Ialomiţa: Ample razii ale poliţiştilor şi jandarmilor în mai multe localităţi

Peste 150 de poliţişti şi jandarmi ialomiţeni au început, vineri dimineaţă, o razie în mai multe localităţi, în cadrul unei ample acţiuni pentru prevenirea şi combaterea criminalităţii şi care vizează identificarea celor care deţin ilegal arme şi muniţii sau bunuri provenite din furturi.

58 afișări
Imaginea articolului Ialomiţa: Ample razii ale poliţiştilor şi jandarmilor în mai multe localităţi

Ialomiţa: Ample razii ale poliţiştilor şi jandarmilor în mai multe localităţi (Imagine: Mediafax Foto)

Poliţia Municipiului Urziceni şi a comunelor Bărbuleşti, Borăneşti, Sineşti şi Moviliţa desfăşoară acţiuni care vizează percheziţii domiciliare la persoanele suspecte de deţinerea ilegală de arme şi muniţii, precum şi de alte bunuri provenite din furturi sau deţinute şi comercializate ilegal, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea, în trafic, a autovehiculelor fără drept de circulaţie, informează un comunicat al Poliţiei Române, remis, vineri, MEDIAFAX.

La aceste activităţi au fost angrenate efective de poliţie din toate structurile operative ale IPJ Ialomiţa, cu sprijinul jandarmilor din cadrul IPJ Ialomiţa, acţiunea începând, vineri dimineaţă, sub coordonarea directă a adjunctului inspectorului-şef, comisar-şef de poliţie Dascălu Viorel.

S-au efectuat şapte percheziţii domiciliare, alte nouă fiind în curs de desfăşurare. Totodată, poliţiştii au realizat patru descinderi la locuinţele persoanelor urmărite pentru că se sustrăgeau de la executarea pedepsei sau a arestării preventive, o persoană a fost reţinută, potrivit sursei citate.

De asemenea, poliţiştii au verificat 16 autoturisme înmatriculate în străinătate, din punct de vedere al legalităţii deţinerii şi folosirii. Astfel, într-un autoturism înmatriculat în Franţa, au fost identificate nouă drujbe cu sigla şi inscripţia unei mărci de notorietate, existând indicii că ar fi contrafăcute. Acestea au fost ridicate pentru expertiză, pe numele conducătorului auto fiind întocmit dosar penal pentru infracţiune prevăzută de art. 83 lit. b (punerea în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate) şi art. 86 (concurenţă neloială) din Legea 84/1998.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici