în plan profesional sau relaţional, dar din aspectele care se creează, ne putem da seama că te descurci în orice situaţie te-ai afla. Eşti bine conectat(ă)la vocea ta interioară şi o consulţi ori de câte ori eşti pus(ă) în faţa unei alegeri. Iar mai mult ca oricând astăzi, citeşti printre rânduri şi analizezi atent limbajul nonverbal. În felul acesta, eşti cu un pas înaintea tuturor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici