Hunedoara: Peste 70 de câini, ţinuţi de un bărbat în condiţii necorespunzătoare, salvaţi

Poliţiştii din Hunedoara au emis un ordin de plasare într-un adăpost a peste 70 de câini, care erau ţinuţi în condiţii necorespunzătoare de un bărbat într-un adăpost improvizat poziţionat pe raza Ocolului Silvic Lupeni.

273 afișări
Imaginea articolului Hunedoara: Peste 70 de câini, ţinuţi de un bărbat în condiţii necorespunzătoare, salvaţi

Hunedoara: Peste 70 de câini, ţinuţi de un bărbat în condiţii necorespunzătoare, salvaţi

Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor din cadrul IPJ Hunedoara au făcut, miercuri, o acţiune în zona Câmpu lui Neag, din oraşul Uricani, în cadrul căreia a fost depistat un bărbat în vârstă 53 de ani, care deţinea un adăpost improvizat poziţionat pe raza Ocolului Silvic Lupeni, unde se aflau peste 90 de câini de rasă comună.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul nu asigura animalelor un adăpost corespunzător, hrană suficientă şi asistenţă medicală veterinară.

Astfel, bărbatul a fost sancţionat contravenţional, iar poliţiştii au emis un ordin de plasare în adăpost a animalelor aflate în pericol. 72 de câini au fost duşi într-un adăpost autorizat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
câini,
adăpost,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici