HOROSCOP de weekend, 13 - 14 iulie: Astrologul Anca Martin îţi spune care zodii se vor bucura de un plus de energie şi de un tonus mental bun

Sâmbătă, Luna aderă la o conjuncţie cu Jupiter retrograd din Săgetător şi la două aspecte armonioase de trigon cu Mercur retrograd şi Marte din leu, motiv pentru care zodiile de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător) se vor bucura de un nivel crescut de energie şi un tonus mental bun la finalul acestei săptămâni. Duminică, Luna formează un careu tensionat cu Neptun retrograd din Peşti, iar Soarele din Rac îi trimite o opoziţie lui Pluto retrograd din Capricorn, fapt pentru care zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) pot avea parte de o ultimă zi de weekend cam agitată.

5043 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP de weekend, 13 - 14 iulie: Astrologul Anca Martin îţi spune care zodii se vor bucura de un plus de energie şi de un tonus mental bun

HOROSCOP de weekend, 13 - 14 iulie: Astrologul Anca Martin îţi spune care zodii se vor bucura de un plus de energie şi de un tonus mental bun

Berbec

Tonus fizic şi stare emoţională

Sâmbăta te surprinde energic(ă), într-o dispoziţie foarte bună şi cu chef de a explora locuri noi. Gândeşte-te aşadar la alternative active de petrecere a timpului liber, în cazul în care nu ţi-ai făcut planuri pentru acest sfârşit de săptămână. Mişcarea îţi va prinde foarte bine atât mental, cât şi fizic.

Bani şi carieră

Nativii(ele) acestui semn care lucrează duminica aceasta s-ar putea găsi în ipostaza nefericită în care încasează critici din partea familiei cu privire la faptul că nu dedică nici măcar weekend-ul celor dragi. În consecinţă productivitatea lor ar putea avea de suferit, ceea ce riscă să atragă avertismente de la şefi.

Familie, prieteni şi cuplu

Excursiile cu partenerul şi copiii la distanţe apreciabile de casă şi vizitele la rudele celui drag pot constitui o sursă de bună dispoziţie de care aveai foarte multă nevoie în perioada aceasta. Ţine însă cont că atmosfera din familia de origine ar putea fi ceva mai tensionată în această duminică.

 

Taur

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu toate că nu prea ai chef de agitaţie weekend-ul acesta, ţi-ar prinde bine să ieşi din casă sâmbăta aceasta. O plimbare scurtă prin parc te va ajuta să-ţi pui gândurile în ordine. Duminică, nu-ţi pierde vremea născocind scenarii de viitor sumbre care au şanse reduse de a deveni realitate.

Bani şi carieră

Dacă ai achitat unele plăţi în locul unui prieten duminica aceasta, s-ar putea să afli că nu-ţi vei recupera prea curând suma datorată pentru că planurile sale de weekend s-au schimbat între timp. Într-un final însă, îţi va restitui banii, dar trebuie să ai puţină răbdare până atunci. Nu dispera.

Familie, prieteni şi cuplu

Cea mai bună modalitate prin care ţi-ai putea petrece sâmbăta este aceea în care stai mai mult cu familia. O masă extinsă alături de cei dragi îţi oferă prilejul să schimbi impresii despre o călătorie recentă şi să discuţi ultimele evenimente din vieţile apropiaţilor. Îţi va prinde bine să-i revezi.

 

Gemeni

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele nu ne oferă prea multe detalii cu privire la nivelul de energie de care ai parte cu ocazia acestui sfârşit de săptămână. Dar dacă ne uităm la perspectivele pozitive ale acestui weekend, putem deduce că nu vei duce lipsa unor baterii bine încărcate, cel puţin sâmbătă. Foloseşte-le cu chibzuinţă.

Bani şi carieră

Dacă intenţionezi să te întâlneşti cu unii potenţiali clienţi sau colaboratori sâmbăta acesta, astrele garantează succesul discuţiilor pe care le veţi purta, fie ele şi unele neoficiale, premergătoare altora care vor încununa eforturile pe care le-ai depus în acest sens pe parcursul săptămânii care tocmai se încheie. Totul merge bine.

Familie, prieteni şi cuplu

Sâmbăta este o zi perfectă pentru a-ţi da întâlniri romantice, indiferent dacă eşti deja implicat(ă) într-o relaţie consacrată sau faci primii paşi în această direcţie cu o persoană specială. Ţine însă cont de faptul că duminică s-ar putea să întreci limita cu cheltuielile dacă ajungi cu cei dragi la cumpărături.

 

Rac

Tonus fizic şi stare emoţională

Duminica aceasta s-ar putea ca oboseala să te ajungă din urmă. Dat fiind că săptămâna viitoare se anunţă a fi una solicitantă, cel mai indicat ar fi să dedici această zi odihnei. Dacă nu ai chef de stat întins(ă) în pat, poţi opta pentru relaxarea pe un şezlong la piscină.

Bani şi carieră

Ziua de sâmbătă poate veni la pachet cu oportunităţi financiare. Acestea provin fie din orele suplimentare petrecute la serviciu, fie dintr-o serie de activităţi pe care le-ai derulat extraprofesional. În orice caz, cert este că ţi se suplimentează bugetul de weekend şi reuşeşti, de asemenea, să pui câte ceva deoparte.

Familie, prieteni şi cuplu

Este posibil ca duminică să se înregistreze unele tensiuni în raport cu persoana iubită, cauzate cel mai probabil de luptele pentru putere care se duc uneori între tine şi cel drag. Discutaţi deschis pe seama nemulţumirilor pe care le aveţi vis-a-vis de celălalt pentru a evita alte astfel de episoade.

 

Leu

Tonus fizic şi stare emoţională

Duminica nu este cea mai potrivită zi pentru a-ţi face planuri de weekend care implică să dispui de multă energie. Astrele nu sunt deloc darnice cu aspectele necesare să te susţină în aceste demersuri. Caută aşadar să nu te implici în activităţi prea istovitoare sau care necesită rezistenţă fizică mare.

Bani şi carieră

În cazul unor nativi(e) ai(le) acestui semn, s-ar putea ca duminica să aducă urgenţe pe plan profesional care îi solicită să se prezinte la serviciu. Nu-i de mirare dacă ajungi să ai un schimb de replici acid pe această temă cu superiorii. Cumva se întâmplă să apeleze doar la tine.

Familie, prieteni şi cuplu

Ziua de sâmbătă este perfectă pentru activităţi care te aduc mai aproape de partener şi copii. Gândeşte-te câte din planurile voastre de timp liber puteţi înghesui într-o zi şi rezervaţi-o acestor preocupări comune. Nu numai că le faci celor dragi o surpriză, dar reuşeşti să-ţi faci şi tu unele hatâruri.

 

Fecioară

Tonus fizic şi stare emoţională

De sâmbătă începând se prefigurează primele semne că starea ta de spirit lasă de dorit weekend-ul acesta. Duminică s-ar putea să ai şi mai mult de pătimit din pricina gândurilor nu tocmai pozitive care-ţi trec prin cap. Încearcă să nu le cultivi lăsându-te pradă temerilor şi frustrărilor ce le poartă.

Bani şi carieră

Astrele nu prevestesc mari schimbări pe acest plan cu ocazia acestui sfârşit de săptămână. Pentru că nu ai planuri extravagante de petrecere a timpului liber, se poate deduce faptul că nu vei sări peste bugetul alocat pentru weekend. Dar dacă crezi că te-ar ajuta să te răsfeţi puţin, nu ezita.

Familie, cuplu şi prieteni

Dacă nu treci printr-o perioadă prea roz zilele acestea, fă-ţi timp să vizitezi o rudă de care eşti mai apropiat(ă) sau propune-i să treacă la tine la o cafea. Confesându-i-te, reuşeşti să-ţi faci ordine în minte şi să vezi că lucrurile nu stau chiar atât de rău pe cât credeai.

 

Balanţă

Tonus fizic şi stare emoţională

Dacă nu te simţi prea bine duminica aceasta, nu pune presiuni inutile asupra ta încercând să te ţii de toate câte cele ţi-ai propus să le faci la finalul acestui weekend. La fel de important este să eviţi tratamentele după ureche care îţi pot face mai mult rău decât bine.

Bani şi carieră

În cazul-n care intenţionezi să derulezi proiecte comunitare sau să faci voluntariat, cea mai bună zi în care te poţi interesa de detalii referitoare la astfel de acţiuni este cea de sâmbătă. Întreabă-ţi prietenii dacă nu cumva ştiu cui să te recomande. S-ar putea să ştie unde să te îndrepte.

Familie, preieteni şi cuplu

Dacă intenţionezi să-ţi vizitezi părinţii duminica aceasta, caută să nu intri în discuţii în contradictoriu cu figurile autoritare din familie. S-ar putea să nu ajungeţi la niciun rezultat şi să faceţi mai mult rău decât bine pe termen lung. Urmăreşte să aplanezi eventualele tensiuni şi nu să le alimentezi inutil.

 

Scorpion

Tonus fizic şi stare emoţională

S-ar putea ca unele discuţii purtate duminica aceasta să ducă la schimburi acide de replici care nu vor avea un efect prea bun asupra stării tale de spirit. Gândeşte-te dacă este cazul să iei unele remarci la modul personal. S-ar putea să nu fi fost decât vorbe aruncate la nervi.

Bani şi carieră

Sâmbăta vine la pachet cu şanse sporit de câştig, fie prin intermediul unor activităţi suplimentare desfăşurate la locul de muncă, fie graţie unor iniţiative personale cu care ţi-ai ocupat timpul liber în ultima perioadă. Iar cum cheltuielile s-ar putea să sară calul duminică, aceste suplimente băneşti îţi vor cădea bine.

Familie, prieteni şi cuplu

Astrele nu se lansează în predicţii prea detaliate cu privire la preocupările tale sociale de weekend-ul acesta. De evitat ar fi să eviţi tentativele de a te revanşa faţă de familie prin cadouri scumpe pentru timpul pe care l-ai petrecut în plus la birou, departe de cei dragi ai casei.

 

Săgetător

Tonus fizic şi stare emoţională

Sâmbăta aceasta te surprinde într-o dispoziţie foarte bună, energic(ă) şi plină de viaţă, dar s-ar putea ca tonusul tău să se schimbe duminică, pe seama unor tensiuni în raport cu unii membri ai familiei. Încearcă să contracarezi eventualele remarci răutăcioase prin glume inteligente. S-ar putea să reuşeşti să dezamorsezi bomba.

Bani şi carieră

Cheltuielile neaşteptate s-ar putea să se ţină lanţ duminica aceasta. Pe unele s-ar putea să le eviţi la timp sau să le mai amâni puţin, dar altele sunt pur şi simplu iminente. Evaluează-le şi vezi dacă nu cumva ai putea să eviţi situaţiile care au dus la ele pe viitor.

Familie, prieteni şi cuplu

Dacă încă nu ţi-ai făcut planuri pe weekend-ul acesta, ia în considerare recomandarea astrelor şi fugi într-o mini-excursie prin împrejurimi sâmbăta aceasta. S-ar putea să găseşti unele locuri minute la doar câteva ore distanţă de casă. Fă plinul maşinii, caută un itinerariu promiţător şi propune-le celor dragi să te însoţească.

 

Capricorn

Tonus fizic şi stare emoţională

Dacă sâmbătă te resimţi după o săptămâna agitată şi obositoare, dar te bucuri totuşi de un tonus mental bun, s-ar putea ca duminică să se schimbe situaţia. Te ajung din urmă grijile şi ar putea să-ţi fie greu să le ignori cu totul. Caută să vezi cum le poţi combate.

Bani şi carieră

Astrele se abţin de la declaraţii cu privire la modul în care-ţi merge pe plan profesional sau financiar la finele acestei săptămâni. Dar cum nu stai prea grozav cu nivelul de energie de care dispui, putem deduce că, dacă lucrezi sâmbătă şi duminică, randamentul de care dai dovadă e redus.

Familie, prieteni şi cuplu

Duminică se pot încinge spiritele în cuplu, cel mai probabil pe baza unor zvonuri sau bârfe care te au fie pe tine, fie pe partener drept protagonist(ă). Poate că dacă l-ai întreba pe cel drag dacă sunt adevărate sau nu şi viceversa înainte să porneşti un conflict, ai evita dezastrul.

 

Vărsător

Tonus fizic şi stare emoţională

Duminica aceasta s-ar putea să nu fie cea mai potrivită pentru activităţi solicitante din punct de vedere fizic. Rezervele tale de energie s-ar putea să nu le poată susţine şi rişti să începi săptămâna viitoare extenuat(ă). Caută să te menajezi, alocându-ţi suficient timp pentru odihnă şi relaxare mentală şi fizică.

Bani şi carieră

Dacă te gândeşti să pui bazele unui proiect extraprofesional şi ai vrea să lucrezi cu unul dintre prieteni în acest sens, propune-i să vă întâlniţi în decursul zilei de sâmbătă pentru a discuta această posibilitate de colaborare. S-ar putea să te surprindă ideile cu care vine vis-a-vis de această temă.

Familie, prieteni şi cuplu

Întâlnirile cu prietenii sunt favorizate de astrele şi dacă nu au nicio componentă antreprenorială. În cazul în care nu ştii exact ce vrei să faci sâmbăta aceasta, cheamă-i la tine la un film şi o pizza. Sau poate ştiu ei un local nou în care le-ar plăcea să mergeţi împreună.

 

Peşti

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele sunt rezervate cu privire la predicţiile legate de bunăstarea ta mentală şi fizică din acest weekend. Aspectele pe care le leagă nu ne ajută să ne formăm indirect o părere, fapt pentru care depinde numai de tine să-ţi gestionezi cu prudenţă rezervele de energie. Nu uita să te odihneşti.

Bani şi carieră

Dacă lucrezi sâmbăta aceasta, s-ar putea ca nivelul de productivitate de care dai dovadă să te suprindă până şi pe tine. Nu te mira aşadar dacă trebuie să-ţi refaci agenda de luni şi să scoţi acele sarcini pe care reuşeşti să le duci la final în această zi de weekend.

Familie, prieteni şi cuplu

Duminică, în schimb, ţi-ar putea fi dificil să te împarţi echitabil între viaţa socială şi cea sentimentală. Dacă ai încerca să le aduci laolaltă, ai evita riscul de a primi critici cu privire la timpul pe care îl dedici prietenilor vis-a-vis de cel pe care îl petreci cu cel drag.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici