În plină vacanţă, 8 unităţi şcolare din Capitală reiau activitatea personalului didactic

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a decis luni reluarea activităţii în opt unităţi şcolare din Capitală.

2688 afișări
Imaginea articolului În plină vacanţă, 8 unităţi şcolare din Capitală reiau activitatea personalului didactic

În plină vacanţă, 8 unităţi şcolare din Capitală reiau activitatea personalului didactic

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Bucureşti, CMBSU a decis luni, într-o şedinţă extraordinară, reluarea activităţii pesonalului didactic şi a altor activităţi specifice în opt unităţi şcolare din Capitală.

„Este vorba despre unele şcoli şi grădiniţe care au avut activitatea suspendată cu prezenţă fizică şi, odată termenul expirat, CMBSU a constatat măsura reluării activităţii, în această perioadă de vacanţă sau de suspendare a activităţilor ce impun prezenţa fizică a preşcolarilor şi elevilor”, a explicat prefectul Municipiului Bucureşti, Alexandra Georgiana Vacaru.

Conform acesteia, având în vedere că este vacanţă, nu este vorba despre revenirea elevilor la şcoală şi reluarea cursurilor, ci despre activitatea personalului didactic şi despre alte activităţi specifice, în condiţiile respectării măsurilor de prevenire, stabilite prin ordin comun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici