Hotelurile de la munte anunţă reduceri de 25%

Pentru toată perioada de vară, un hotel de cinci stele din Predeal oferă reduceri de până la 25%, asta în cazul în care rezervarea se face pentru şapte nopţi. Discountul scade pe măsură ce scade şi numărul nopţilor de cazare, dar şi-aşa, pentru trei nopţi, turiştii beneficiază de o reducere de 15%, informează Gândul.

23 afișări
Imaginea articolului Hotelurile de la munte anunţă reduceri de 25%

Hotelurile de la munte anunţă reduceri de 25% (Imagine: Mediafax Foto)

Preţul pentru un apartament cu o cameră şi living, pentru o noapte, fără discount este de 100 de euro, bani în care sunt incluse TVA, taxa de staţiune, micul dejun, dar şi accesul la piscină, saună, jacuzzi şi sala de fitness.

Citeşte mai multe despre reducerile hotelurilor de la munte pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici