Hotelierii de la munte: „Cine scapă din criza asta poate face turism şi-n Congo!“

Cu vara pe sfârşite, hotelierii din Poiana Braşov îşi fac deja calculele pentru sezonul de iarnă. Când îi întrebi cum le-a mers anul ăsta, pe cei mai mulţi îi apucă disperarea: „În prima jumătate a anului a fost catastrofal, din martie până în iunie am stat cu hotelul aproape gol, la începutul lui iulie am fost pe punctul să închidem!”, oftează Fifi Ionel, directoarea de la „Ruia” lui Adrian Ilie.

25 afișări
Imaginea articolului Hotelierii de la munte: „Cine scapă din criza asta poate face turism şi-n Congo!“

Hotelierii de la munte: „Cine scapă din criza asta poate face turism şi-n Congo!“ (Imagine: Gândul)

 „În ianuarie şi februarie a fost bine, am avut aproape 90% grad de ocupare, dar după aia a fost jale, până în iulie am avut cu peste 50% mai puţini turişti decât în aceeaşi perioadă din anul trecut, noroc că a fost frumos în august şi au mai venit ceva turişti, altfel...”, îi ţine isonul Ioan Olaru, patronul de la „Royal”.

Citeşte mai multe despre cum sunt afectaţi hotelierii de criză pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici