Imunizare în Gara de Nord. Îndemn în versuri al ministrului Drulă: „Hai cu mic, cu mare... ”

  • Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunţat că s-a deschis punctul de vaccinare de la Gara de Nord.
  • „Hai cu mic, cu mare, în gară, la vaccinare”, este sloganul lansat de Drulă pentru a-i convige pe oameni să se vaccineze în noul centru.
657 afișări
Imaginea articolului Imunizare în Gara de Nord. Îndemn în versuri al ministrului Drulă: „Hai cu mic, cu mare... ”

Sursa foto: Facebook

Ministrul Cătălin Drulă a anunţat că a fost inaugurat centrul de vaccinare din Gara de Nord.

Imunizarea se face fără programare, cu serul Johnson & Johnson.

„Hai cu mic, cu mare, în gară, la vaccinare. OK, recunosc. Nu mă pricep la poezii şi nici mici nu sunt la noul cabinet de vaccinare împotriva COVID-19, care s-a deschis în această dimineaţă în Gara de Nord. Dar un lucru e cert: o vacanţă la mare, de pildă, merge de minune cu un vaccin. Simplu, comod, în drum către orice destinaţie, o singură doză cu vaccinul Johnson & Johnson. Primii oameni deja s-au vaccinat la mai puţin de două ore de la deschidere”, a scris Drulă pe Facebook.

Un alt punct de vaccinare este în aeroportul Henri Coandă. De la deschidere, acolo s-au imunizat 710 persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici