Video GALERIE FOTO În jur de 100 de persoane protestează la Cluj-Napoca faţă de proiectul graţierii

În jur de 100 de persoane protestau marţi în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca faţă de proiectele de acte normative privind graţierea şi modificarea codurilor penal şi de procedură penală, informează corespondentul MEDAFAX.

927 afișări

Protestatarii s-au adunat în jurul orei 18.30 şi poartă pancarte pe care scrie ”Vrem justiţie, nu corupţie”, „Vrem consultare, nu asumare” sau „Referendum”.

„Vrem respectarea legilor, ceea ce se întâmplă în Guvern şi Parlament să fie cu respectarea legilor. Noi nu vedem unde este urgenţa unei ordonanţe privind graţierea. Nu dorim abuzuri într-un stat democratic”, spune Dana, studentă la Drept.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici