Hossu: Activitatea sindicală este percepută ca o trambulină de către unii sindicalişti

Preşedintele "Cartel Alfa", Bogdan Hossu, a declarat, în legătură cu acei colegi membri de sindicat care au intrat în politică în ultimii ani, că fiecare este liber să decidă propriile acţiuni, dar că i se pare incorect acest lucru faţă de activitatea sindicală, care este percepută ca "o trambulină"

17 afișări
Imaginea articolului Hossu: Activitatea sindicală este percepută ca o trambulină de către unii sindicalişti

Hossu: Activitatea sindicală este percepută ca o trambulină de către unii sindicalişti (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Preşedintele "Cartel Alfa", Bogdan Hossu, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, la Zalău, că aceste persoane ar trebui să îşi dea demisia din sindicat înainte de a intra în politică.

"Colegii sindicalişti intraţi în politică fac ce vor, pentru că fiecare are dreptul să decidă propriile acţiuni. Totuşi, mi se pare incorect faţă de activitatea sindicală, care este percepută ca o trambulină. Mentalitatea clasei politice româneşti este că politizând tot - acest lucru însemnând sindicate, patronate, fundaţii etc. - va avea o penetrare mai bună în structurile sociale", a spus Hossu.

Potrivit sursei citate, deşi militanţii sindicali lucrează cu oamenii şi ştiu să comunice cu aceştia, fapt ce înseamnă un atu, istoria demonstrează că rezultatul obţinut în final de ei este, de fapt, o pierdere de credibilitate.

Bogdan Hossu a declarat că de-a lungul ultimilor 20 de ani aportul adus la construcţia legislativă de aceşti "colegi" este inexistent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici