Iaşi: Agent de pază înjunghiat în spate cu un cuţit de un tânăr supărat că a pierdut la păcănele

Un agent de pază din Iaşi a fost înjunghiat în spate cu un cuţit de către un tânăr nervos că a pierdut bani la păcănele, incidentul petrecându-se, vineri seară, într-un bar din municipiu.

231 afișări
Imaginea articolului Iaşi: Agent de pază înjunghiat în spate cu un cuţit de un tânăr supărat că a pierdut la păcănele

Iaşi: Agent de pază înjunghiat în spate cu un cuţit de un tânăr supărat că a pierdut la păcănele (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Tânărul a jucat la păcănele într-un local din cartierul Dacia din Iaşi, iar după ce a pierdut toţi banii pe care îi avea asupra sa a început să se certe cu angajaţii barului.

Aceştia din urmă au chemat un echipaj al unei firme de pază ieşene, scandalul continuând şi după venirea agenţilor respectivi.

La un moment dat, un agent de pază care încerca să-l imobilizeze pe tânăr a fost înjunghiat în spate de către acesta din urmă.

Agentul de pază a fost transportat la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi, având o tăietură în spate.

Potrivit medicilor, bărbatul ar fi în afara oricărui pericol.

Soţia agentului de pază a afirmat că îl cunoaşte pe agresor, fiind vorba despre un vecin.

Ea a spus că a vorbit cu soţul său, precizând că acesta era conştient în momentul în care a fost urcat în ambulanţă. Femeia a mai spus că, cel mai probabil, agresorul va fi dat în judecată.

Poliţiştii ieşeni au declanşat cercetări în acest caz, tânărul care l-a înjunghiat pe agentul de pază fiind dus la Poliţie pentru audieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici