Încă o crimă în judeţul Galaţi, a doua în decurs de 24 de ore

Un bărbat de 32 de ani a fost ucis în localitatea Măstăcani din judeţul Galaţi, în urma unui conflict spontan produs pe fondul consumului de alcool. Este cea de-a doua crimă pe care o anchetează criminaliştii gălăţeni în decurs de 24 de ore, după cea înregistrată joi noapte pe o stradă din oraş.

1479 afișări
Imaginea articolului Încă o crimă în judeţul Galaţi, a doua în decurs de 24 de ore

Încă o crimă în judeţul Galaţi, a doua în decurs de 24 de ore

Crima a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă în localitatea Măstăcani din judeţul Galaţi.

Primele informaţii arată că un bărbat de 32 de ani a fost ucis în urma unui conflict spontan, produs pe fondul consumului de alcool.

Suspectul, un tânăr de 24 de ani, este audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Surse din rândul anchetatorilor spun că la faţa locului încă se fac cercetări, criminaliştii încercând să afle împrejurările în care s-a produs crima.

Cel mai probabil, la finalul audierilor suspectul va fi reţinut pentru 24 de ore. Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru omor calificat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici