În Sectorul 4 s-au redeschis pieţele la interior. Vânzătorii şi-au pregătit marfa de la prima oră

  • Mulţi pieţari şi-au vândut marfa, în ultimele săptămâni, în parcările publice
  • În România sunt 514 pieţe agroalimentare
  • 50% dintre legumele made in RO se vând în pieţele agroalimentare urbane
542 afișări
Imaginea articolului În Sectorul 4 s-au redeschis pieţele la interior. Vânzătorii şi-au pregătit marfa de la prima oră

În Sectorul 4 s-au redeschis pieţele la interior. Vânzătorii şi-au pregătit marfa de la prima oră

Bucurie mare în pieţele din Sectorul 4, astăzi s-au deschis la interior. Pieţarii au venit de la prima oră să-şi aşeze marfa pe tarabă. Ei sunt bucuroşi că s-au întors la muncă şi speră la o perioadă mult mai bună. Unii vânzători şi-au desfăşurat activitatea afară, în parcările publice. Şi una dintre ele, era chiar acoperită.

Adriana, paznic: Această parcare era plină de pieţari, parterul. În jur de o sută, două sute, cam aşa.

Cornelia, pieţar: Era întuneric, frig. S-a aruncat marfa, nu era lume. Aici e bine. E şi făcută piaţa asta cu distanţă. N-a venit lumea ori n-a ştiut. Indiferent de preţ nu aveai cui să-i dai. Marfa s-a aruncat. Cât să ţină?

Monica, pieţar: Clienţi n-au fost, marfa s-a aruncat. Am avut pierderi de 20 de milioane.

Alţi pieţari n-au vrut să îndure frigul de afară şi au preferat să stea acasă.

Titi, pieţar: N-am vândut, n-am ieşit din cauză că a fost foarte frig şi n-am mai ieşit. Am stat acasă. Reprezint o societate comercială şi marfa pe care am avut-o am mai ţinut-o în depozit.

Aura, pieţar: Sinceră să fiu, eu am stat acasă, pentru că alea n-au fost condiţii de stat, în frigul ăla afară. Marfă am aruncat... Ce să fac cu ea?

În Sectorul 4 sunt circa 300 de tarabe cu legume-fructe. Preşedintele Klaus Iohannis a decis redeschiderea pieţelor la interior întrucât numărul de cazuri noi de COVID-19 a scăzut în ultimele săptămâni.

Românii consumă anual:

  • 3,3 milioane de tone de legume proaspete
  • 1,85 milioane de tine de cartofi
  • 2,1 milioane de tone de fructe

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici