Iluminatul la Parlament va fi întrerupt 15 minute de Revelion, pentru un foc de artificii

Grădina din faţa Palatului Parlamentului va fi amenajată pentru organizarea unui foc de artificii în noaptea de Revelion, iluminatul exterior al clădirii urmând să fie întrerupt în 1 ianuarie, între orele 00.00 şi 00.15.

138 afișări
Imaginea articolului Iluminatul la Parlament va fi întrerupt 15 minute de Revelion, pentru un foc de artificii

Iluminatul la Parlament va fi întrerupt 15 minute de Revelion, pentru un foc de artificii (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Conducerea Camerei Deputaţilor a aprobat, marţi, un memorandum intern în acest sens.

Potrivit memorandumului, în 31 decembrie Primăria Municipiului Bucureşti organizează, prin ArCuB - Centrul de Proiecte Culturale, în Piaţa Constituţiei, evenimentul Revelion 2014.

Conducerea Camerei a aprobat "executarea în perioada 27 decembrie 2013 - 1 ianuarie 2014 a unor amenajări de ordin logistic pe terasamentul grădinii din zona frontală a Palatului Parlamentului în scopul organizării unui foc de artificii", dar şi întreruperea temporară a iluminatului exterior al Palatului Parlamentului în data de 1 ianuarie 2014, între orele 00.00 şi 00.15.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici