Ieşean bătut pentru că a vrut să dea drumul la căldură în bloc

Un bărbat din municipiul Iaşi afirmă că a fost bătut de către mai mulţi vecini pe motiv că a vrut să dea drumul la căldură în bloc, în conflict intervenind şi poliţiştii, iar victima, care a obţinut un certificat medico-legal, susţine că îi va da în judecată pe locatarii care l-ar fi lovit.

Urmărește
59 afișări
Imaginea articolului Ieşean bătut pentru că a vrut să dea drumul la căldură în bloc

Ieşean bătut pentru că a vrut să dea drumul la căldură în bloc

Mihai D., care locuieşte într-un imobil situat în cartierul Frumoasa, susţine că în a doua zi de Paşti intenţiona să deschidă gigacalorimetrul din subsolul blocului deoarece are un copil mic, iar în apartament era frig. Trei dintre vecinii bărbatului s-au împotrivit, motivând că nu mai vor să plătească facturi uriaşe la întreţinere.

Scandalul a degenerat, vecinii lovindu-l pe Mihai D. cu pumnii şi picioarele. În urma loviturilor primite, bărbatul s-a ales cu o mână ruptă şi un ochi învineţit. Chemaţi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii de la Secţia 5 au reuşit să calmeze spiritele, atât cei trei vecini, cât şi bărbatul fiind amendaţi cu suma de 200 de lei pentru tulburarea liniştii publice.

"Au fost amendate toate persoanele implicate, întrucât cu toţii şi-au împărţit pumni. Scandalul a izbucnit în bloc, apoi a continuat în faţa imobilului”, a declarat Virginia Pralea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Mihai D. susţine că îi va da în judecată pe agresori, el obţinând un certificat medico-legal în baza căruia urmează să depună plângere la Poliţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici