În ce domenii angajează Austria, Danemarca, Olanda şi Norvegia români

Chiar dacă ţările nordice încă mai impun restricţii muncitorilor români şi bulgari, iar Elveţia şi Olanda chiar se gândesc să-i expulzeze pe toţi imigranţii care nu au un loc de muncă, există şi angajatori din aceste state care caută români pentru a-i angaja pe meserii calificate, cum ar fi cele în construcţii, silvicultură sau medici specialişti. Pe lângă salariul, care se încadrează între 1.000 şi 5.000 de euro, angajatorii oferă de cele mai multe ori şi cazare, asigurare medicala sau transport gratuit.

112 afișări
Imaginea articolului În ce domenii angajează Austria, Danemarca, Olanda şi Norvegia români

În ce domenii angajează Austria, Danemarca, Olanda şi Norvegia români (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Un angajator din Austria recrutează, prin intermediul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), zece lucrători necalificaţi în silvicultură. Munca propriu-zisă va consta în tăierea ierbii cu maşini specializate, pe lângă caile ferate şi în alte locuri amenajate.

CIteşte mai multe despre oferta de muncă pentru români pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici