HOROSCOP de weekend, 22- 23 iunie: Astrologul Anca Martin îţi spune care zodii vor avea un sfârşit de săptămână de pomină

Luna poposeşte sâmbătă în semnul Peştilor, pregătind terenul pentru un weekend de pomină în cazul zodiilor de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti). Duminică însă, Venus din Gemeni trimite un aspect tensionat de opoziţie lui Jupiter retrograd din Săgetător, ceea ce poate produce unele dezechilibre pe plan sentimental sau familial în cazul semnelor Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti).

2743 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP de weekend, 22- 23 iunie: Astrologul Anca Martin îţi spune care zodii vor avea un sfârşit de săptămână de pomină

HOROSCOP de weekend, 15 - 16 iunie

 

Berbec

 

Tonus fizic şi stare emoţională

 

Luna poposeşte sâmbătă în casa subconştientului din horoscopul tău general, unde va sta până duminică, semn că nu-ţi va arde prea tare de activităţi fizice weekend-ul acesta. Plănuieşte aşadar ca la finele acestei săptămâni să-ţi petreci timpul într-un mod care nu necesită investiţii prea mari de energie din partea ta.

 

Bani şi carieră

 

Ziua de duminică nu este una favorabilă întâlnirilor neoficiale cu potenţiali colaboratori sau clienţi. S-ar putea ca discuţiile să nu meargă în direcţia potrivită sau chiar să deraieze prea mult de la subiect. Poate ar fi mai bine să îi contactezi în acest scop cândva la începutul săptămânii care urmează.

 

 Familie, prieteni şi cuplu

 

De aceeaşi atitudine combativă în comunicare rişti să dai dovadă şi acasă. Iar dacă rudele te invită la o masă extinsă duminică, cel mai rău lucru pe care ai putea să-l faci este acela să deschizi subiecte care pun în evidenţă diferenţele de mentalitate dintre voi. Nu le da curs.

 

Taur

 

Tonus fizic şi stare emoţională

 

Astrele nu-ţi pregătesc nicio surpriză pe acest plan la finele acestei săptămâni, dar s-ar putea ca unele decizii financiare nu tocmai inspirate luate duminică să nu te lase rece. Cu toate acestea, nu le permite să te afecteze prea tare. În cel mai rău caz, strângi puţin cureaua săptămâna viitoare.

 

Bani şi carieră

 

Dacă plănuieşti să dai o raită pe la mall duminică, propune-ţi încă de acasă să nu depăşeşti o anume limită. În caz contrar, există riscul să exagerezi cu cheltuielile şi să depăşeşti destul de mult bugetul pe care ţi l-ai setat pentru acest weekend. Caută să fii ceva mai chibzuit(ă).

 

Familie, prieteni şi cuplu

 

Luna ajunge sâmbătă în casa prietenilor din horoscopul tău general, prilej numai bun să strecori în agenda de weekend mai multe activităţi alături de gaşca ta. Fie că-i vorba de vizite sau ieşiri în oraş, timpul petrecut în compania lor nu este niciodată irosit. Îţi va da un suflu proaspăt.

 

Gemeni

 

Tonus fizic şi stare emoţională

 

S-ar putea ca duminica aceasta să nu te simţi tocmai în apele tale. Acest lucru s-ar putea datora faptului că experimentezi tensiuni în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri care te pun pe gânduri în legătură cu atitudinea de care dai dovadă în relaţie cu cei din jur.

 

Bani şi carieră

 

Sâmbăta îţi poate oferi oportunităţi de a accesa cercuri de oameni influenţi care pot juca un rol important în viaţa ta în perioada care urmează. Dacă rămâne să vă întâlniţi duminică, nu aduce încă vorba de o eventuală colaborare. Mai trebuie să lucrezi la cultivarea unei relaţii la nivel neoficial.

 

Familie, prieteni şi cuplu

 

Ziua de duminică poate veni la pachet cu provocări pe plan relaţional. Există teme de discuţie care provoacă scântei între tine şi partener, iar dacă vrei să te bucuri de un weekend liniştit, trebuie să nu le aduci în discuţie sub nicio formă. Evită orice ar putea alimenta această tensiune.

 

Rac

 

Tonus fizic şi stare emoţională

 

Opoziţia dintre Venus şi Jupiter retrograd de sâmbătă se suprapune tocmai pe axa caselor sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce poate genera unele neplăceri pe acest plan. Ai parte însă de un tonus bun graţie Lunii din casa filozofiei de viaţă, care te ajută să te pui pe picioare.

 

Bani şi carieră

 

Dacă lucrezi sâmbăta aceasta, nu te aştepta să faci progrese prea mari. Este cât se poate de clar că nu-ţi arde de muncă şi că abia aştepţi să evadezi undeva pe o terasă în compania prietenilor. Fă un exerciţiu de voinţă pentru a reuşi să-ţi finalizezi treaba în timp util.

 

Familie, prieteni şi cuplu

 

Cu Luna în casa filozofiei de viaţă pe tot parcursul sfârşitului de săptămână, orice excursie la locuri sfinte sau în locuri care îţi hrănesc mintea şi spiritul este favorizată de astre. Nu numai că te umplu de energie, dar îţi şi oferă unele revelaţii de care aveai nevoie cu siguranţă.

 

Leu

 

Tonus fizic şi stare emoţională

 

Cu Luna în casa trăirilor celor mai profunde, s-ar putea ca acest sfârşit de săptămână să fie unul în care te încearcă stări şi emoţii complexe. S-ar putea ca unele dintre ele să fie autoinduse, deci caută să vezi dacă ai motive reale să te îngrijorezi sau să te frămânţi.

 

Bani şi carieră

 

Chiar şi la finalul unei săptămâni aglomerate mai poţi avea tendinţa de a face câte ceva, de a-ţi lua de muncă acasă sau de a da unele telefoane pentru a pregăti terenul pentru activităţile de săptămâna viitoare. Dacă nu poţi pune pauză, probabil că cei dragi o să ţi-o solicite.

 

Familie, prieteni şi cuplu

 

Duminică s-ar putea să-ţi fi luat unele angajamente atât vis-a-vis de prieteni, cât şi de persoana iubită şi copii. Timpul însă nu-ţi permite să te ţii de toate, semn că unora trebuie să le promiţi onorarea lor cu proxima ocazie. Gândeşte-te care sunt cei pe care i-ai neglijat mai mult.

 

Fecioară

 

Tonus fizic şi stare emoţională

 

Eşti un/o răsfăţat(ă) a astrelor weekend-ul acesta pentru că nimic nu pare să preveastească faptul că nu vei avea parte de energia şi cheful necesare să te ţii de planurile pe care ţi le-ai făcut pentru acest sfârşit de săptămână. Cu toate acestea, este important să ţi le dozezi atent.

 

Bani şi carieră

 

În cazul în care ţi-ai propus să lucrezi ceva şi weekend-ul acesta, mai exact duminică, aşteaptă-te la obiecţii vehemente din partea familiei. Poate că ai avea parte de spor, dar reproşurile vis-a-vis de această decizie îşi vor spune cuvântul în privinţa randamentului de care dai dovadă în ceea ce faci.

 

Familie, cuplu şi prieteni

 

În ciuda micilor divergenţe pe această temă, weekend-ul acesta se arată a fi unul plăcut dacă îl petreci în compania persoanei iubite. Prezenţa Lunii în casa aferentă din horoscopul tău general garantează faptul că ai parte de momente de neuitat în compania persoanei iubite. Planifică ceva special pentru voi doi.

 

Balanţă

 

Tonus fizic şi stare emoţională

 

Ai putea fi tentat(ă) să pui moleşeala de la finele acestei săptămâni pe seama căldurii de afară, dar aceasta se datorează de fapt tranzitului Lunii prin casa sănătăţii fizice din horoscopul tău general. Tot ea face totuşi să-ţi prindă foarte bine mersul la ştrand sau plimbările lungi pe marginea lacului.

 

Bani şi carieră

 

În cazul în care trebuie să mergi la serviciu weekend-ul acesta, s-ar putea fie să dai dovadă de un randament nesperat de crescut, fie să nu realizezi mare lucru. Dacă ai de-a face cu cel de-al doilea scenariu, un exerciţiu de voinţă de poate ajuta să faci faţă cu succes.

 

Familie, preieteni şi cuplu

 

Pari destul de pus(ă) pe harţă duminica aceasta, iar cel mai mic stimul te poate aduce în situaţia în care îţi ieşi din pepeni. Norocul face că eşti o persoană echilibrată care se controlează bine în asemenea situaţii. Caută să uzezi din plin atunci de tactul şi diplomaţia ta legendare.

 

Scorpion

 

Tonus fizic şi stare emoţională

 

Nu se întrevăd schimbări drastice pe acest plan pricinuite de astre, semn că te bucuri de un nivel de energie la cote normale în weekend. Dacă te confrunţi totuşi cu ceva neplăceri sau cu un tonus mental mai puţin bun, s-ar putea ca această stare să se datoreze altor circumstanţe.

 

Bani şi carieră

 

Dacă intenţionezi să faci cumpărături duminică, ai mare grijă cât cheltuieşti. S-ar putea să bagi mâna prea adânc în buzunar şi să faci o gaură de toată frumuseţea în buget. În cazul în care nu stai prea bine cu autocontrolul perioada aceasta, este indicat să laşi shopping-ul pe altă dată.

 

Familie, prieteni şi cuplu

 

Cu Luna în casa iubirii pe tot parcursul sfârşitului de săptămână, se prea poate să cunoşti o persoană care-ţi stârneşte interesul şi pe care ai vrea să o reîntâlneşti cu proxima ocazie. Dacă eşti implicat(ă) deja într-o relaţie, pregăteşte ceva inedit pentru partener. Cu siguranţă îl va surprinde plăcut gestul.

 

Săgetător

 

Tonus fizic şi stare emoţională

 

În principiu, n-ar trebui să ai motive de îngrijorare pe acest plan la finele acestei săptămâni, dar s-ar putea ca tensiunile dintre tine şi partener să te lase cu un gust amar duminică. Dacă este vorba de o ceartă, sigur te va pune pe gânduri cu privire la relaţia voastră.

 

Bani şi carieră

 

Ziua de duminică nu este una potrivită pentru a lansa o sugestie de colaborare sau de a-i propune unui client să lucreze cu tine. S-ar putea să nimereşti într-un moment nepotrivit şi să pierzi o oportunitate extrem de valoroasă. Alege-ţi cu grijă momentele când faci asemenea oferte unor oameni importanţi.

 

Familie, prieteni şi cuplu

 

Dacă între tine şi partener pot apărea disensiuni duminică, în raport cu rudele ai parte doar de armonie în acest weekend. Dacă te invită la un grătar sau o masă, nu refuza propunerea şi vizitează-i. Îţi va face bine să-i revezi şi să te pui la curent cu viaţa lor.

 

Capricorn

 

Tonus fizic şi stare emoţională

 

Venus lansează o opoziţie lui Jupiter retrograd duminică tocmai pe axa caselor sănătăţii din horoscopul tău general, semn că riscul de a te pricopsi cu unele neplăceri de ordin medical este destul de mare. Poate fi vorba de accidentări datorate neatenţiei, indiciu cum c-ar trebui să caşti mai bine ochii.

 

Bani şi carieră

 

Poate ţi-ai propus ca duminică să lucrezi câte ceva şi să furi startul săptămâna viitoare, dar socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg. Dacă nu te trage sufletul în direcţia muncii, nu te supune la presiuni prea mari. Fă-le loc activităţilor acestora în agenda zilei de luni.

 

Familie, prieteni şi cuplu

 

Luna vizitează weekend-ul acesta casa rudelor apropiate din horoscopul tău general, prilej numai bun să le propui fraţilor, surorilor, verilor, verişoarelor sau prietenilor din copilărie o ieşire în oraş sau să îi inviţi pe la tine. Poate nu v-aţi văzut de mult şi ţi-ar prinde bine să vă reîntâlniţi acum.

 

Vărsător

 

Tonus fizic şi stare emoţională

 

Astrele nu acordă interes acestui aspect la sfârşitul acestei săptămâni, fapt pentru care eşti liber(ă) să dispui aşa cum crezi de cuviinţă de timpul tău liber. Indiferent dacă decizi să faci mişcare sau să te relaxezi, te bucuri de o stare de bine fără fluctuaţii şi de un mental pozitiv.

 

Bani şi carieră

 

Dacă te bate gândul să-ţi faci şi în weekend de lucru cu unele strategii de viitor sau planuri de grup, mai bine ai încerca să faci altceva cu timpul tău. Ai nevoie să te concentrezi pe altceva pentru a-ţi lua mintea de la cele cu care te-ai ocupat peste săptămână.

 

Familie, prieteni şi cuplu

 

Prezenţa Lunii în casa banilor îţi oferă oportunitatea de a fi capabil(ă) să susţii o grămadă de activităţi de weekend. Problema este că nu-ţi permite timpul să faci atâtea câte ţi-ai dori. Ordonează-ţi programul în aşa fel încât să poţi petrece timp şi cu partenerul, dar şi alături de partener.

 

Peşti

 

Tonus fizic şi stare emoţională

 

Pe tot parcursul acestui weekend, Luna tranzitează semnul naşterii tale, fapt pentru care s-ar putea să te bucuri de mai multă energie şi un tonus mental mai bun decât te-ai fi aşteptat. Dar la fel de posibil este ca starea ta de spirit să fluctueze, deci pregăteşte-te pentru orice scenariu.

 

Bani şi carieră

 

Dacă lucrezi de obicei la finele săptămânii, s-ar putea să fi uitat faptul că, în acest weekend, sunt programate evenimente de familie de la care chiar nu poţi lipsi. Cu riscul de a-ţi atrage antipatia şefilor, trebuie să le ceri să pleci acasă cu câteva ore înainte de terminarea programului.

 

Familie, prieteni şi cuplu

 

E drept că ai putea începe weekend-ul cu stângul în raport cu cei dragi, dar sunt conştienţi de faptul că nu e vorba de rea intenţie la mijloc. În cele din urmă, vă veţi simţi foarte bine împreună, sărbătorind o zi de naştere sau un alt eveniment important de familie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici