HOROSCOP de weekend, 13-14 aprilie 2019, cu Anca Martin: Zodiile pentru care acest sfârşit de săptămână vine cu un plus de bună dispoziţie

HOROSCOP de weekend, 13-14 aprilie 2019. Soarele din semnul Berbecului aderă la un tensionat careu cu Pluto din Capricorn sâmbăta aceasta, fapt pentru care Berbecii, Racii, Balanţele şi Capricornii ar putea fi puţi pe harţă. În schimb, duminică, resimţim energia Lunii din Leu care formează un armonios trigon cu Jupiter din Săgetător, aspect astral care le conferă multă bună dispoziţie zodiilor de Foc, adică Berbecilor, Leilor şi Săgetătorilor.

2787 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP de weekend, 13-14 aprilie 2019, cu Anca Martin: Zodiile pentru care acest sfârşit de săptămână vine cu un plus de bună dispoziţie

Horoscop de weekend 13-14 Aprilie 2019

Horoscop Berbec

Tonus fizic şi stare emoţională

S-ar părea că sâmbătă dimineaţă nu prea eşti în apele tale. Poate nu este vorba de nimic serios, dar ai nevoie de mai mult timp pentru tine. Oferă-ţi acest răgaz, astfel încât pe dup-amiază să revii la angajamentele pe care ţi le-ai propus zilele trecute pentru acest sfârşit de săptămână.

Bani şi carieră

Berbecii care lucrează sâmbăta aceasta ar putea avea ceva de împărţit cu superiorii. Îi deranjează faptul că şefii nu sunt deschişi la idei noi şi că le taie aripile atunci când s-au entuziasmat legat de o potenţială strategie profesională. Li se recomandă să reia subiectul cândva pe parcursul săptămânii viitoare.

Familie, prieteni şi cuplu

Cea mai reuşită zi a acestui sfârşit de săptămână se preconizează a fi duminica, atunci când tu sau persoana iubită vă gândiţi să daţi o fugă afară din oraş. S-ar putea să nu fie la o prea mare distanţă de casă, dar vă va conferi cu siguranţă un suflu proaspăt.

Horoscop Taur

Tonus fizic şi stare emoţională

Nu-ţi programa pe sâmbătă dup-amiază anagajamente sociale sau alte treburi care te-ar putea extenua. S-ar putea să nu ai o pasă prea bună şi ţi-ar cădea mult mai bine să stai acasă, cu o carte în mână şi o cană cu ceai în cealaltă. Nu pune presiuni suplimentare pe tine.

Bani şi carieră

Profită de dimineaţa zilei de sâmbătă pentru a te întâlni cu potenţiali finanţatori sau cu prieteni interesaţi să se implice într-un proiect pe care îl derulezi deja sau intenţionezi să-l pui pe picioare. Astrele garantează succesul discuţiilor pe care le întreprindeţi atunci, deci nu rata o asemenea ocazie foarte importantă.

Familie, prieteni şi cuplu

Dacă sâmbătă s-ar putea să existe unele tensiuni între tine şi familia de origine sau cea pe care ţi-ai întemeiat-o tu, până duminică, acestea se risipesc treptat, prilej numai bun să-i inviţi pe cei dragi la masă şi să vă adunaţi cu toţii într-un loc. Aveţi multe să vă spuneţi.

Horoscop Gemeni

Tonus fizic şi stare emoţională

Dacă o rudă îţi spune ceva care-ţi cade greu sâmbătă dup-amiază sau afli că s-ar vehicula vorbe neadevărate despre tine, caută să nu pui aşa ceva la suflet. Fie este vorba de o simplă neînţelegere, fie este posibil ca aceste bârfe nici să nu fi existat vreodată. Treci peste ele.

Bani şi carieră

Fie că mergi la serviciu sâmbăta aceasta ori poate doar te ocupi de nişte activităţi extraprofesionale, cert este că s-ar putea să-ţi rotunjeşti simţitor bugetul de weekend. Caută doar să nu strici banii - sau măcar nu pe toţi - pe distracţii costisitoare alături de prietenii tăi cândva spre seara aceleiaşi zile.

Familie, prieteni şi cuplu

O zi bună de petrecută alături de persoana iubită este cea de duminică. Dacă nu aţi mai ieşit de multă vreme la un date, acum este momentul potrivit să vă reluaţi acest obicei. Nu numai că-l vei suprinde pe cel drag, dar vă va aduce şi un plus de noutate.

Horoscop Rac

Tonus fizic şi stare emoţională

În dimineaţa zilei de sâmbătă cel puţin, pari să fii într-o pasă bună, dar dacă se schimbă ceva la tonusul tău dup-aceea, s-ar putea să fie din pricina faptului că unele întâmplări nu prea plăcute de peste weekend au un efect cumulativ asupra ta. Caută să-ţi menţii starea de bine.

Bani şi carieră

Financiar, s-ar putea să nu stai prea bine sâmbătă dacă te dedai la activităţi de sfârşit de săptămână cam costisitoare. Vestea bună este că, surprinzător sau nu, apar oportunităţi de rotunjire a veniturilor cândva în cursul zilei de duminică. Ideal este să nu le laşi să treacă pe lângă tine.

Familie, prieteni şi cuplu

S-ar putea ca persoana iubită să aibă ceva să-ţi reproşeze sâmbătă cu privire la felul în care te porţi cu superiorii sau referitor la atitudinea ta în carieră vis-a-vis de cea pe care o afişezi în raport cu sectorul sentimental. Important este să-ţi găseşti mereu suficient timp pentru cei dragi.

Horoscop Leu

Tonus fizic şi stare emoţională

S-ar putea ca dimineaţa zilei de sâmbătă să nu te găsească într-o dispoziţie prea bună, dar situaţia se schimbă în bine de dup-amiază încolo, când Luna intră în semnul naşterii tale şi-ţi readuce buna dispoziţie şi jovialitatea. Caută să cultivi această stare de bine pe parcursul întregului sfârşit de săptămână.

Bani şi carieră

În cazul în care lucrezi sâmbăta aceasta, s-ar putea să iasă la suprafaţă unele tensiuni care mocneau între tine şi superiori, cel mai probabil pe seama unor sarcini de lucru ce nu se găsesc în fişa postului tău. Vorbeşte despre ce se-ntâmplă doar dacă poţi da dovadă de multă diplomaţie.

Familie, prieteni şi cuplu

În cursul zilei de duminică, momentele petrecute în compania celor dragi, dar mai ales a persoanei iubite şi a celor mici, îţi redă zâmbetul pe buze şi te ajută să te revanşezi pentru că i-ai cam neglijat peste săptâmână. Gândeşte-te ce aţi putea face pentru a profita de timpul împreună.

Horoscop Fecioară

Tonus fizic şi stare emoţională

Pare că te frustrează ceva începând cu dup-amiaza zilei de sâmbătă. Poate fi vorba de faptul că nu primeşti suficientă recunoaştere pentru felurite merite ale tale ori probabil nu-ţi doreşti să fii în lumina reflectoarelor, dar o situaţie sau alta te obligă să ieşi la rampă. Vezi ce-i de făcut.

Bani şi carieră

Sâmbătă dimineaţă ar fi indicat să-ţi găseşti timp pentru a te întâlni cu partenerul de afaceri pentru a discuta pe îndelete o strategie pe care o doriţi implementată pe viitor sau un proiect pe care intenţionaţi să-l puneţi pe picioare. S-ar putea să ajungeţi la o concluzie satisfăcătoare pentru amândoi.

Familie, cuplu şi prieteni

Cu toate că, în prima parte a zilei de sâmbătă, pari să te înţelegi de minune cu persoana iubită, s-ar putea să mai intervină momente de tensiune pe seama faptului că unul dintre voi este adesea prea gelos. Duminică, ai grijă ca şicanele cu familia să nu degenereze în conflict.

Horoscop Balanţă

Tonus fizic şi stare emoţională

Nu există indicii cum că astrele nu-ţi vor fi favorabile din acest punct de vedere cu ocazia acestui sfârşit de săptămână, dar dacă nu eşti în apele tale, s-ar putea ca aceasta să se datoreze altor evenimente care nu au legătură strict cu sănătatea ta sau cu bunăstarea ta mentală.

Bani şi carieră

În cazul în care lucrezi şi peste weekend, sâmbătă mai ales, s-ar putea să te bucuri de un randament neobişnuit de ridicat. Profită de această oportunitate pentru a fura startul săptămâna viitoare, achitându-te din timp de unele sarcini pe care ar fi trebuit să le duci la bun sfârşit atunci.

Familie, preieteni şi cuplu

Partenerul ţi-ar putea reproşa sâmbăta aceasta că nu te implici suficient în treburile casei şi că responsabilităţile-ţi domestice au fost lăsate pe ultimul plan. Vestea bună este însă aceea că duminică s-ar putea să ai parte de momente plăcute în compania prietenilor, mai ales dacă nu i-ai văzut de mult.

Horoscop Scorpion

Tonus fizic şi stare emoţională

Şi în cazul tău se poate spune că nu există aspecte astrale care să-ţi tulbure starea de bine la nivel fizic şi mental, dar cu toate acestea, s-ar putea să apară momente care te tensionează şi te afectează destul de mult. Să nu le laşi să-şi pună amprenta asupra ta.

Bani şi carieră

În cazul în care sâmbăta te surprinde la serviciu, s-ar putea să ai ceva de împărţit atunci cu colegii de muncă ori cu partenerul de afaceri. Abţine-te şi nu pune paie pe foc pentru că lucrurile ar putea ajunge să degenereze mai repede şi mai grav decât te-ai aşteptat.

Familie, prieteni şi cuplu

Astrele nu se amestecă în aceste aspecte ale vieţii tale weekend-ul acesta, dar ar fi de dorit să laşi problemele la serviciu la pragul casei. S-ar putea ca partenerul să aibă o altă idee despre cum anume s-a ajuns la tensiuni la tine la serviciu şi nu-ţi va plăcea s-o auzi.

Horoscop Săgetător

Tonus fizic şi stare emoţională

S-ar părea că, după o dimineaţă de sâmbătă în care te trezeşti cu faţa la cearşaf, urmează o dup-amiază şi o duminică în care te bucuri de o stare de spirit mult mai bună. Aşa se face că orice provocare va veni în weekend-ul acesta, o vei depăşi fără probleme.

Bani şi carieră

Săgetătorii care muncesc sâmbăta aceasta ar putea avea de-a face cu sarcini de serviciu mai dificile decât au sperat. Indicat ar fi totuşi să nu se răsplătească singuri după programul de la serviciu cu o sesiune de shopping care le depăşeşte bugetul destinat sfârşitului acesta de săptămână. Fiţi mai chibzuiţi.

Familie, prieteni şi cuplu

Astrele garantează buna dispoziţie şi veselia duminică, iar felul în care te bucuri de ele depinde doar de tine. Ai mână liberă să faci orice ţi-ai dorit şi să profiţi cum consideri de cuviinţă de acest climat cosmic pozitiv. Poate ar fi o idee bună să ieşi din oraş puţin.

Horoscop Capricorn

Tonus fizic şi stare emoţională

Starea ta de spirit de weekend-ul acesta pare a fi una bună, dar depinde doar de tine să nu o laşi să cadă pradă potenţialelor evenimente mai puţin plăcute care riscă să facă apanajul acestui sfârşit de săptămână. Caută să te ţii tare şi vei trece peste ele fără dificultăţi.

Bani şi carieră

În cazul în care urmăreşti să porţi unele unele discuţii în vederea stabilirii unor parteneriate sau colaborări, cel mai bine ar fi să-ţi faci timp pentru ele cândva în cursul dimineţii de sâmbătă. Astrele pregătesc un deznodământ avantajos pentru tine pe termen lung. Eşti pe val şi trebuie să profiţi.

Familie, prieteni şi cuplu

Dacă apar tensiuni între tine şi familia de origine sâmbătă, vorbeşte despre ele cu partenerul. El ţi-ar putea da un pont despre cum se le înăbuşi din faşă. În felul acesta, vei avea parte de multă armonie în raport cu rudele în cursul zile de duminică, atunci când vă vedeţi.

Horoscop Vărsător

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele nu-ţi pregătesc nici surprize plăcute, nici nu te pun în situaţii dificile din acest punct de vedere weekend-ul acesta. Aşadar, ţine doar de tine câte angajamentele sociale îţi iei şi cum înţelegi să-ţi petreci acest sfârşit de săptămână. Să faci mişcare mai multă nu este niciodată o idee rea.

Bani şi carieră

Fie că mergi la serviciu sâmbăta aceasta sau nu, cert este că se arată oportunităţi de a-ţi rotunji bugetul de sfârşit de săptămână sau chiar de a valorifica unele economii pe care le-ai realizat recent. Nu le da cu piciorul, dar nici nu te arunca cu capul înainte. Fii selectiv(ă).

Familie, prieteni şi cuplu

Partenerul ţi-ar putea reproşa sâmbătă că nu faci suficient pe lângă casă. Evită orice conflict şi achită-te repede de treburile tale gospodăreşti. În felul acesta puteţi face ceva plăcut împreună pe duminică, iar spiritele se vor calma sigur până atunci. Gândeşte-te ce v-aţi dorit să faceţi şi nu aţi apucat.

Horoscop Peşti

Tonus fizic şi stare emoţională

Cel puţin sâmbătă dimineaţă, pare că eşti într-o dispozţie extrem de bună. Ideal ar fi să cultivi această stare, înconjurându-te de oameni pozitivi şi evitând orice context sau persoană care are obiceiul să te vampirizeze energetic. Nu strică uneori să vezi mai mult de tine şi să constitui o prioritate.

Bani şi carieră

Cheltuielile ar putea fi la ordinea zilei sâmbătă, dar dacă pe unele nu le poţi evita, constituind garanţii ale unui viitor mai mult sau mai puţin îndepărtat prosper, altele ar putea fi eliminate. Gândeşte-te care sunt lucrurile de care ai cu adevărată nevoie şi limitează-te la ele. Fii mai prevăzător(oare).

Familie, prieteni şi cuplu

Fie că eşti single sau nu, dimineaţa zilei de sâmbătă este una perfectă pentru a-l invita pe cel drag sau pe o persoană pe care ai pus ochii în oraş la o cafea. Nu numai că startul weekend-ului va fi astfel unul reuşit, dar vei face şi o impresie bună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici