Hunedoara: Un agent de poliţie l-a împuşcat din greşeală pe tatăl unui prieten

Un agent de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara l-a împuşcat din greşeală, miercuri, pe tatăl unui prieten, în timp ce mânuia o armă de vânătoare cu care încerca să alunge un mistreţ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

268 afișări
Imaginea articolului Hunedoara: Un agent de poliţie l-a împuşcat din greşeală pe tatăl unui prieten

Hunedoara: Un agent de poliţie l-a împuşcat din greşeală pe tatăl unui prieten

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu, poliţistul care a manevrat arma de vânătoare se afla în timpul liber şi tot acesta a anunţat producerea accidentului.

Din primele date, puşca mânuită de agentul de poliţie s-a descărcat, iar glonţul l-a lovit pe tatăl prietenului care îl chemise în ajutor.

„În jurul orei 18.00, la sediul Poliţiei Oraşului Petrila s-a prezentat un bărbat în vârstă de 43 de ani, agent de poliţie, aflat în timpul liber, care a declarat faptul că, în jurul orei 17.45 a fost solicitat de un prieten din oraşul Petrila să alunge un mistreţ care pătrunsese în gospodăria acestuia, într-o zonă izolată din oraşul Petrila. Bărbatul a mai relatat faptul că, manipulând necorespunzător arma de vânătoare pe care o deţinea legal, a împuşcat mortal un bărbat de 66 de ani, tatăl persoanei care l-a solicitat să alunge mistreţul”, a spus Niţu.

În urma sesizării, la faţa locului s-a deplasat o echipă coordonată de un procuror criminalist din cardul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani.

Se efectuează cercetări pentru ucidere din culpă în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici