ICCJ: Acuzaţii din scandalul permiselor rămân în arest

Cele 22 de persoane acuzate în scandalul permiselor emise fraudulos de autorităţile din Argeş rămân în arest, după ce instanţa supremă a respins recursurile la decizia de vineri a Curţii de Apel Bucureşti, care le-a prelungit mandatele cu încă 30 de zile.

18 afișări
Imaginea articolului ICCJ: Acuzaţii din scandalul permiselor rămân în arest

ICCJ: Acuzaţii din scandalul permiselor rămân în arest

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a respins recursurile formulate de 21 dintre cele 22 de persoane aflat în arest, menţinând măsura preventivă decisă, vineri, de Curtea de Apel Bucureşti.

Anterior, Curtea de Apel Bucureşti prelungise mandatele din 12 septembrie, până la 11 octombrie, pentru 20 dintre arestaţi, iar din 13 septembrie până la 11 octombrie pentru ultimele două persoane arestate în acest caz, respectiv Laurenţiu Georgel Neagoe - şeful de post al localităţii argeşene Băbana şi Florin Boroiu Badea.

Decizia a fost contestată la ICCJ, care a respins recursurile, menţinând măsura preventivă.

Curtea de Apel Târgu Mureş va judeca, după remiterea unui rechizitoriu, acest dosar. Strămutarea a fost solicitată de procurori pe fondul finalizării cercetării penale în dosar, înainte de prezentarea materialului de urmărire penală şi faza scrierii rechizitoriului prin care urmează a fi trimise în judecată persoanele cercetate pe parcursul anchetei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici