Video Imagini din timpul răpirii hoţilor de către gărzile de corp ale lui Becali

Parchetul Tribunalului Bucureşti a făcut publice imaginile înregistrate de camere de supraveghere din momentul răpirii hoţilor de către gărzile de corp ale lui omul de afaceri Gigi Becali.

75 afișări

"La data de 27 ianuarie 2009 organele de cercetare penală au fost sesizate, în urma unui apel anonim înregistrat la numărul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că la aceeaşi dată, în jurul orei 00.30, la intersecţia str. Dr. Iacob Felix cu Şoseaua Nicolae Titulescu din Bucureşti, sectorul 1, a avut loc un incident în cadrul căruia s-au tras focuri de armă, un autoturism a fost avariat şi abandonat la faţa locului de către ocupanţii acestui, iar un bărbat a fost agresat - fiind lovit şi împuşcat cu o armă de foc - de către mai multe persoane neidentificate şi apoi a fost introdus cu forţa în portbagajul altui autoturism, care a părăsit a locul incidentului, deplasându-se în direcţia B-dului Ion Mihalache", se arată în comunicatul Parchetului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici