HOROSCOP de weekend, 2 - 3 noiembrie 2019: Zodiile care vor avea un sfârşit de săptămână plin de provocări în plan personal

Sfârşitul acesta de săptămână nu se distinge prin aspecte astrale favorabile, iar cele care se formează pun la încercare zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) şi pe cele Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător). Cele dintâi sunt influenţate de careul lansat de confuncţia Lunii cu Saturn şi Pluto lui Marte din Balanţă, iar cele din a doua categorie au de tras duminică de pe urma celui perfectat de Luna proaspăt intrată în Vărsător cu Uranus retrograd din Taur. Se anunţă deci un weekend din care nu vor lipsi provocările în plan personal.

4294 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP de weekend, 2 - 3 noiembrie 2019: Zodiile care vor avea un sfârşit de săptămână plin de provocări în plan personal

HOROSCOP de weekend, 2 - 3 noiembrie 2019

Berbec

Tonus fizic şi stare emoţională

Cât priveşte nivelul tău de energie din acest sfârşit de săptămână, se poate spune că acesta se va afla la cote obişnuite. Tonusul mental ţi-ar putea fi afectat de unele neînţelegeri sau probleme de ordin financiar pe care nu prea ai cum să le eviţi. Nu le pune la suflet.

Bani şi carieră

Programul tău profesional s-ar putea să nu presupună să lucrezi weekend-ul acesta, dar ajungi printr-o circumstanţă sau alta sâmbăta aceasta la serviciu. Cu toate acestea, te bântuie unele temeri financiare duminică, semn că nu se întrevede rost de bonus la salariu, cel puţin în perioada imediat următoare. Nu-ţi pierde speranţa.

Familie, prieteni şi cuplu

Dacă se apropie termenul de restituire a unui împrumut acordat unui prieten, ziua de duminică s-ar putea să nu vină la pachet cu veşti prea bune în acest sens. Gândeşte-te bine dacă acest lucru ar trebui să schimbe ceva la atitudinea ta vis-a-vis de această persoană sau merită altă şansă.

Taur

Tonus fizic şi stare emoţională

Pare că nu eşti în cea mai bună formă la sfârşitul acestei săptămâni sau cel puţin sâmbătă. Aşadar, asigură-te că nu îţi iei prea multe angajamente sociale, mai ales în această zi. Ai nevoie de timp pentru odihnă şi să rumegi anumite lucruri care ţi s-au întâmplat în ultimele zile.

Bani şi carieră

Dacă lucrezi sâmbăta aceasta, este de aşteptat să nu dai dovadă de un randament prea ridicat. Oboseala care s-a acumulat peste săptămână îşi spune cuvântul şi nu îţi permite să te concentrezi sau să exerciţi eforturi prea mari la locul de muncă. Nu pune presiuni prea mari pe tine totuşi.

Familie, prieteni şi cuplu

În cazul în care te vezi cu familia duminica aceasta, află că planează riscul unor discuţii în contradictoriu cu tatăl sau altă figură de autoritate din familie. Sunteţi amândoi(uă) caractere puternice, dar dacă nu lăsaţi unul(a) de la celălalt, s-ar putea să stricaţi tuturor experienţa unei duminici plăcute în familie.

Gemeni

Tonus fizic şi stare emoţională

Ziua de duminică se distinge ca fiind una în care optimisul nu este trăsătura ta caracteristică. Poate doar ai nevoie de mai mult somn, de timp pentru tine să te gândeşti la unele lucruri sau de prezenţa unei persoane dragi vesele care să te ajute să ieşi din pasa proastă.

Bani şi carieră

Astrele nu ne oferă prea multe informaţii despre cum îţi merge pe plan profesional în acest sfârşit de săptămână, în cazul în care lucrezi. Ce putem deduce însă de pe urma celorlalte aspecte este că vei avea nevoie de exerciţii de automotivaţie pentru a te pune pe treabă cum trebuie.

Familie, prieteni şi cuplu

Ziua de sâmbătă ar putea aduce unele schimburi acide de replici între tine şi persoana iubită şi/ sau copiii. Lipsa de încredere sau comunicare par să fi contribuit decisiv la escaladarea tensiunilor dintre voi. Caută să încurajezi la dialog şi să le formezi cadrul necesar să vorbească despre ce simt.

Rac

Tonus fizic şi stare emoţională

Aspectele de sâmbăta aceasta s-ar putea să îţi provoace unele temeri legate de viitor. Sentimentul de nesiguranţă pe care ţi-l creează anumite situaţii curente riscă să ia proporţii pe fondul oboselii şi al presiunii la care ai fost supus(ă) peste săptămână. Încearcă să te eliberezi de energia negativă acumulată.

Bani şi carieră

Proiectele în care eşti implicat(ă) acum s-ar putea să ia o turnură neaşteptat în această sâmbătă. S-ar putea să nu poţi face mare lucru pentru a le redresa, ci doar să încerci să te adaptezi situaţiei şi să vezi dacă poţi minimiza eventualele pierderi. Vezi ce poţi învăţa din această experienţă.

Familie, prieteni şi cuplu

Din oferta zilei de duminică fac parte tensiuni cu partenerul pe teme casnice sau domestice. Îl nemulţumeşte ceva la modul în care le abordezi, în timp ce tu crezi că ai toate motivele să vezi lucruri aşa cum le vezi. Încercaţi să ajungeţi totuşi la un armistiţiu în acele privinţe.

Leu

Tonus fizic şi stare emoţională

Nu excelezi în materie de dispoziţie fizică sau mentală la finele acestei săptămâni, dar mai ales sâmbătă. Totuşi, pare că nu ţi s-au înecat cu totul corăbiile şi că prezenţa voioasă a unui prieten de poate aduce la ţărm. Nu te închide prea tare, nici la propriu, nici la figurat.

Bani şi carieră

În cazul în care munceşti în această sâmbătă, este important să ştii că rişti să comiţi erori care nu-ţi stau în caracter. Acest lucru se datorează faptului că nu dai dovadă de prea multă atenţie, iar pe fond de extenuare mentală, s-ar putea să îţi scape. Verifică de două ori.

Familie, prieteni şi cuplu

Duminica aceasta se dispută meciuri între tine şi partener pentru a afla care este cocoşul în casă. S-ar putea ca niciunul dintre voi să nu iasă câştigător, aşa că poate ar fi mai bine să anulaţi partida. În caz contrar, s-ar putea doar să vă pierdeţi vremea cu lucruri neimportante.

Fecioară

Tonus fizic şi stare emoţională

Pare că evenimentele de peste săptămână şi-au pus adânc amprenta pe starea ta de bine la nivel fizic şi mental, fapt de care devii conştient(ă) duminică. Dacă nu reuşeşti să te redresezi la timp, încearcă să faci puţină mişcare şi să dormi mai mult pentru a-ţi reîncărca bateriile în totalitate.

Bani şi carieră

În cazul în care faci o plimbare pe la mall sâmbăta aceasta, ai mare grijă cât cheltuieşti pentru că rişti să sari calul. Nativii(ele) acestui semn care lucrează în această duminică s-ar putea să experimenteze momente în care se simt cu totul depăşiţi(te) de situaţie. Aceasta se datorează însă oboselii.

Familie, prieteni şi cuplu

Dacă vrei să te revanşezi pentru o supărare sau pentru timpul prea puţin petrecut cu familia, cheltuielile exagerate pe cadouri sau alte astfel de atenţii nu reprezintă cea mai bună modalitate de a schimba lucrurile. Problema rămâne dacă nu o discutaţi şi nu tragi unele învăţăminte de pe urma ei.

Balanţă

Tonus fizic şi stare emoţională

În principiu, n-ar trebui să ai motive de îngrijorare cu privire la nivelul de energie şi tonusul tău mental din weekend. Există însă pricini de tensiune între tine şi cei dragi atât sâmbătă, cât şi duminică, fapt pentru care riscă să îţi piară cheful de orice activitate de timp liber.

Bani şi carieră

Astrele nu formează aspecte pe casele muncii din horoscopul tău general în acest sfârşit de săptămână, ceea ce înseamnă că dacă munceşti sâmbătă sau duminică, te aşteaptă zile lucrătoare care nu ies în evidenţă. Şi acest lucru nu este tocmai rău, dat fiind că acasă ai unele lucruri de rezolvat.

Familie, prieteni şi cuplu

Sâmbăta aceasta s-ar putea isca unele tensiuni între tine şi un membru al familiei de origine, pricinuite cel mai probabil de diferenţele de mentalitate. Duminică, este posibil ca atmosfera încărcată să se mute în plan sentimental sau în relaţie cu copiii. Aţi trărăgănat prea mult abordarea unor subiecte de discuţie.

Scorpion

Tonus fizic şi stare emoţională

Nu eşti în cea mai bună stare de spirit sâmbătă, dar dacă îţi găseşti curajul să vorbeşti cu un apropiat despre ceea ce simţi, s-ar putea să reuşeşti să te eliberezi de energia negativă acumulată în ultimele zile. Tot ce ai nevoie este un umăr pe care să te sprijini.

Bani şi carieră

În cazul în care lucrezi sâmbătă, nu lăsa alte chestiuni decât cele profesionale să îţi influenţe nivelul de randament sau atenţie de care dai dovadă la locul de muncă. Trebuie să delimitezi eficient şi clar viaţa personală de carieră, mai ales dacă intenţionezi să urci în ierarhia de la serviciu.

Familie, prieteni şi cuplu

Pot interveni duminică unele discuţii în contradictoriu între tine şi partener. Există chestiuni de ordin familial sau gospodăresc care aduc la suprafaţă nepotriviri de caracter pe care le-aţi ignorat sau cărora nu le-aţi dat importanţă. Trebuie să adoptaţi o strategie comună în ceea ce le priveşte pentru a le depăşi.

Săgetător

Tonus fizic şi stare emoţională

S-ar putea să îţi lipsească duminica aceasta energia necesară pentru activităţi de weekend care presupun un grad de efort fizic mai mare decât de obicei. Dacă ai aşteptat sfârşitul de săptămână pentru ele, încearcă totuşi să le programezi pe sâmbătă, atunci când stai mai bine cu tonusul pe acest plan.

Bani şi carieră

Activităţile cu prietenii te-ar putea costa mai scump decât te-ai aşteptat sâmbăta aceasta. Aşadar, dacă intenţionezi să ieşi, impune-ţi o limită clară de buget şi nu te abate de la ea. În caz contrar, s-ar putea să începi săptămâna viitoare cu o gaură măricică în buget. Fii strâns(ă) la pungă.

Familie, prieteni şi cuplu

Din pricina faptului că eşti uşor strâmtorat(ă) financiar, s-ar putea să crezi că nu ai nicio şansă să te bucuri de acest weekend cu prietenii aşa cum se cuvine. Ei te vor ajuta să profiţi de timpul liber fără să plăteşti o avere. Trebuie doar să fii sincer(ă) cu ei.

Capricorn

Tonus fizic şi stare emoţională

Pare că eşti energic(ă) şi bine dispus(ă) la finele acestei săptămâni, iar cu excepţia unor situaţii de sâmbătă şi duminică ce îţi pricinuiesc supărări trecătoare, nu ai niciun motiv să îţi faci griji că va trece weekend-ul pe lângă tine fără să te bucuri de timpul liber avut la dispoziţie.

Bani şi carieră

În cazul în care lucrezi sâmbăta aceasta, pot să apară unele tensiuni între tine şi superiori. Încearcă totuşi să nu torni gaz pe foc. Duminică, indicat ar fi să ai mai multă grijă cât cheltuieşti. Există riscul să te laşi dus(ă) de val şi să bagi mâna adânc în buzunar.

Familie, prieteni şi cuplu

Tot duminică, s-ar putea ca partenerul şi/ sau copiii să îţi dorească să faceţi lucruri care implică unele cheltuieli cam mari din partea ta. Dacă le explici cum stă situaţia acum, vor înţelege motivul pentru care le amânaţi pe altă dată. Trebuie doar să dai dovadă de mai mult tact.

Vărsător

Tonus fizic şi stare emoţională

Ceva din evenimentele zilei de sâmbătă îţi creează sau îţi accentuează teama vis-a-vis de modul în care vor evolua anumite lucruri în viitor. Cel mai probabil este vorba de unele temeri nefondate cu care nu are rost să îţi pierzi timpul şi să îţi periclitezi buna dispoziţie din acest weekend.

Bani şi carieră

În eventualitatea în care totuşi sunt întemeiate, atunci înseamnă că au legătură cu unele planuri de viitor care par să nu evolueze în cea mai bună direcţie. Cere sfatul unei persoane în care ai încredere şi vezi dacă poţi face ceva încă de la finele acestei săptămâni sau de luni.

Familie, prieteni şi cuplu

Se prefigurează duminică unele tensiuni între tine şi o rudă apropiată. În cazul în care nu reuşeşti nicicum să o înăbuşi din faşă, propune-i să reluaţi subiectul cândva săptămâna viitoare. Până atunci se calmează spiritele şi vorbiţi la un alt nivel, mai puţin încrâncenat şi agresiv decât în acest weekend.

Peşti

Tonus fizic şi stare emoţională

Duminica aceasta ar putea veni la pachet cu unele veşti nu tocmai bune care te pun pe gânduri. Încearcă să confrunţi informaţia primită cu alte surse, mai ales dacă ai unele dubii în privinţa veridicităţii ei. Poate nu merită grijile pe care tinzi să ţi le faci pe urma ei.

Bani şi carieră

Astrele nu oferă informaţii cu privire la sectorul profesional în acest weekend, indiciu că dacă nu ai parte de zile libere şi eşti la muncă sâmbătă sau duminică, lucrurile se desfăşoară normal, fără ca ceva să îţi dea de înţeles că se întâmplă lucruri ieşite din comun la acest nivel.

Familie, prieteni şi cuplu

S-ar putea ca un prieten să-ţi pricinuiască unele supărări sâmbăta aceasta. Dacă te-ai bazat pe el pentru ceva anume, asigură-te că ai un plan de rezervă şi ţi-ai luat unele măsuri de precauţie în cazul în care nu se cunoaşte la nevoie. Nu lăsa să treacă weekend-ul fără să discutaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici