Imagini inedite cu aurora boreală, aşa cum este văzută de către astronauţi FOTO

NASA încântă iubitorii de natură cu imagini spectaculoase cu aurora boreală.

1012 afișări
Imaginea articolului Imagini inedite cu aurora boreală, aşa cum este văzută de către astronauţi FOTO

FOTO Canadian Space Agency

Aurora boreală reprezintă unul dintre cele mai impresionante spectacole ale naturii, fie că îl admiri de la sol, sau din spaţiu. 
 
Astronauţii de pe Staţia Spaţială Internaţională au spectacolul la nivelul ochilor lor, aşa că NASA a profitat de ocazie şi a distribuit mai multe fotografii inedite.
 
De la sol, fenomenul se observă cel mai bine în Norvegia, Finlanda, Islanda, Suedia, Alaska, Groenlanda, Canada şi Rusia. 
 

Aurora boreală este determinată în principal de vânturile solare, particule emise de Soare care curg prin spaţiu şi sfâşie magnetosfera Pământului, creând un spectacol de lumini intens colorate. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici