Încă un sortiment de îngheţată este retras de pe piaţă din cauza oxidului de etilenă

Mega Image retrage de la vânzare îngheţata Toblerone cu ciocolată şi miere 4X100 ml, din loturile LPL0330, LPL0331, LPL1061, LPL1127.

6364 afișări
Imaginea articolului Încă un sortiment de îngheţată este retras de pe piaţă din cauza oxidului de etilenă

Încă un sortiment de îngheţată este retras de pe piaţă din cauza oxidului de etilenă

Retragerea a fost declanşată de furnizor, care a constatat rezultate necorespunzătoare la analizarea unui ingredient utilizat la fabricarea produselor, având un nivel peste limitele legale de oxid de etilenă.

Toate produsele retrase urmează a fi distruse.

Mega Image solicită clienţilor să nu consume produsele cu loturile sus mentionate si sa le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare din care s-a achizitionat produsul. Este necesară prezentarea bonului fiscal. Consumatorii sunt rugaţi să returneze produsul cu datele menţionate mai sus până la data de 24.08.2021.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici